پژوهشگران آمريکايي با افزودن گردو به رژيم غذايي موشها دريافتند که اين ماده غذايي، خطر ابتلا به سرطان سينه را به شکل چشمگيري کاهش ميدهد.
به گزارش سرويس پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه کرمانشاه، الين هاردمن از دانشگاه مارشال با تحقيق در مورد موشها دريافت که خطر ابتلا به سرطان سينه در موشهايي که رژيم غذايي حاوي گردو مصرف ميکردند تا 50 درصد کاهش مييابد.
بر اساس نتايج اين تحقيق که در مجله Nutrition and Cancer منتشر شد، حتي موشهايي که رژيم غذايي حاوي گردو مصرف ميکردند، در صورت ابتلا به سرطان سينه، داراي تومورهاي کمتر با اندازه کوچکتر بودند.
هاردمن در اين مورد ميگويد: در واقع گردو، فعاليت ژنهايي که در ارتباط با ابتلا به سرطان سينه در موش و انسان هستند را تغيير ميدهد.
وي ميافزايد: امگا 3 موجود در گردو، تنها عامل خواص ضد سرطاني اين ماده غذايي نيست، بلکه ويتامين E موجود در آن نيز نقش مهمي را در اين خصوص ايفا ميکند.
به گزارش سرويس پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه کرمانشاه، الين هاردمن از دانشگاه مارشال با تحقيق در مورد موشها دريافت که خطر ابتلا به سرطان سينه در موشهايي که رژيم غذايي حاوي گردو مصرف ميکردند تا 50 درصد کاهش مييابد.
بر اساس نتايج اين تحقيق که در مجله Nutrition and Cancer منتشر شد، حتي موشهايي که رژيم غذايي حاوي گردو مصرف ميکردند، در صورت ابتلا به سرطان سينه، داراي تومورهاي کمتر با اندازه کوچکتر بودند.
هاردمن در اين مورد ميگويد: در واقع گردو، فعاليت ژنهايي که در ارتباط با ابتلا به سرطان سينه در موش و انسان هستند را تغيير ميدهد.
وي ميافزايد: امگا 3 موجود در گردو، تنها عامل خواص ضد سرطاني اين ماده غذايي نيست، بلکه ويتامين E موجود در آن نيز نقش مهمي را در اين خصوص ايفا ميکند.