آشپـزخـانه نرگس313 و مبـارک

**mobarak**

عضو جدید
زولبیا و بامیه

زولبیا و بامیه


زولبیا

مواد لازم :
200 گرم
نشاسته

180 گرم
ماست

20 گرم
آرد

يك قاشق سوپخوري
زعفران حل شده

يك قاشق چايخوري
روغن جامد

يك دوم قاشق چايخوري
جوش شيرين

يك قاشق سوپخوري
آب يا گلاب
طرز تهيه :
نشاسته و ماست را مخلوط كرده، چند دقيقه ای صبر می كنيم تا نشاسته در ماست خيس خورده و به راحتی حل شود. سپس آرد

را اضافه می كنيم و با همزن خوب به هم می زنيم تا مايع زولبيا صاف و يكدست شود. روغن جامد را اضافه كرده و در حين به هم

زدن آب يا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مايع اضافه می كنيم و آن را در قيف مخصوص می ريزيم. در اين مرحله جوش

شيرين را هم اضافه می كنيم و مايع را خوب به هم زده، در حالی كه روغن روی شعله قرار دارد، زولبيا را توسط قيف در روغن كاملا

داغ به صورت دايره های بزرگ و كوچك فرم می دهيم و بلافاصله پس از كمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می كنيم.زولبياها را در

شربت قرار می دهيم و پس از15- 10 دقيقه آنها را از شربت خارج كرده و در صافی قرار می دهيم تا شربت اضافه آن خارج شود.

بامیه


مواد لازم :
آرد
200 گرم

آب
300 گرم

تخم مرغ
3عدد

روغن جامد
يك قاشق سوپخوری

شكر
نيم كيلو

نمك
يك سوم قاشق چايخوری

آب
150 گرم

آبليمو
2 قاشق سوپخوري

گلاب
كمی
طرز تهيه :
آب را جوش آورده، با شعله ملايم آرد را اضافه می كنيم و مرتب به هم می زنيم تا خمير تقريباً سفتی به دست آيد. بعد روغن را

اضافه كرده و مرتب به هم می زنيم ( در حدود 3-2 دقيقه )، به طوری كه خمير به صورت يك تكه درآيد. سپس بعد از كمی سرد

شدن خمير، تخم مرغ ها را يكی يكی اضافه می كنيم و خوب خمير را ورز می دهيم تا خمير نرم و لطيف شود. برای اين كه باميه

رنگ زيباتری به خود بگيرد، بهتر است از شربت باميه يك قاشق سوپخوری به خمير باميه اضافه كرده و با خمير مخلوط كنيم. بعد

خمير را در قيف با ماسوره كنگره دار متوسط می ريزيم و سپس در روغن مايع سرخ می كنيم.

برای سهولت كار بهتر است روغن را كمی داغ كرده، باميه ها را به وسيله دست و يا با قيچی مخصوص آشپزخانه در روغن ريخته،

بعد آن را روی حرارت مستقيم قرار دهيم تا باميه ها سرخ شوند. باميه ها را در حين سرخ شدن مرتب به هم می زنيم تا به هم

نچسبند و يك دست سرخ شوند. باميه ها را در همان حال كه داغ می باشد، به شربت گرم اضافه می كنيم تا شربت را خوب به

خود جذب كنند، در غير اين صورت باميه ها شربت را جذب نخواهند كرد. اگر باميه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد،

علت آن رقيق بودن شربت می باشد
 

**mobarak**

عضو جدید
شیر برنج

شیر برنج


مواد لازم :
ـ برنج ۵/۰ لیوان
ـ شیر ۵ الی ۶ لیوان
ـ کلاب یا عرق هل یا عرق بید مشک ۵/۰ لیوان
ـ شکر ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
برنج را شسته وروی آن آب بریزید بعد از یک ساعت با آب کمی نیم پز کنید و بعد شیر اضافه کرده و آنقدر روی حرارت ملایم بماند تا شیر غلیظ و برنج هم کاملاً پخته و شیر برنج لعاب دار شود . در آخر گلاب و شکر را به آن اضافه و بعد چند دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش کنید. بعضی به شیر برنج به جای شکر نمک اضافه میکنند و یا پر شیرینی دوست دارند و بعصی روی شیر برنج شکر میپاشند و یا با مربا آنرا میل میکنند .درهرصورت شما با توجه به ذایقه خانواده نوع و مقدار چاشنی را کم ویا زیاد و یا تغییر دهید .
 

**mobarak**

عضو جدید
فرنی

فرنی


مواد لازم :

ـ آرد برنج ۱ قاشق غذا خوري
ـ شير ۱ ليوان
ـ شكر ۱ قاشق غذا خوري
ـ گلاب ۴ الي ۵ قاشق غذا خوري

طرز تهيه :
آردبرنج و شكر را در شير سرد بريزيد و روي حرارت كم بگذاريد و مرتب به هم بزنيد اگر هم نرنيد فرني صاف و يكنواخت نمي شود بعد از چند دقيقه كه فرني قوام لازم را پيدا كرد گلاب را اضافه كنيد و يكي دو دقيقه بعداز روي حرارت پايين بياوريد.
 

**mobarak**

عضو جدید
رنگینک

رنگینک


مواد لازم :
ـ خرما
ـ مغز گردو
ـ پسته و گردو و نارگیل و کنجد و ...
ـ خلال دندان به تعداد خرما
طرز تهیه :
هسته خرما را در آورده و با گردو جایگزین کنید و در ظرف مورد نظرتان بچینید بعد با پودر پسته و پودر گردو و کنجد و پودر نارگیل تزیین کنید و در آخر یک خلال دندان برای برداشتن در خرما فرو کنید.
 

نرگس313

عضو جدید


[FONT=Tahoma,Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Tahoma,Verdana, Arial, Helvetica]حلوای خرما (1)

مواد لازم:
آرد گندم : 150 گرم
خرما: 500 گرم
روغن مایع:120 گرم
گلاب: 2 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده: 1 قاشق مربا خوری
پودرهل ودارچین : مقداری
پودر پسته وبادام وپودر نارگیل : به مقدار دلخواه برای تزیین

طرز تهیه:
آرد را الک کرده و بو می دهیم تا رنگش متمایل به قهوه ای شود سپس روغن را به آن اضافه کرده خوب بهم می زنیم. خرما را از هسته جدا کرده و چرخ می کنیم( یا با دست کاملا له می کنیم) وبه آرد وروغن اضافه می کنیم و کاملا بهم می زنیم سپس گلاب وزعفران دم کرده وهل و دارچین را هم به مواد اضافه می کنیم و با یک قاشق بزرگ مواد را با هم کاملا مخلوط می کنیم. وقتی که مواد کاملا به خورد هم رفتند ظرف محتوی حلوا را از روی شعله برداشته وصبر می کنیم تا کمی سرد شود ( در این مرحله حلوا را با دست ورز دهیم و اگر احساس کردیم که کمی خشک است می توانیم خیلی کم روغن مایع اضافه کنیم و دومرتبه ورز دهیم (ورز دادن خیلی مهم است). سپس حلوا را درون ظرف مورد نظر ریخته وبا پودر پسته وبا دام تزیین می کنیم.

تجربه شخصی: ممکن است وقتی که حلوا را در ظرف می ریزید حس کنید که اگر بماند خشک می شود .توصیه من این است که حتما حلوای خرمایی را که با این دستور تهیه می کنید پس از ریختن در ظرف مورد نظر وتزیین، رویش را سلفون بکشید و یا ظرف را درون یک کیسه قرار داده وراههای ورود هوا را مسدود کنید .به این ترتیب حتی اگر حلوا کمی خشک شده باشد نرم می شود.و همینطور پس از هر بار استفاده از حلوا پوشش رویش یادتان نرود.
حلوای خرما(2)

مواد لازم:

آردسفید: 1پیمانه
روغن مایع: 100 گرم
خرما: 300 گرم
گلاب: 1 لیوان
آب: 1/2 لیوان
زعفران: 1قاشق چایخوری
هل : 1 قاشق چایخوری
پودر پسته وبادام برای تزیین: مقداری

طرز تهیه:

آرد سفید را کاملا بو داده تا رنگش متمایل به قهوه ای شو دسپس روغن را اضافه می کنیم وکاملا مخلوط می کنیم. خرما ها را که در ظرفی دیگر هسته گرفته وکاملا له کرده ایم، با آب وگلاب مخلوط می کنیم وهم می زنیم تا مخلوطی یک دست حاصل شود سپس این مخلوط را به آرامی به آرد وروغن اضافه می کنیم و روی شعله هم می زنیم . هل وزعفران را که با مقدار بسیار کمی آب جوش دم کرده ایم را نیز به مواد اضافه می کنیم .هم زدن روی شعله را تا کشیده شدن آب حلوا ویکدست شدن آن ادامه می دهیم . سپس از روی شعله برداشته وقتی که کمی سرد شد در ظرف مورد نظر ریخته وتزیین می کنیم.
[/FONT][/FONT]
 

اكسير

عضو جدید
یه سوال
اینها درست کردین؟؟؟
:دی

سلام خانم negar1213

من قبلا این سوال رو پرسیده بودم و نرگس جون گفتن تا دو ، سه صفحه اول تاپیک رو هرچی آموزش دادن قبلا درست کردن و اگه تو تهیه سایر غذاها مشکلی دارین می تونین از نرگس 313 یاmobarak آشپزهای آشپزخونه بپرسین حتما راهنماییتون می کنن .
موفق باشید . :gol:
 

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
بسیاربسیارعالی بود بخصوص دسرها وشیرینی هاش:gol:
نرگس جون:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::heart:
مبارک خان:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:
بازم خسته نباشید:gol:
 

یاکاموز

عضو جدید
سلام دوستان واقعا ممنون از زحمتی که می کشین راستی من یه پیشنهاد یا بهتره بگم یه در خواست داشتم.
راستش مامان من دیابت داره و باید رژیم غذایی خاصی رو حتما رعایت کنه من غذاهای زیادی رو بلد نیستم که بتونم براش بپزم چون رژیمش خیلی محدوده ريا،میشه یه لطفی کنید و اگه غذایی رو بلد هستین که واسه افراد دیابتی ضرر نداره برامون بزارین؟؟؟؟:w30:
پیشاپیش تشکر می کنم
 

**mobarak**

عضو جدید
آشپزخونمو چیکار کردین؟؟؟؟
آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی واسش زحمت کشیده بودم
اسمشو عوض کنید
من آشپزخونمو میخوام
یعنی چی؟؟؟؟؟آشپزخونه باشگاه 10-20 تا بیشتر پست نداشت اما آشپزخانه نرگس313 و مبارک بیشتر از 200 تا پست داشت حالا چرا آشپزخونه باشگاه به آشپزخونه نرگس313 و مبارک انتقال نیافت؟؟؟
این بی عدالتیه
من آشپزخونه مو میخوام :razz::cry:
 

canopus

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
آشپزخونمو چیکار کردین؟؟؟؟
آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی واسش زحمت کشیده بودم
اسمشو عوض کنید
من آشپزخونمو میخوام
یعنی چی؟؟؟؟؟آشپزخونه باشگاه 10-20 تا بیشتر پست نداشت اما آشپزخانه نرگس313 و مبارک بیشتر از 200 تا پست داشت حالا چرا آشپزخونه باشگاه به آشپزخونه نرگس313 و مبارک انتقال نیافت؟؟؟
این بی عدالتیه
من آشپزخونه مو میخوام :razz::cry:


اول ســلام!
تاپیک شما بعد از ایجاد این تاپیک در باشگاه ایجاد شد و طبق قوانین چون تاپیک تکراری ایجاد کرده بودید باید حذف میشد،امـا نشد و قرار شد با تاپیک قبلی تـرکیب شود.
اگر این قدر براتون اسمش مهم هست،بـاشه!
 

archi_arch

مدیر بازنشسته
اول ســلام!
تاپیک شما بعد از ایجاد این تاپیک در باشگاه ایجاد شد و طبق قوانین چون تاپیک تکراری ایجاد کرده بودید باید حذف میشد،امـا نشد و قرار شد با تاپیک قبلی تـرکیب شود.
اگر این قدر براتون اسمش مهم هست،بـاشه!
من به خودشونم گفتم
به نظر من اینجوری خیلی عمومی تره و محدود به یه نفر خاص نمیشه و همه میتونن راحت مطلب بذارن و احساس مالکیت داشته باشن و استفاده کنن
این اسمم برای باشگاه مناسبتره
حالا بازم هر چی مدیر تالار صلاح میدونه
 

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

اكسير

عضو جدید
من به خودشونم گفتم
به نظر من اینجوری خیلی عمومی تره و محدود به یه نفر خاص نمیشه و همه میتونن راحت مطلب بذارن و احساس مالکیت داشته باشن و استفاده کنن
این اسمم برای باشگاه مناسبتره
حالا بازم هر چی مدیر تالار صلاح میدونه

سلام البته نظر شما محترمه ولی به نظر من بهتره اسمش همینی که هست بمونه و مسئولش هم همون نرگس و مبارک باشن چون این طوری هم نظم تاپیک به هم نمی خوره و هم اینکه به قول معروف تاپیک یه بالاسری داره که مسئول باشه و پاسخگو .من از شرایط الان تاپیک خیلی خوشم می یاد این قدر هم این تاپیکو لطفا جابجا نکنید این قدر تکون دادید که زلزله آشپزخونه رو داغون کرد ! .
 

**mobarak**

عضو جدید
سلام به مدیرای مهربون و زحتمکش و دوست عزیزم اکسیر
راستش اسمش برا من مهم نیست آدمی هم نیستم که دنبال اسم و رسم باشم فقط برام خیلی ناراحت کننده بود که آشپزخونه ای که با زحمت زیاد اونهمه بازدید کننده داشت و بیش از 200 تا پست داشت یهو بره جای ناشناخته و توی آشپزخونه کوچیکتر ادغام بشه
البته بازم اگه مدیرا هر کاری صلاح میدونن انجام بدند
از لحن اونروزم معذرت میخوام آخه انتظارشو نداشتم
ببخشید
 

**mobarak**

عضو جدید
دسر مهلبيه

دسر مهلبيه


مواد لازم:
شير پرچرب=1 ليتر
آرد ذرت=4 قاشق غذاخوري
شكر=2/1 ليوان
گلاب=2 قاشق مرباخوري
خلال پسته براي تزئين=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. 4/1 از شير را در ظرفي ريخته با آرد ذرت خوب مخلوط كنيد.
2. بقيه شير را به همراه شكر به محلول شير و آرد اضافه كرده هم بزنيد.
3. ظرف را روي حرارت ملايم قرار داده و مواد را هم بزنيد تا كمي بجوشد و غليظ شود. غلظت آن بايد شبيه فرني باشد.
4. در آخر گلاب را به مواد اضافه كرده سپس در ظرف هاي كوچك ريخته روي آنها را با خلال پسته تزئين كنيد.
5. ظرف هاي مهلبيه را در يخچال بگذاريد تا خنك شود.
 

**mobarak**

عضو جدید
كوكو سيب زميني با برنج

كوكو سيب زميني با برنج


مواد لازم:
سيب زميني آبپز شده=2 عدد
برنج پخته شده=1 ليوان
جعفري ريز شده=2/1 ليوان
پنير خامه اي نرم=2 قاشق غذاخوري
آرد سوخاري=1 ليوان
نمك و فلفل=به مقدار لازم
تخم مرغ=1 عدد
روغن= به مقدار لازم براي سرخ كردن
طرز تهيه:
1. سيب زميني آبپز،برنج پخته شده،جعفري ريز شده،پنير خامه اي و تخم مرغ را در مخلوط كن ريخته با هم مخلوط كنيد. در صورتيكه مواد شل بود كمي آرد سوخاري اضافه كنيد.
2. به مواد كمي نمك و فلفل بزنيد.
3. ظرف را به مدت 15 دقيقه در فريزير بگذاريد.
4. از مواد به اندازه يك توپ كوچك برداشته در دست پهن كنيد سپس ابتدا در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاري بزنيد.
5. كوكوها را در ظرفي چيده،ظرف را به مدت 15 دقيقه ديگر در فريزر بگذاريد.
6. كوكوها را در روغن فراوان و داغ سرخ كنيد.
7. كوكوها را مي توانيد با سالاد سبزيجات تزئين كنيد.
 

**mobarak**

عضو جدید
ساندويچ كباب مرغ

ساندويچ كباب مرغ


مواد لازم براي كباب مرغ:
سينه مرغ رنده شده=1 عدد
سفيده تخم مرغ=1 عدد
پياز رنده شده نرم=1 عدد
سير رنده شده=1 حبه
فلفل دلمه سبز ريز شده=1 عدد كوچك
گشنيز ريز شده=2/1 ليوان
نمك و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم
پودر دارچين=كمي
آرد سوخاري=به مقدار لازم
مواد لازم براي ساندويچ:
گشنيز،گوجه فرنگي و خيارسبز=به مقدار لازم
سيب زميني سرخ شده=2 عدد
كباب مرغ=به مقدار لازم
نان عربي يا پيتا=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. براي تهيه كباب مرغ تمام مواد را با هم مخلوط كرده با دست ورز دهيد. در صورت شل بودن مواد به آن آرد سوخاري اضافه كنيد تا زمانيكه به دست نچسبد.
2. از مواد به اندازه يك توپ كوچك برداشته به صورت انگشتي در آورده و در سيني فر كه با آلومينيوم پوشانده ايد و كمي چرب كرده ايد بگذاريد. بقيه مواد را به همين طريق آماده كنيد.
3. سيني را در فري كه از قبل گرم كرده ايد قرار داده تا مرغ به مدت 20 دقيقه با حرارت 200 درجه سانتيگراد بپزد يا تا زمانيكه از پخت آن مطمئن شويد در فر بماند.
4. نانهاي عربي را آماده كرده از مواد روي نانها گذاشته ،كمي سس مايونز ريخته و نانها را بپيچيد.
 

**mobarak**

عضو جدید
نان عربي يا پيتا

نان عربي يا پيتا


مواد لازم:
آرد=3 ليوان
خمير مايه=2 قاشق غذاخوري
شكر=2 قاشق غذاخوري
آب=1 ليوان
نمك=كمي
طرز تهيه:
1. تمام مواد را با هم مخلوط كرده با دست ورز دهيد.
2. در صورتيكه خمير سفت بود به آن كمي آب اضافه كنيد.
3. خمير را به مدت 2 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا خمير به اصطلاح ور بيايد و حجم آن تقريبا دو برابر شود.

4. خمير را به 8 قسمت مساوي تقسم كرده هر كدام را با وردنه روي سطح آردپاشي شده پهن كرده سپس نانها را روي تابه تفال بپزيد.

از اين نان مي توانيد براي تهيه انواع ساندويچ استفاده كنيد.
 

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام البته نظر شما محترمه ولی به نظر من بهتره اسمش همینی که هست بمونه و مسئولش هم همون نرگس و مبارک باشن چون این طوری هم نظم تاپیک به هم نمی خوره و هم اینکه به قول معروف تاپیک یه بالاسری داره که مسئول باشه و پاسخگو .من از شرایط الان تاپیک خیلی خوشم می یاد این قدر هم این تاپیکو لطفا جابجا نکنید این قدر تکون دادید که زلزله آشپزخونه رو داغون کرد ! .
منم با نظر شما موافقم با وجود مبارک و نرگس اینجا نظم بیشتری داره و خیلی خوب پیش میره!اینطوری ادم حس میکنه اینجا واقعا رستوران و اشپزخونه هست و دوتا اشپز حضور دائمی و ثابت دارند و به سوالات و درخواستهای دوستان جوابگو هستند
از مدیران محترم خواهش میکنم اشپزخانه نرگس و مبارک سرجاش بمونه !
 

**mobarak**

عضو جدید
لقيمات با خامه

لقيمات با خامه


مواد لازم:
آرد سفيد= 2 ليوان
شير=1 ليوان
آب=2/1 ليوان
خامه=2/1 ليوان
تخم مرغ=2 عدد
خمير مايه=2 قاشق غذاخوري
روغن=4 قاشق غذاخوري
نمك=كمي
شكر=كمي
طرز تهيه:
1. در ظرفي تمام مواد را با هم مخلوط كرده در ظرف را بسته به مدت 2 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا مواد ور بيايد و حجم آن تقريبا 2 برابر شود.

2. روغن را در ماهيتابه ريخته تا داغ شود.
3. از مواد با قاشق كوچك برداشته در روغن داغ بريزيد تا لقيمات پف كرده و طلايي رنگ شود.

4. لقيمات ها را در صافي ريخته تا روغن آن برود سپس در ظرف چيده روي آن عسل يا شيره بريزيد.
طرز تهیه شیره:
1 لیوان شکر را با دو لیوان آب مخلوط می کنیم و کمی زعفران و گلاب و چند قطره آبليمو را هم به آن اضافه می کنیم و روی گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید و مواد مثل عسل غلیظ شود. پس از سرد شدن روي لقيمات ها مي ريزيم.
(این شیرینی مخصوص ماه رمضان است)نوش جانتان!
 

**mobarak**

عضو جدید
عرايس(غذاي عربي)

عرايس(غذاي عربي)


مواد لازم:
گوشت چرخ شده=ربع كيلو
جعفري ريز شده=1 ليوان
پياز رنده شده=1 عدد
گوجه فرنگي ريز شده=1 عدد
روغن زيتون=2 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم
پودر دارچين=كمي
نان عربي=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. تمام مواد را در ظرفي ريخته با هم مخلوط كنيد.

2. نان عربي را از وسط باز كرده لاي آن از مايه گوشتي بكشيد و نان را ببنديد.
3. روي نان را با كمي روغن زيتون چرب كنيد.

4. نان را روي يك تكه آلومينيوم گذاشته سپس به 4 قسمت مساوي تقسيم كنيد. آلومينيوم را دور نان پيچيده ،نان را در سيني فر گذاشته،بگذاريد نان به مدت 30 دقيقه با حرارت 180 تا 200 درجه سانتيگراد بپزد.

5. نانها پس از خارج كردن از فر بايد كمي برشته شده باشد.

6. نانها را در ظرف چيده اطراف آن را با مواد دلخواه خود تزئين كنيد.
 

**mobarak**

عضو جدید
سمبوسه هندی

سمبوسه هندی

مواد لازم براي خمير سمبوسه:
آرد=3 ليوان
تخم مرغ=1 عدد
روغن=2 قاشق غذاخوري
ادويه كاري=1 قاشق غذاخوري
آب=4/1 ليوان
سيب زمني آبپز=1 عدد
خميرمايه=1 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي داخل سمبوسه:
سيب زميني نيمه آبپز شده=2 عدد
فلفل دلمه=1 عدد
فلفل سبز تند=1 عدد
پياز=1 عدد
سير=1 حبه
نمك و فلفل=به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز=كمي
طرز تهيه خمير:
1. تخم مرغ را در ظرفي ريخته بزنيد.
2. روغن و ادويه كاري را به تخم مرغ اضافه كرده هم بزنيد سپس سيب زميني آبپز را به مواد اضافه كنيد هم بزنيد.
3. آب را به مواد اضافه كرده سپس آرد و خمير مايه را با هم مخلوط كرده كم كم به مواد اضافه كرده و با دست خوب ورز دهيد تا خمير صاف و يكدستي حاصل شود.
4. خمير را به مدت 1 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا ور بيايد.
5. براي مواد داخل سمبوسه،پياز و سير را نرم رنده كرده و در روغن كمي تفت دهيد سپس فلفل دلمه را به صورت خلال باريك خرد كرده در روغن كمي تفت دهيد.
6. سيب زميني نيمه آبپز شده را به صورت مكعب شكل خرد كرده همراه با بقيه مواد كمي تفت دهيد سپس به آن ادويه اضافه كرده مواد را هم بزنيد.
7. از خمير 16 گلوله كوچك برداشته سپس هر كدام را جداگانه با وردنه باز كرده و از وسط به دو قسمت مساوي تقسيم كنيد.
8. خمير را طبق شكل درآورده و با مواد سمبوسه پر كنيد.



 

**mobarak**

عضو جدید
ترشی شپله (ترشی هندوانه ابو جهل )

ترشی شپله (ترشی هندوانه ابو جهل )

مواد لازم :
ـ شپله
ـ نمک
ـ سرکه
طرز تهیه :
شپله را شسته و دم آنرا گرفته ودر آب جوشیده سرد شده نمک بریزید به مدت ۵ الی ۶ روز شپله را در آن ریخته و طی این مدت هر روز آب نمک آنرا عوض و در یخجال نگه داری کنید وپس از آن شپله را از آب نمک خارج کرده و با آب روی حرارت گذاشته و وقتی به جوش آمد آب آنرا دور بریزید و مجدداْ یک بار دیگر اینکار را تکرار تا تلخی شپله گرفته شود دقت کنید زیادنجوشد چون ترشی شپله شما نرم میشود .
شپله را بعد ازجوشیدن روی صافی بریزید تا آبش برود یک ساعتی صبر کرده و شپله ها را در شیشه مخصوص ترشی ریخته و روی آن سرکه بریزید وچنانچه دوست داشتید کمی هم نمک اضافه کنید و در آنرا محکم کرده و در جای خنک ویا در یخچال نگهداری کنید بعد از بیست الی یکماه ترشی آماده میشود .
شپله گیاهی بوته ای است که در شهرهای غربی کشور از جمله کرمانشاه و همدان و... میروید .
این گیاه دارای خاصیت زیادی است از جمله در درمان درد های مفاصل و کاهش چربی خون موثر میباشد وضد تشنج و اسپاسم میباشد.به عنوان تحريک‌کننده و محافظ کبد می باشد و باعث بهبود عملکرد کبد می شود.
 

**mobarak**

عضو جدید
( راگو )

( راگو )

مواد لازم:
ـ مرغ ۴۰۰ گرم
ـ سیب زمینی ۲ عدد
ـ پیاز درشت ۱ عدد
ـ هویج ۲ عدد
ـ لوبیا سبز ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم
ـ لیمو عمانی ریز شده با پوست ۲ الی ۳ عدد
- ونوشک ۵/۰ پیمانه
ـ رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
ـ نمک و زرد چوبه و ادویه به میزان لازم
طرز تهیه :
گوشت و لوبیا سبز را با پیاز ریز شده بپزید در اواسط پخت هویج و سیب زمینی و ونوشک و نمک و زردجوبه و ادویه اضافه کنید در اواخر طبخ هم لیمو عمانی با پوست ریز کنید و هسته هایش را بگیرید و به همراه رب گوحه فرنگی به غذا اضافه کنید
 

**mobarak**

عضو جدید
خوراک جگر

خوراک جگر

مواد لازم :
ـ جگر براي هر نفر ۲ تكه
ـ سيب زميني كوچك ۱ عدد
ـ پيازچه ۱عدد
ـ سير ۱ الي۲ عدد
ـ روغن زيتون ونمك قدري
طرز تهيه :
سيب زميني را پخته و به شكل مكعبهاي ريز خردكنيد.
تكه هاي جگر رابه قطر يك سانتيمتر ببريد وبا كمي نمك وروغن ويك ليوان آب روي حرارت بسيار ملايم گذاشته تا آرام آرام بپزد چنانچه جگر خوب پخته نشده بود كمي آب اضافه كنيدتا كاملا" بپزد ودر پايان پخت آبي برايش باقي نماند .جگر را در ظرف بكشيد وبا سيب زميني و سير سرخ شده وپياز چه تزيين كنيد.
 

**mobarak**

عضو جدید
( خوراك لوبيا سبز )

( خوراك لوبيا سبز )

مواد لازم:
ـ لوبیا سبز 1 کیلو
ـ سینه مرغ یک و نیم عدد
ـ زعفران - روغن زیتون- رب گوجه فرنگی - نمک و پياز كوچك
ـ پياز داغ سه قاشق غذا خوري

طرز تهیه :
سر و ته لوبیا سبز را گرفته نمك زده و مي پزيم . بعد از پخته شدن روغن زیتون و رب گوجه فرنگي را اضافه مي كنيم.
مرغ را به قطعات كوچك ( اندازه گردو ) بريده و با كمي نمك و پياز رنده شده مي پزيم و پس از پخته شدن زعفراني مي نماييم.
(مواد پخته شده فوق را با پياز داغ مخلوط و در ديس كشيده و نوش جان كنيد)
 

**mobarak**

عضو جدید
( قورمه جگر )

( قورمه جگر )

مواد لازم :
ـ جگر گوسفند ۱ عدد
ـ سيب زميني ۲ عدد
ـ گوجه فرنگي ۴ عدد
ـ پياز داغ ۴ قاشق غذا خوري
ـ نمك و زرد چوبه و فلفل به ميزان لازم
ـ جعفري خرد شده ۴ قاشق غذا خوري
ـ رب گوجه فرنگي ۱ قاشق غذا خوري

طرز تهيه :
جگر را به ابعاد تقريبي ۲در ۲ سانتيمتر خرد كنيد و بامقداري آب و نمك و زرچوبه و فلفل بپزيد. سيب زميني ها وگوجه فرنگي را پوست كنده به اندازه جگر خرد كنيد .يك ساعت مانده به پايان طبخ سيب زميني ها را اضافه كرده با حرارت ملايم بپزيد و بقيه مواد را در ۱۰ دقيقه آخر اضافه نماييد .
( بدون سيب زميني هم اين غذا را ميتوانيد درست كنيد)
 
Similar threads
Thread starter عنوان تالار پاسخ ها تاریخ
**mobarak** منوی آشپزخانه نرگس313 و مبارک گفتگوی آزاد 3
-->ali<-- گوگل، تـولـدت مبـارک گفتگوی آزاد 0

Similar threads

بالا