[کمپوت] - طرز تهیه کمپوت سیب

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
مواد لازم

سیب : ۹۵۰ گرم
شکر : ۸ قاشق سوپخوری
آب : ۲.۵ فنجان
پوست لیمو ترش : ۲۵ گرم



طرز تهیه
آب را بجوش آورده، شکر و پوست لیمو ترش را در آن ریخته چند دقیقه که گذشت سیب را در آن بریزید. هر قطعه سیب که نرم شد، آن را بیرون آورده در ظرف بلوری بریزید. بعد آخر کار شربت را بجوشانید تا به اندازه دو لیوان برسد. شربت را در پایان کار روی سیب‌ها بریزید.

 

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
[Canned] - apple compote recipe

Ingredients

Apple: 950 g
Sugar: 8 tablespoons
Water: 2.5 cups
Lemon peel 25 grams



Directions
Brought to stir the water, sugar and lemon peel in a few minutes when poured over the apples in it. Each piece of apple that was soft, remove it and pour a glass. After the syrup and boil till the end to reach the cup. In the end, pour syrup over apples.
 

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه نکته دیگم هست که در شیشه رو محکم محکم ببندید ....اصلا با انبردستی چیزی سفتش کنین چون اصلا نباید هوا بره توش ....
بعدشم تو یه مکان بذارین هواش مناسب باشه نه گرم نه سرد ....بعد دو هفته فک کنم بشه خوردش ....بذارینش تو یخچال خنک شه بعد نوش جان کنین
 

Similar threads

بالا