مکانی برای تلپ شدن رشتیا!!!!!!!!!

artmiss

عضو جدید
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
من اومدم!;)
كسي خونه نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

كسي ايا نيسه؟؟؟؟

Is there anybody?????

:w17:
 

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خوش اومدی
نه
د نده خواخور:d
noooooooooooooooooo
nobody:d
 

artmiss

عضو جدید
صابخونه نيستي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا رشتيا كه مهمون نواز بودن!
اين چه وضعيه آخه
چرا هيشكي اينجا نيست:(
:crying:
 

هامون::.

عضو جدید
سلام امین جان خوبیییی ..منم خوبم ..خیلی حال کردم که یه همشهری پیدا کردممممم
جغلنه سلام برسان...میگم رفیقای ما رو هم راه بده بیان تو جمع ماااا..البته تصمیم گیریش با خودته!!!
 

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
صابخونه نيستي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا رشتيا كه مهمون نواز بودن!
اين چه وضعيه آخه
چرا هيشكي اينجا نيست:(
:crying:
آخه انقدر من و همشهری اومدیم و کسی نبود، دیگه خودمونم نمایم اینجا!!
همشهری باشگاه نمیاد دیگه....
 

هامون::.

عضو جدید
آخه انقدر من و همشهری اومدیم و کسی نبود، دیگه خودمونم نمایم اینجا!!
همشهری باشگاه نمیاد دیگه....
سلام بر همممشهری خودم ..خوبی .خوشی سلامتی...من تاه این بخش رو کشف کردم ..سعی میکنم که بیشتر بیام و رفیفام هم بگم اینجا بیان تا اینجا گرم بشه!!!!فعلا
بابای بای:redface::gol::gol::gol::gol::gol::gol:
 

my heart

کاربر فعال
بچه ها امشب باید راه بافتم برم تهران
فردا اولین امتحانم شروع میشه
اما نمیدونم چرا اینبار دل کندن واسم سخت شده بدجوری گریه ام گرفته
:cry::cry::cry:


دعا کنید واسم
امتحانام خدا کنه پاس کنم:cry:
رشت خیلی دوستت دارم:cry::cry::cry:
بای تا چند هفته دیگه
ایشالا همه امتحاتا رو خوب بدیم:cry::cry:
:gol::gol::gol: بای تا های
حلال کنید راستی:heart::gol:
 

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها امشب باید راه بافتم برم تهران
فردا اولین امتحانم شروع میشه
اما نمیدونم چرا اینبار دل کندن واسم سخت شده بدجوری گریه ام گرفته
:cry::cry::cry:


دعا کنید واسم
امتحانام خدا کنه پاس کنم:cry:
رشت خیلی دوستت دارم:cry::cry::cry:
بای تا چند هفته دیگه
ایشالا همه امتحاتا رو خوب بدیم:cry::cry:
:gol::gol::gol: بای تا های
حلال کنید راستی:heart::gol:
برات دعا می کنم بشرطی که برای منم دعا کنی:w02:
من امروز معادلات داشتم 3 نمره تو چک نویس واسه استاد نوشتم:crying2:
موفق باشی:gol:
 

::arash::

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به روی ماهتون
اون چشمون سیاهتون
منم از رشتم
شمی حال خوب ایسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 

sepideh65

عضو جدید
دریای شمال

دریای شمال

آووووووووووووووووووو.سلام زاکان.ایپچه رشتی گب بزنیم کسی نفهمه:biggrin:
 

tm-civil

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به هموطنای شمالی گل!!!!!
من شمالی بلد نیستم فقط بلدم بگم:

عشکم درد کنه!!!=بتیم درد کنه!!!!

یکی هم بلدم بگم:

وچوک کا وکینی!!!!!

اینارم تو آمل یاد گرفتم!!!!!
 

artmiss

عضو جدید
تمونه بدی؟:surprised:(درست گفتم؟:surprised:)
هر وقت تو خونه گیلکی صحبت می کنم داداشم میخنده:cry:

تمونه بدي نه!تومانه كودي!;)
اينكه خوبه،من خودم وقتي گيلكي حرف ميزنم ميخندم،چه برسه به ديگران!:D
همش به خاطر اينه كه گيلكي حرف نميزنيم:cry:
 

artmiss

عضو جدید
براران و خواخوران عزيز
ايتا سوال داشتم شمي ورجه!!!
ايا كسي ايسه كه رشتي ببه ولي جغور بغور نخورده بيبه؟!!
آخه واسه امي فرشيد خان ايپچه عجيبه كه من جغور بغور خيلي دوست دارم!:w02:
خوايم بدانم به آدم رشتي بيبه بعد جغور بغور دوست نداره؟!!:surprised:


 

artmiss

عضو جدید
البته لازم به ذكره من نانم ا غذا فقط رشت شينه يا نه!
ولي انا اسم به رشتي خوره!!منم جاي ديگه اي به جز رشت نخوردم
هونا واسي گم!!!
هسا چند تا عكس شيمي را نهم بدينين كيف بوكونيد!





اينم طرز تهيه اش!



مواد لازم برای یك نفر: 300 تا 400 گرم
جگر مرغ یا گوسفند
دو قاشق غذاخوری
روغن
یك عدد
پیاز متوسط
به مقدار كافی
نمك، فلفل، زردچوبه
در صورت تمایل
فلفل قرمز
یك قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی



طرز تهیه :
پیاز را خلال می كنید و كمی در ماهیتابه تفت می دهید. بعد روغن می ریزید (علتش این است كه آب پیاز كمی كشیده شود و روغن را به خودش جذب نكند). خوب كه طلایی شد، زردچوبه را می ریزید، جگر را با آب سرد می شویید و در آبكش می ریزید و بعد از خرد كردن به تكه های كوچك به پیازها اضافه می كنید (شعله باید هنوز زیاد باشد). جگرها باید خوب سرخ شوند و رنگشان كاملا برگردد. بعد رب گوجه را در یك لیوان آب گرم حل می كنید و اضافه می كنید و به هم می زنید. سپس ادویه ها را می ریزید و می گذارید آب جغور بغور كشیده شود. غذا آماده ی خوردن است. با نان نوش جان می كنید.

جغور بغور، مخلوط و مخصوص
طبق دستور بالایی است، با این فرق كه مخلفاتش بیشتر است. در تهیه جغوربغور مخلوط و مخصوص قبل از ریختن جگر فلفل دلمه یا فلفل سبز را خلال می كنید و با پیازها مقداری تفت می دهید. بعد جگرها را كه ریختید، ۳۰۰ گرم سیب زمینی پخته و پوست كنده و ورقه ورقه شده را هم اضافه می كنید. بعد رب می زنید و آبش كه كشیده شد، 3-2 عدد تخم مرغ را به آن اضافه كرده و به هم می زنید. فرقش این است كه خوشمزه تر است، برای دو نفر هم كافی است، و به علت داشتن سیب زمینی نمك بیشتری می خواهد.

نكات تغذیه ای:
این غذا به راحتی تهیه شده و وقت زیادی نمی برد. جگر مملو از ویتامینA و آهن است. بنابراین جغور بغور برای افراد كم خون غذای مناسبی است ولی اشخاصی كه كلسترول خونشان بالاست ، بهتر است از خوردن آن پرهیز كنند. این خوراك برای كسانی كه دوره نقاهت را می گذرانند مفید است
 

بارسلون

اخراجی موقت
براران و خواخوران عزيز
ايتا سوال داشتم شمي ورجه!!!
ايا كسي ايسه كه رشتي ببه ولي جغور بغور نخورده بيبه؟!!
آخه واسه امي فرشيد خان ايپچه عجيبه كه من جغور بغور خيلي دوست دارم!:w02:
خوايم بدانم به آدم رشتي بيبه بعد جغور بغور دوست نداره؟!!:surprised:
نه فقط مال رشت نیست بقیه شهر ها هم دارن...
از نامهای دیگرش هم می توان به کباب تشتی و واویشگاه نام برد ( البته ما رفقا اسمشو گذاشتیم جغل )
آس ترین مغازه ای هم که جغور بغور داره تو رشت مغازه چهار فصله ( آدرس دقیقش هم : سبزه میدان داخل کوچه ای که کتونی اختاپوس هست انتهای کوچه )
لازم به ذکره که کنار چهار فصل جغور بغوری جمشید هم هست که بهتون توصیه نمی کنم ...
یکی هم سر خیابون سام هست که باز چنگی به دل نمیزنه...
ولی انصافا جغل سالاره...
 
Similar threads
Thread starter عنوان تالار پاسخ ها تاریخ
farid_ppe نظر شنجی مکانی(کوجاااااااا؟؟؟؟؟؟) همشهری ها! 1
میهن مشرقی رشتیا بیاین اینجا همشهری ها! 20

Similar threads

بالا