[دلمه] - طرز تهیه دلمه بادمجان بقچه ای

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز

مواد لازم


• 6 عدد بادنجان

• 250 گرم گوشت چرخ*کرده

• یک عدد پیاز متوسط

• جعفری خرد شده،

• نمک، فلفل*سیاه

• رب گوجه*فرنگی

• ماست و سیر برای تزئین




طرز تهیه


1. بادنجان ها را پوست بگیرید و ورقه ورقه کنید. سپس نمک بزنید و بگذارید آب تلخ خود را پس بدهد. پیاز را چهار گوش ریز خرد کنید و در روغن داغ به مدت 5 دقیقه تفت دهید.

2. آن را از روی حرارت بردارید. گوشت، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. در آخر رب گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را اضافه کنید.

3. بادنجان ها را با حرارت ملایم سرخ کنید. بادنجان های آماده را به صورت ضربدری روی هم قرار دهید و از مواد گوشتی، وسط آن قرار دهید و به صورت بقچه بپیچید. این دلمه را با ماست تزئین و سرو کنید.
 

Similar threads

بالا