طرز تهیه انواع دلمه

SCSI

عضو جدید

مواد لازم :
سیب زمینی بزرگ دو عدد
روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
سویای دانه ریز 100 گرم
پیاز یك عدد
رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری
زعفران آب كردهیك قاشق سوپخوری
كره30 گرم
نمك، فلفل و پودر سیربه میزان لازم


طرز تهیه :
سیب‌زمینی‌ها را با پوست شسته، چند شكاف عمیق روی آنها ایجاد كرده و آنها را درون دستگاه مایكروویو با قدرت 100 درصد به مدت هفت دقیقه می‌‌پزیم.
در ظرفی دیگر پیاز را به صورت نگینی خرد كرده و با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و كمی نمك، بدون درپوش داخل دستگاه با قدرت 100 درصد به مدت شش دقیقه قرار می‌دهیم.
سپس سویا را كه از قبل خیسانده‌ایم، همراه مابقی روغن زیتون به مواد افزوده و سه دقیقه دیگر با همان قدرت درون دستگاه زمان می‌دهیم.
رب گوجه‌فرنگی، زعفران، فلفل و پودر سیر را نیز به مواد اضافه كرده و مخلوط می‌كنیم و ظرف را با درپوش درون دستگاه با قدرت 100 درصد به مدت سه دقیقه قرار می‌دهیم.
پوست سیب‌زمینی‌ها را گرفته و دایره‌ای به قطر دو سانتی‌متر از سر سیب‌زمینی‌ها بریده و داخل آنها را خالی می‌كنیم، به طوری كه سوراخ نشود.
سپس كمی كره داخل سیب‌زمینی‌ها مالیده و از مایه آماده شده درون آنها ریخته و دوباره روی سیب‌زمینی كمی كره می‌مالیم.
سیب‌زمینی‌های پر شده را داخل ظرف، روی سه پایه بلند قرار داده و از تركیب گریل و مایكروویو با قدرت 20 درصد به مدت هفت دقیقه استفاده می‌‌نماییم كه هم پخت كامل شود و هم سیب‌زمینی‌ها برشته و طلایی شوند، بعد آنها را درون ظرف چیده و با سس دلخواه سرو می‌كنیم.

نكته :
می‌توانید از كمی جعفری و گشنیز برای داخل مایه دلمه استفاده كنید. به جای سویا می‌توان از مرغ یا گوشت چرخ‌كرده نیز بهره برد.

منبع : ash.ksabz.net
www.beytoote.com
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
طرز تهیه انواع دلمه

طرز تهیه دلمه سبزیجات (رژیمی)





مواد لازم براي چهار عدد :

هويج رنده شده ½ پيمانه
پياز خرد شده ¼ پيمانه
بلغور ¾ پيمانه
كشمش پلويي 3/1 پيمانه
فلفل دلمه ايكوچك 4 عدد يا 2 عدد بزرگ
پنير موتزارلا رنده شده¾ پيمانه
آب½ پيمانه
خلال بادام يا گردوي خرد شده برشته2 قاشق سوپ خوري


2 ليوان(400 ميلي ليتر) آب كه با تعداد كافي قرص عصاره سبزيجات يا مرغ مخلوط شده باشد .
طرز تهیه :
1. عصاره سبزيجات يا مرغ، هويج و پياز را در يك قابلمه بزرگ ميريزيم و روي حرارت قرار ميدهيم تا به جوش آمده، سپس حرارت را كم ميكنيم تا به مدت 5 دقيقه بپزد. بلغور و كشمش را اضافه كرده و قابلمه را از روي حرارت برميداريم. درب آنرا بسته و به مدت 5 دقيقه كنار ميگذاريم. 2. در اين فاصله، فلفلها را از قسمت بالا جدا كرده و داخل آنرا خالي ميكنيم. 3. پنير رنده شده را به مخلوط بلغور اضافه ميكنيم و مخلوط را به طور مساوي داخل فلفلها ميريزيم. فلفلها را داخل يك قابلمه مناسب قرار داده، ½ پيمانه آب را اضافه كرده و ميگذاريم بجوشد و سپس حرارت را كم ميكنيم. فلفلها را در قابلمه در بسته به مدت 10 دقيقه يا تا زماني كه فلفلها نسبتا نرم شده و حرارت به داخل دلمه ها نفوذ كند، حرارت ميدهيم و در هنگام سرو با بادام يا گردو تزيين ميكنيم.منبع : sooran.com
www.beytoote.com
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

m roz

عضو جدید
طرز تهیه دلمه مرغ

طرز تهیه دلمه مرغ



دلمه.jpg

مواد لازم :

سینه مرغ : ۲ عدد

تخم مرغ : یک عدد

کره : ۸۰ گرم

پنیر چدار : ۲۰۰ گرم

هویج : متوسط ۴ عدد

آرد سفید : یک لیوان

روغن، نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه :

گوشت مرغ را روی یک تخته باز کرده و با یک وسیله مثل بیفتک‌ کوب به آن ضربه وارد کنید تا گوشت‌ها پهن و نازک شود، اما به اندازه‌ای که گوشت پاره نشود.

هر سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و از وسط برش بزنید.

روی تکه‌های مرغ را مقداری نمک، فلفل و کره بمالید.

هویج را بپزید و آن را لابه‌لای سینه مرغ که پهن شده است، بگذارید و روی آن را پنیر رنده‌ شده بریزید و آن را مانند دلمه برگ مو بپیچید.

هر دلمه را در آرد و سپس تخم‌ مرغ زده شده و پنیر بغلتانید و در نهایت دلمه‌های آماده شده را در روغن فراوان سرخ کنید.

بعد از سرخ شدن، دلمه‌ها را در ظرف مناسب بچینید و اطراف آن را با زیتون و سبزیجات بخارپز و کمی سس کچاپ تند تزئین کنید.
 

Similar threads

بالا