پروتئین خالص از آب پنیر تولید شد
]خبرگزاري کشاورزي ايران - سرويس پژوهش و تحقيقات يك محقق شهركردي براي نخستين بار در كشور موفق به توليد پروتئين خالص از آب پنير به روش بيوتكنولوژي شد.
][FONT=_Tahoma]معاون پژوهش مركز تحقيقات كشاورزي و منابع طبيعي استان چهارمحال و بختياري و مجري اين طرح در گفت و گو با ايانا گفت: سلولها و قارچهاي آب پنير در فرآيندي با چهار نوع مخمر همراه با ملاس رشد داده شد و پس از رشد سلول، سانتريفيوژ بر روي آن صورت گرفت و در نتيجه پروتئين تك ياختهاي (SCP) توليد شد.[FONT=_Tahoma]فرشاد زماني افزود: با استفاده از مخمر كلايورو ماسيس فراژيلس، پروتئين تكياختهاي استحصال ميشود و با استفاده از اين نوع فناوري، از هر ليتر آب پنير 20 گرم پروتئين خالص استحصال و توليد خواهد شد.[/FONT]][FONT=_Tahoma]وي خاطر نشان ساخت: پروتئين تكياختهاي (SCP) توليد شده از نظر بيولوژيك ارزش فراواني دارد و از نظر كيفيت غذايي پروتئين تكياختهاي از پروتئين موجود در گوشت و شير ارزشمندتر است[/FONT][FONT=_Tahoma]دكتر زماني با اشاره به اين كه در اين فرآيند پروتئين به سرعت تشكيل ميشود و داراي خواص اسيد آمينه است، تصريح كرد: مصرف پروتئين حيواني در كشور از استاندارد جهاني پايينتر است و پروتئين تكياختهاي ميتواند بخشي از نيازهاي افراد به پروتئين حيواني را رفع و جبران كند و در كارخانههاي غذايي و خوراك كودك استفاده شود.[/FONT][FONT=_Tahoma]وي گفت: وجود آب پنير در محيط معضلات و مشكلات زيست محيطي دارد كه توليد اين پروتئين تكياختهاي ميتواند مشكل زيست محيطي آب پنير را رفع كند[/FONT][FONT=_Tahoma]به گفته دكتر زماني هم اكنون 50 تن آب پنير در استان چهارمحال و بختياري توليد ميشود و توليد پروتئين تكياختهاي پسابهاي آب پنير استان را جمعآوري ميكند.[/FONT]
[/FONT]منبع : parsbiology
]خبرگزاري کشاورزي ايران - سرويس پژوهش و تحقيقات يك محقق شهركردي براي نخستين بار در كشور موفق به توليد پروتئين خالص از آب پنير به روش بيوتكنولوژي شد.
][FONT=_Tahoma]معاون پژوهش مركز تحقيقات كشاورزي و منابع طبيعي استان چهارمحال و بختياري و مجري اين طرح در گفت و گو با ايانا گفت: سلولها و قارچهاي آب پنير در فرآيندي با چهار نوع مخمر همراه با ملاس رشد داده شد و پس از رشد سلول، سانتريفيوژ بر روي آن صورت گرفت و در نتيجه پروتئين تك ياختهاي (SCP) توليد شد.[FONT=_Tahoma]فرشاد زماني افزود: با استفاده از مخمر كلايورو ماسيس فراژيلس، پروتئين تكياختهاي استحصال ميشود و با استفاده از اين نوع فناوري، از هر ليتر آب پنير 20 گرم پروتئين خالص استحصال و توليد خواهد شد.[/FONT]][FONT=_Tahoma]وي خاطر نشان ساخت: پروتئين تكياختهاي (SCP) توليد شده از نظر بيولوژيك ارزش فراواني دارد و از نظر كيفيت غذايي پروتئين تكياختهاي از پروتئين موجود در گوشت و شير ارزشمندتر است[/FONT][FONT=_Tahoma]دكتر زماني با اشاره به اين كه در اين فرآيند پروتئين به سرعت تشكيل ميشود و داراي خواص اسيد آمينه است، تصريح كرد: مصرف پروتئين حيواني در كشور از استاندارد جهاني پايينتر است و پروتئين تكياختهاي ميتواند بخشي از نيازهاي افراد به پروتئين حيواني را رفع و جبران كند و در كارخانههاي غذايي و خوراك كودك استفاده شود.[/FONT][FONT=_Tahoma]وي گفت: وجود آب پنير در محيط معضلات و مشكلات زيست محيطي دارد كه توليد اين پروتئين تكياختهاي ميتواند مشكل زيست محيطي آب پنير را رفع كند[/FONT][FONT=_Tahoma]به گفته دكتر زماني هم اكنون 50 تن آب پنير در استان چهارمحال و بختياري توليد ميشود و توليد پروتئين تكياختهاي پسابهاي آب پنير استان را جمعآوري ميكند.[/FONT]
[/FONT]منبع : parsbiology
آخرین ویرایش: