آشپـزخـانه نرگس313 و مبـارک

**mobarak**

عضو جدید
مرغ فیله ای با سس گوجه فرنگی(تقدیم به ونوس خانم)

مرغ فیله ای با سس گوجه فرنگی(تقدیم به ونوس خانم)


مواد لازم برای 2 نفر:
فیله مرغ=150 گرم
پنیر چدار رنده شده=4/1 فنجان(25 گرم)
خرده نان تازه وسط نان باگت=1 فنجان(50 گرم)
کره یا مارگارین=1 قاشق غذاخوری(15 گرم)
سیب زمینی(خلالی باریک خرد شده)=115 گرم
هویج کوچک=2/1 عدد(نازک ورقه شده)
کدوی سبز کوچک=2/1 عدد(نازک ورقه شده)
سس گوجه فرنگی=3 قاشق غذاخوری(45 میلی گرم)
طرز تهیه:
فیله ها را بشویید و بگذارید آب آنها برود. سپس آنها را به صورت نوارهای باریک و بلند خرد کنید. پنیر رنده شده و خرده های نان را در بشقابی با هم مخلوط کنید. کره یا مارگارین را در شیرجوش کوچکی بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب شود. سپس تکه های مرغ را کامل در کره بزنید و آنها را در مخلوط خرده نان بغلطانید.
مرغ ها و سیب زمینی ها را در یک سینی فر که کف آن را با کاغذ آلومینیوم پوشانیده اید،بچینید. سپس سینی را در فری که فقط شعله گریل آن روشن است،قرار دهید. در همین فاصله،در شیرجوش مقدار کمی آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. اجاره دهید مرغ ها 6 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که بپزند و سیب زمینی ها 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که هر دوی آنها طلایی رنگ شوند در فر بمانند. در این فاصله یکبار مرغ ها وسیب زمینی ها را برگردانید. هنگامی که مرغ ها آماده شدند،آنها را تا پایان پخت سیب زمینی ها در یک ظرف کم عمق بریزید تا گرم بمانند. سبزیجات را 10 دقیقه یا تا زمانی که بپزند و آب آنها تمام شود در شیرجوش محتوی آب در حال جوش بپزید. سس گوجه فرنگی را با قاشق در 2 عدد کاسه کوچک یا ظرف مخصوص سرو تخم مرغ عسلی بریزید و آنها را در وسط دو عدد بشقاب مخصوص سرو قرار دهید. سبزیجات،مرغ ها و سیب زمینی ها را بین دو بشقاب تقسیم کنید. بگذارید غذا قبل از فرو کردن در سس و سرو،کمی خنک شود.
 

**mobarak**

عضو جدید
خوراک مرغ با قارچ

خوراک مرغ با قارچ


مواد لازم:

مرغ= 1 کيلو
پياز=3 عدد متوسط
قارچ =250 گرم
رب گوجه فرنگي= يک قاشق غذا خوري
سيب زميني= 2 عدد متوسط
نمک و فلفل= به ميزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پياز را خرد کرده و همراه با مرغ با حرارت کم و مقدار کمي آب به مدت نيم ساعت مي پزيم و سپس قارچ خرد شده را همراه با رب گوجه فرنگي و نمک و فلفل به مرغ اضافه مي کنيم و باز نيم ساعت ديگر به پخت ادامه ميدهيم و در پايان سيب زميني خلال شده را به آن اضافه ميکنيم و تقربا بيست دقيقه ديگر به پخت ادامه ميدهيم در پايان مي توانيم کمي اب ليمو يا آب غوره به آن اضافه کرده و سپس ميل کنيم
 

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
دستت دردنکنه مبارک خان
ترکیبات ادویه مرغ وچندادویه دیگه روهم میخوام
 

نرگس313

عضو جدید
خانم واقای اشپز خیلی خیلی خسته نباشید! چندطریقه پخت مرغ میخوام
منظورم برای میهمانی هاست مرغی که با برنج خورده میشه
ونوس جان همین الان رفتم یه دستور عالی از مامانم گرفتم just for you!
این دستور مرغ برای خورشت و زرشک پلو (البته مجلسی) هست.و اصلیت این دستور تبریزیه
طریقه کار به این صورت که اول مرغ رو آب پز می کنیم.(باید با پیاز و چوب دارچین(دلخواه)پخته شود که بوی ضخم نگیرد.
بعد آب مرغ (همونی که پختیم رو صاف می کنیم) تا در حدود 1 لیوان آب مرغ بدست آید .در یک ماهیتابه گود یا یک قابلمه کوجک یک قاشق غذاخوری رب را با 1-2 قاشق روغن مایع خوب سرخ می کنیم.(مواظب باش نسوزه!)
بعد آب مرغ رو کم کم به اون اضافه می کنیم. نمک فلفل دارچین و یک قاشق مرباخوری آب غوره هم به مخلوط اضافه می کنیم.می گذاریم کمی بجوشد غلیظ شود.قد نصف قاشق مرباخوری سر خالی زعفران درون آن می ریزیم و می ذاریم 2-3 جوش با حرارت ملایم زند(درش رو نمی ذاریم چون زعفران رنگ نمی ده).
بعد مرغ ها رو درون این سس که باید غلیظ و خوشرنگ باشه(اگه ربتون خوب رنگ نمی ده بیشتر بریزید!)
خوب می غلتونیم.و درون تابه بزرگ و گودی می چینیم.کی تونیم از قبل آماده کنیم و موقع غذا کشیدن گرمش کنیم.
توجه:موقع گرم کردن نباید بخار بکنه چون رنگ زعفرون می ره!)
 

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
وایییییییییین نرگس جان دهنم اب افتاد چه رنگی چه زرشک پلویی به به:gol:
خیلی زحمت کشیدی ازمامان گلتم تشکرکن:w23:
 

اكسير

عضو جدید
سلام نرگس عزیزم ، خوبی؟

ممنون از پاسخت. یه پیشنهادی داشتم :

به نظر من ، اگه بتونین یه تاپیکه دیگه با همین نام ایجاد کنید(آشپزخانه

نرگس 313 و مبارک) ولی بخش درخواستها و پیشنهادات و... آشپزخانه .

این تاپیک هم جای خودش پابرجا باشه ولی تو این تاپیک، فقط دستور وروش

های طبخ و درست کردن غذاها گفته بشه . به نظر من این جوری بهتره

چون درلابلای دستورات پخت تداخل ایجاد نمی شه و دستورات در

پست هایی که پشت سرهم هستند گفته می شن و همین که با دیدن

اون یکی تاپیک به راحتی می تونیم پشت سرهم نظرات رو ببینیم و مثلا با

دیدن در خواستهای دوستان پشت سر هم می تونیم ببینیم اون چیزی که

من نیاز دارم رو کسی قبلا درخواست کرده یا نه ؟ ( صرفه جویی در وقت

;) و ایجاد نظم :smile:)

نرگس جون یه سوالی هم داشتم مبارک عزیز ، خانم هستن یا آقا ؟:confused:

آخه یه جا بهشون گفتن مبارک خان و یه جا گفتن خانم های آشپز باشی؟:question:
 

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
واي
من هميشه دوس داشتم تو باشگاه يه آشبزخونه بزنم
دستتون درد نكنه
منم كلي غذا بلدم كه ميزارم واستون:gol::gol::gol:
 

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من از دستوراتتون استفاده کردم
ممنون

میشه واسه ماه رمضون چند تا سوپ خوب یاد بدین.
بازم مرسی
 

sahar-mir

عضو جدید
کاربر ممتاز
كيك انگليسي با كاكائو

كيك انگليسي با كاكائو

مواد لازم:
تخم مرغ=4 عدد
وانيل=1 قاشق چايخوري
شكر=1 ليوان
روغن=2/1 ليوان
ماست=3/2 ليوان
آرد سفيد=1 و 2/1 ليوان
بيكينگ پودر=1 قاشق غذاخوري
پودر كاكائو=2 قاشق غذخوري
طرز تهيه:
1. در ظرفي تخم مرغ ، شكر و وانيل را با هم مخلوط كرده با همزن برقي خوب بزنيد.
2. روغن و ماست را به مواد اضافه كرده با همزن بزنيد تا مواد نرمي بدست آيد.
3. آرد را با بيكينگ پودر مخلوط كرده بتدريج به مواد اضافه كرده و با قاشق مواد را هم بزنيد.
4. قالب كيك را كمي چرب كرده آرد بپاشيد سپس 4/3 از مواد را در قالب بريزيد.
5. پودر كاكائو را به بقيه مواد باقيمانده اضافه كرده روي مواد در قالب بريزيد.
6. ظرف را در فري كه از قبل گرم كرده ايد قرار داده بگذاريد كيك به مدت 30 الي 45 دقيقه با حرارت 165 درجه سانتيگراد بپزد.
 

sahar-mir

عضو جدید
کاربر ممتاز
شيريني نسكافه اي

شيريني نسكافه اي

مواد لازم:
آرد شيريني پزي= 200 گرم
پودر شکر 50= گرم
کره= 100 گرم
زرده تخم مرغ= 1 عدد
سفيده تخم مرغ= 1 عدد
پودر نسکافه=1 ق مربا خوري سر پر
آب جوش = 1 قاشق مرباخوري
پودر بادام= 100 گرم
وانيل= 2/1 قاشق چايخوري
نمک= 4/1 قاشق چايخوري
پودر پسته و عسل= به مقدار لازم
طرز تهيه:
1.پودر نسکافه و آب جوش را با هم مخلوط کرده و کنار مي گذاريم.
2. کره نرم شده در دماي محيط را به همراه پودر شکر و وانيل مخلوط کرده و با دور پايين همزن برقي به مدت 10 دقيقه خوب مي زنيم. زرده تخم مرغ را نيز اضاف کرده و به مدت 5 دقيقه خوب هم مي زنيم.
3.در آخر مايه نسکافه را اضافه کرده و مخلوط مي کنيم تا مواد يکدست شود.
4.همزن را خاموش کرده و مخلوط آرد و نمک را کمک کم روي مواد الک مي کنيم و به کمک ليسک هم مي زنيم تا خمير بدست آيد.
5.خمير را روي سطح آرد پاشي شده به کمک وردنه 2 پر قالب مي زنيم به تعداد زوج. روي نيمي از شيريني ها به کمک برس سفيده زده شده مي ماليم و کمي بادام خرد شده مي پاشيم.
6. سيني فر را به مدت 12 الي 14 دقيقه در طبقه وسط فر از پيش گرم شده با دماي 175 درجه قرار مي دهيم.
7.پس از خنک شدن شيريني ها را دو به دو به کمک عسل جفت مي کنيم و با کمي پودر پسته تزيين مي کنيم
 

sahar-mir

عضو جدید
کاربر ممتاز
كاپ كيك خامه اي

كاپ كيك خامه اي

مواد لازم براي كيك:
كره=90 گرم
وانيل=1 قاشق چايخوري
شكر=2/1 ليوان
تخم مرغ=2 عدد
آرد=1 ليوان
بيكينگ پودر=2 قاشق مرباخوري
شير=2 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي كرم شكلات:
كره=10 گرم
شير=3/1 ليوان
پودر شكر=2 ليوان
پودر كاكائو=4/1 ليوان
مواد لازم براي تزئين:
پودر نارگيل=1 ليوان
مرباي توت فرنگي=4/1 ليوان
خامه زده شده=2/1 ليوان
طرز تهيه:
1. فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد.
2. در ظرفي تخم مرغ و كره و وانيل را با همزن برقي بزنيد.
3. سپس شير را به آن اضافه كرده هم بزنيد و آرد+بيكينگ پودر را كم كم به مواد اضافه كرده با درجه زياد بزنيد.
4. قالبهاي كاپ كيك را آماده كرده،با قاشق از مواد برداشته و تا نصف قالب را از مواد پر كنيد.










5. ظرف را به مدت 25 الي 30 دقيقه در فر گذاشته تا كاپ كيك ها بپزند و روي آنها طلايي رنگ شود.
6. سپس كيك ها از فر خارج كرده به مدت 10 دقيقه كنار بگذاريد تا خنك شوند.










7. براي تهيه كرم ابتدا كره را به طريق بن ماري ذوب كرده سپس شير و پودر شكر به آن اضافه كرده روي حرارت ملايم هم بزنيد تا وقتي مواد كمي غليظ شود.










8. كاپ كيك ها را از قالب جدا كرده در كرم شكلات زده سپس آنها را روي يك توري بچينيد تا كرم ها ي اضافي آن ريخته شود.










9. كيك ها را در پودر نارگيل بغلتانيد.










10. سر كيك ها را طبق شكل با يك كارد برداشته ابتدا با كمي مربا و سپس با كمي خامه زده شده پر كنيد سپس سر كيك ها را بگذاريد.





 

sahar-mir

عضو جدید
کاربر ممتاز
نان پرتغالي

نان پرتغالي

مواد لازم:
آرد=2 ليوان
خمير مايه=1 قاشق غذاخوري
نمك=1 قاشق چايخوري
روغن زيتون=1 قاشق غذاخوري
آب پرتقال=4/1 ليوان
پوست پرتقال ريز شده=2 قاشق غذاخوري
آب=4/3 ليوان
طرز تهيه:
1. آرد+خمير مايه+رنده پوست پرتقال+نمك را در ظرفي با هم مخلوط كنيد.
2. آب پرتقال+روغن زيتون را به مواد اضافه كرده با قاشق هم بزنيد.
3. آب را كم كم به مواد اضافه كرده خمير را با دست ورز دهيد تا وقتيكه خمير صاف و يكدستي حاصل شود.
4. خمير را در ظرفي سر بسته به مدت 1 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا ور بيايد.
5. از خمير به اندازه يك پرتقال برداشته در دست گرد كنيد. بقيه خمير به همين صورت در آوريد سپس خميرها را در ظرفي جدا هم چيده ظرف را به مدت نيم ساعت در جايي سربسته قرار دهيد .
6. ظرف را در فري كه از قبل گرم كرده ايد به مدت 15 دقيقه با حرارت 220 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا نانها بپزند و روي انها طلايي رنگ شود.
7. نان پرتقالي را با كره و مربا سرو كنيد.
 

sahar-mir

عضو جدید
کاربر ممتاز
كيك موز

كيك موز

مواد لازم:
کره=3/1 لیوان
آرد=3 لیوان
شکر=1 لیوان و نصف
پکینگ پودر=یک قاشق غذاخوری
موز له شده=1 لیوان و نصف
شیر=نصف لیوان
تخم مرغ=2 عدد
پودر نارگیل=نصف لیوان
دارچین=1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا شکر را با تخم مرغ خوب هم می زنیم. موز له شده و پودر نارگیل و دارچین را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. آرد و پکینگ پودر را بتدریج با شیر به آن اضافه می کنیم و بهم می زنیم تا مواد خوب مخلوط شوند. مخلوط را در سینی فر که قبلا چرب شده می ریزیم و به مدت 1 ساعت با درجه حرارت 170درجه سانتیگراد می گذاریم تا خوب بپزد.(می توان بعد از سرد شدن روی آن را با پودر شکر تزئین کرد)
 

sahar-mir

عضو جدید
کاربر ممتاز
كيك با قهوه

كيك با قهوه

مواد لازم:
آرد=1و1/4 لیوان
کره=1 لیوان
پودر شکر=1 لیوان
تخم مرغ=3 عدد
مایه خمیر=1/2 قاشق مرباخوری
زنجبیل نرم شده=1/4 قاشق مرباخوری
قهوه=3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را به شکر اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم.کره آب کرده و قهوه و آرد و مایه خمیر و پودر زنجبیل را به آن اضافه می کنیم.مواد را به آرامی بهم می زنیم تا خمیر نرم و یکدست شود.
مخلوط را در قالب کیک که قبلا چرب کرده ایم و کمی آرد داخل آن پاشیده ایم می ریزیم.ظرف کیک را در فر با درجه حرارت متوسط به مدت یک ساعت می گذاریم.بعد کیک را از فر خارج می کنیم و می گذاریم سرد شود.پس از سرد شدن آن را از ظرف خارج می کنیم و روی آن را با پودر قند تزئین می کنیم.
 

sahar-mir

عضو جدید
کاربر ممتاز
پيتزا با نان تست

پيتزا با نان تست

مواد لازم:
نان تست=به مقدار لازم
پودر اورگانو=به مقدار لازم
زيتون و قارچ خرد شده=به مقدار لازم
روغن زيتون=به مقدار لازم
پنير ورقه اي=به مقدار لازم
پنير موزاريلا رنده شده=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. اطراف نانهاي تست را با كارد جدا كنيد.
2. سيني مخصوص فر را چرب كرده نانها را در آن بچينيد.
3. روي نانها را با كمي روغن زيتون چرب كنيد.






4. روي هر كدام از نانها پنير ورقه اي گذاشته و روي پنير كمي پودر اورگانو بپاشيد.




5. روي نانها قارچ و زيتون خرد شده ريخته سپس روي نانها پنير موزاريلا رنده شده بپاشيد.









6. نانهاي تست را به مدت 10 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد و با حرارت بالا بپزيد يا تا زمانيكه روي پنير طلايي رنگ شود.


 

sahar-mir

عضو جدید
کاربر ممتاز
پيتزا مارگاريتا

پيتزا مارگاريتا

این پیتزای کلاسیک در سال 1889 توسط رافائل اسپوزیتو (Raffaele Esposit) پیتزا پز اهل ناپل و به افتخار ملکه مارگاریتا تهیه شد و از موفقیت آن چنین نتیجه گرفته میشوند که به طبع ملکه نیز خوش آمده است.
مواد لازم برای خمیر:
آرد=2 ¼ تا 3 ¼ پیمانه
مخمر=1 بسته
نمک=4/1 قاشق چایخوری
آب گرم=1 پیمانه
روغن مایع یا روغن زیتون=2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه خمیر:
1- 1 و ¼ آرد، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن برقی به مدت 30 ثانیه آن را بهم میزنیم. مواد چسبیده شده به کناره های ظرف را به طور مداوم با همزن میگیریم. سپس مواد را به مدت 3 دقیقه با سرعت بالا بهم میزنیم. به کمک یک قاشق تا جای ممکن از باقی آرد به این مایه اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سپس خمیر را بر روی سطحی آرد پاشی شده قرار داده، بقیه آرد را با دست به آن اضافه کرده، خمیر را در کل به مدت 6 تا 8 دقیقه ورز میدهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به دست آید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، رویش را میپوشانیم و میگذاریم 10 دقیقه استراحت کند.
2- شما میتوانید به این ترکیب، مقدار 2 قاشق چایخوری از سبزیجات معطر مورد علاقه خود، همراه با یک یا دو عدد سیر له شده اضافه نمایید و خمیری معطر داشته باشید.
مواد لازم برای روی پیتزا:
روغن زیتون=1 قاشق سوپخوری
(حدود 1 و 3/1 پیمانه) کنسرو گوجه فرنگی خرد شده یا نیم کیلو گوجه فرنگی پوست گرفته، پخته و خرد شده=400 گرم
ریحان تازه خرد شده=1 قاشق سوپخوری
سیر ریز خرد شده=2 حبه
رب گوجه فرنگی=2 قاشق سوپخوری
پنیر موتزارلا ورقه شده=450 گرم
برگ تازه ریحان
طرز تهیه:
1- فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر پیتزا را روی سطحی آرد پاشی شده به اندازه ظرف/ظرفها پهن کنید و در قالب قرار دهید. با استفاده از یک کفگیر سوراخدار کوچک، روغن زیتون را قطره قطره روی خمیر بریزید.
2- برای تهیه سس، گوجه فرنگیهای پخته، ریحان خرد شده، سیر و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و یک لایه نازک از سس روی خمیر بریزید.
3- پیتزاها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. سپس آنها را از فر خارج کرده، ورقه های پنیر را در یک لایه روی سس بچینید، دوباره پیتزاها را به مدت 10 تا 13 دقیقه در فر قرار دهید. سپس آنها را با برگ تازه ریحان تزئین کرده، برش بزنید و فورا سرو نمایید.
 

sahar-mir

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاستا با سس سبزيجات

پاستا با سس سبزيجات

مواد لازم:
پاستا(از هر شکلی)=600 گرم
روغن زیتون=150 میلی گرم
مخلوطی از گیاهان خوشبو(جعفری،ریحان و گشنیز)=به میزان لازم
مغز گردو=50 گرم
نمک و فلفل=به میزان لازم
پنیر چدار رنده شده=50 گرم
طرز تهیه:
پاستا را طبق دستور پخت روی بسته آن بپزید. گیاهان خوشبو را در سبزی خرد کن بریزید و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. سپس مواد را خوب مخلوط کنید تا سبزی ها کاملا خرد شوند.سپس مغز گردو،نمک،فلفل و پنیر رنده شده را اضافه کرده و دوباره با دستگاه مخلوط کنید.پاستا را در ماهیتابه با کمی روغن زیتون تفت داده و در بشقاب بریزید. سپس پاستا را با سس تزئین کنید.
 

نرگس313

عضو جدید
واي
من هميشه دوس داشتم تو باشگاه يه آشبزخونه بزنم
دستتون درد نكنه
منم كلي غذا بلدم كه ميزارم واستون:gol::gol::gol:
__________________
حتما عزیزم یه دنیا خوشحالمون میکنی!;):w27:

SAHAR-MIRعزیز
خیلی دستورات عالی بودن
ممنون لطف کردی
مخصوصا پیتزای با نون تست که حرف نداشت!;)
بازم منتظریم:w27:
 

نرگس313

عضو جدید
برای venus_20 عزیز:gol:

کوفته تبریزی
مواد لازم(این مواد برای 4 تا کوفته درشت قد یه پرتقال درشت کافیه)
گوشت بدون چربی نیم کیلو
لپه 250 گرم
تخم مرغ پخته 4 عدد
پیاز داغ 3تا 4 قاشق سوپخوری
آلو 250 گرم
گردو خورد شده و زرشک (دلخواه)
نمک فلفل و زردچوبه

گوشت چرخ کرده و لپه پخته را در کاسه ای مخلوط می کنیم.اگر 123 داریم مخلوط را دو سه بار با 123 چرخ می کنیم.اگر 123 نداشتیم با چرخ گوشت هم میشه.مهم اینه که مواد حسابی چرخ بشن.اگر مخلوط بعد از چرخ شدن خیلی سفت بود یک تا 2 عدد تخم مرغ هم به اون اضافه می کنیم.
برای مایع درون قابلمه:پیاز رو سرخ کرده روش زردچوبه می زنیم.5-6 لیوان آب می ریزیم و می گذاریم جوش بیاید اگر دوست داشتیم به آبش رب هم اضافه می کنیم.
یک پیاله گرد (قد کوفته )بر می داریم.(این جاش یکم تخصصیه!)از مایع گوشت توش می ریزیم.وسطش رو گود کرده پیاز داغ ،یک عدد تخم مرغ پخته، آلوی تفت داده،گردو و زرشک می ریزیم(تمام این مواد به سلیقه شما هستش)بعد روی کاسه رو با بقیه گوشت پر می کنیم و خوب گردش می کنیم.بعضی وقت ها در مهمانی ها کوفته رو اون قدر بزرگ می کنن که درونش یک جوجه درسته می ذارن!در اون حالت باید کوفته رو که معمولا 20 سانت قطرش می شه داخل یک پارچه توری محکم پیچید و در قابلمه گذاشت که وا نره .در حالت عادی هم اگر کوفته های بزرگ رو در پارچه توری بپیچیم safeتره!
آب کوفته باید مقداری باشه که روی اون رو بگیره.
باید کوفته ها آهسته بجوشه تا آبش نصف بشه
بعد در ظرف می کشیم و آبشم روش می ریزیم.


 

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
نرگس جون خیلی لطف کردی
فقط یک سوال پیش اومد
کوفته تبریزی سبزی نداره؟
 

نرگس313

عضو جدید
خواهش می کنم
چرا 2 نوع داره
با سبزی و بی سبزی
می تونیم نیم کیلو سبزی کوفته(تره جعفری شبت مرزه نعنا ترخون) هم بهش اضافه کنیم
 

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
غذایی بسیارساده و سریع

کوکو

سیب زمینی 2عدد
هویج 1عدد
تخم مرغ 3عدد
سیر 1حبه
سبزی معطر تازه یا خشک مقداری
ادویه ونمک به اندازه لازم

طرز تهیه

سیب زمینی وهویج خام رابادنده درشت رنده میکنیم ،سیررا یارنده کرده یا کوبیده وتمام مواد رابا هم مخلوط کرده وسرخ میکنیم
(درشت یاریزرنده کردن مواد درطعم ان اثردارد)
 

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم یک غذای خیلی ساده برای همه بخصوص برای دانشجویان مجردها و خانمهایی که گاهی حوصله غذا درست کردن ندارند

مقداری مرغ پخته رابا پیازچه ،فلفل دلمه ای ،کشمش وسس مایونزدر مخلوط کن ریخته خوب باهم مخلوط کنید . اگردرمخلوط کن خوب میکس نشد میتوانید مواد راازچرخ گوشت ردکنید .درواقع این یک نوع سالادی شبیه سالادالویه است

این غذا تست شده وبسیارخوشمزه میباشد .بفرمایید نوش جان کنید وبه جان ونوس خانم وخصوصا نرگس جان وااقا مبارک با اشپزخونه همیشه گرمشون دعا کنید
 

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم یک غذای ساده وسریع دیگه

نرگسی اسفناج

مواد لازم برای 3 نفر
اسفناج 1 کیلو گرم
تخم مرغ 3 عدد
پیاز 2 یا 3 عدد
روغن، نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه
اسفناج را شسته و به قطعات کوچک تبدیل کنید. سپس یک لیوان آب و کمی نمک به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط مدت کوتاهی بپزید. آبرا خالی کنید و با پشت قاشق به اسفناج فشار وارد کنید تا آب آن درآید.
در ظرفی نچسب پیازها را خرد کرده و در روغن سرخ کنید. اسفناج را به آن اضافه کنید و چند دقیقه دیگر سرخ کنید. سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید و تخم مرغ ها را بدون آنکه زرده آن بپاشد روی پیاز و اسفناج بشکنید. نمک و فلفل هم بزنید و در ظرف غذا را بگذارید تا بپزد. دقت کنید که زرده تخم مرغ ها سفت نشود.

این غذا اختراع خانمی به نام نرگس بوده :smile: نه این نرگس هاااا یه نرگس دیگه:D
 

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
بارم یکی دیگه

کوکو بادنجان
بدم
مواد لازم:
۵تا بادنجان کباب شده
گردوی خورد شده ۱۰گرم یا ۲۰ گرم
تخم مرغ ۳عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
بدنجان را له کنید با چنگال بعد همه چی رو بریزین داخلش وسرخ کنید
ساده مختصر مفید
 

sahar-mir

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد كالباس

سالاد كالباس

مواد لازم برای 6 نفر:
کالباس=نیم کیلو
لوبیا چیتی پخته شده=2 پیمانه
فلفل سبز دلمه ای=3 تا 4 عدد
خیار شور=250 گرم
پیاز خلال شده=1 پیمانه
سس مایونز=1 پیمانه
نان تست شده بشکل مکعب کوچک=2 پیمانه
نمک و فلفل=بقدر کافی
طرز تهیه:
کالباس و فلفل سبز و خیارشور را بشکل خلال خرد می کنیم و با پیاز خلال شده مخلوط می نمائیم. لوبیای پخته شده را وسط ظرف می ریزیم و مخلوط کالباس و خیارشور و پیاز را دور آن ریخته،نانهای خرد شده را اطراف آن می پاشیم.سس مایونز را با سرکه و کمی خردل مخلوط می کنیم و روی سالاد می دهیم. می توانیم یک قاشق مرباخوری زیره یا کمی ترخان خرد شده داخل این سس سالاد بریزیم.
 

sahar-mir

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد الويه رژيمي

سالاد الويه رژيمي

مواد لازم:
تخم مرغ آبپز=1عدد
گوشت سینه مرغ پخته شده=1 عدد
نخود فرنگی،هویج خرد شده و ذرت پخته شده=1 پیمانه
خیارشور خرد شده=نصف لیوان
ماست کم چرب=2 یا 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون=1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و آبلیمو=به مقدار لازم
طرز تهیه:
تخم مرغ آبپز را خرد کرده سپس سینه مرغ را به صورت نگینی خرد می کنیم و با خیارشور و با سبزیجات پخته و خرد شده مخلوط می کنیم.سپس روغن زیتون،ماست،نمک،فلفل و آبلیمو را اضافه کرده خوب مخلوط نموده و به مدت 30 دقیقه رها می کنیم تا جا بیفتد سپس روی آن را با گوجه فرنگی تازه،جعفری و نخود فرنگی تزئین می نمائیم.
میزان کالری: 500 کالری
 

sahar-mir

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسپاگتي ايتاليايي

اسپاگتي ايتاليايي

مواد لازم:
اسپاگتی=1 بسته(700 گرم)
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
سس گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
پیاز=1 عدد بزرگ
فلفل دلمه=2 عدد
نمک و فلفل=بمقدار لازم
پنیر موزاریلا=بمقدار لازم
طرز تهیه:
1. اسپاگتی را به مدت 7 دقیقه در آب جوش که به آن یک قاشق روغن و یک قاشق نمک اضافه کرده ایم می پزیم. سپس آن را آبکش کرده و روی آن آب سرد می ریزیم تا بهم نچسبند.
2. پیاز را سرخ می کنیم و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا آب آن گرفته شود.
3. سس گوجه فرنگی و فلفل دلمه و نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده،می گذاریم گوشت با دو سه لیوان آب با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت بپزد.(در صورتیکه آب آن کم بود و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه می کنیم تا وقتیکه گوشت کاملا پخته باشد و آب آن کاملا بخار شود)
4. نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکسی ریخته و روی آن را مایه گوشتی آماده شده می ریزیم. سپس روی گوشت را با بقیه اسپاگتی ها می پوشانیم. و روی اسپاگتی را پنیر موزاریلا رنده شده می پاشیم.
5. ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد می گذاریم تا روی پنیر طلایی رنگ شود.نوش جان!
 

sahar-mir

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسپاگتي با گوشت

اسپاگتي با گوشت

مواد لازم برای 6 نفر:
اسپاگتی ظریف=1 بسته(500 گرم)
گوشت چرخ کرده=350 گرم
پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
کره=50 گرم
رب گوجه فرنگی=2 تا 3 قاشق سوپخوری
پنیر گرویر رنده شده=در صورت تمایل 100 گرم
گوجه فرنگی رسیده سفت=1 تا 2 عدد
خیار شور کوچک=1 تا 2 عدد
جعفری خرد کرده=1 قاشق مرباخوری
روغن مایع=1 تا 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی
طرز تهیه:
گوشت را با پیاز سرخ کرده در ظرفی می ریزیم.ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم هم می زنیم تا خون آبه گوشت کشیده شود و گوشت گلوله نشود.یک لیوان آب و رب گوجه فرنگی و بحد کافی نمک و فلفل داخل گوشت می ریزیم حرارت را ملایم می کنیم در صورت تمایل کمی گرد سیر و ادویه معطر به آن می زنیم می گذاریم گوشت آهسته بجوشد و سس آن غلیظ شود.(در صورتی که آب گوشت تمام شود و هنوز نپخته باشد باز به آن آب اضافه می کنیم)حدود یک تا یک و نیم ساعت برای پخت آن کافی است.
قابلمه مناسبی را آب می کنیم می گذاریم آب بجوشد.یکی دو قاشق روغن مایع و نصف قاشق نمک در آب جوشان می ریزیم و اسپاگتی را داخل قابلمه می ریزیم می گذاریم اسپاگتی کاملا نرم شود.آن را در صافی می ریزیم تا آب آن گرفته شود بعد اسپاگتی را دوباره در قابلمه ریخته کره را روی آن می گذاریم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره آب شده جذب اسپاگتی بشود.بعد آن را در دیس مناسبی می کشیم.سس گوشت را روی آن ریخته خیارشور را حلقه حلقه می نمائیم با جعفری خرد کرده روی گوشت می پاشیم.روی گوجه فرنگی آب جوش می ریزیم و پوست آنرا گرفته بشکل پر نارنگی آن را خرد می نمائیم و دور گوشت می چینیم.پنیر را در ظرف کوچکی می ریزیم همراه اسپاگتی سر میز می بریم.
 
Similar threads
Thread starter عنوان تالار پاسخ ها تاریخ
**mobarak** منوی آشپزخانه نرگس313 و مبارک گفتگوی آزاد 3
-->ali<-- گوگل، تـولـدت مبـارک گفتگوی آزاد 0

Similar threads

بالا