[غذاهای دریایی] - فیله ماهی با ترشی انبه

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
سایت نیکو - ترجمه نازنین خیرخواه: یک خورشت با فیله ماهی را به شما آموزش می دهیم. امیدواریم آن را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. این خورشت را می توانید برای ناهار تدارک ببینید و با برنج سرو کنید.

مواد لازم:


  • 2 قاشق غذا خوری روغن گیاهی
  • یک عدد پیاز کوچک خرد شده
  • یک عدد فلفل قرمزتند خرد شده
  • 2 حبه سیر خرد شده
  • یک تکه زنجبیل 3 سانتی متری
  • یک دوم فلفل دلمه قرمز ، خرد شده
  • یک دوم فلفل دلمه زرد ، خرد شده
  • پودر کاری 2 قاشق غذا خوری
  • شیر نارگیل 400 میلی لیتربرابر با یک ونیم لیوان
  • ترشی انبه یک قاشق غذا خوری
  • لیمو یک عدد
  • فیله ماهی یک کیلوگرم
  • یک قاشق غذا خوری گشنیز تازه خرد شده برای تزیین
  • نمک وفلفل به مقدار لازم



طرز تهیه:


1. روغن را در یک ماهی تابه روی حرارت گرم کنید.

2. پیاز ، فلفل و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.

3. زنجبیل رنده شده ، فلفل و پودر کاری را اضافه کنید و چند دقیقه بپزید.

4. مواد را مرتب هم بزنید تا نسوزد.

5. شیر نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به جوش بیاید.

6. فیله ها را در قطعات بزرگ خرد کنید ، نمک وفلفل بزنید و سپس آب یک لیموی ترش تازه را روی فیله ها بفشارید .

7. ترشی انبه و گشنیز را با فیله ماهی ها ترکیب کنید..

8. در حقیقت ترشی انبه و گشنیز سس ماهی محسوب می شوند.سپس اینها را به مواد روی اجاق بیفزایید و 10 دقیقه بپزید.

9. سپس می توانید آنرا با برنج برای ناهار مصرف کنید و از طعم بی نظیر انبه با ماهی لذت ببرید.

برترین ها
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
ترشی انبه چی هست؟
من فقط ادویه انبه دیدم که برای سس فلافل خریدم
شمالی نیستم ولی عاشششششششق شمالم

درود.
آموزشش به این نحو هست:


مواد لازم ترشی انبه‌ کال:
انبه 8 عدد
شکر دو قاشق غذاخوری
سرکه دو لیوان
فلفل قرمز هندی 7 تا 8 عدد
تخم گشنیز آسیاب شده دو قاشق غذاخوری
گلپر آسیاب شدهیک قاشق غذاخوری
سیاه دانهمقداری
زردچوبه و نمکبه مقدار لازم
سیرمقداری


طرز تهیه ترشی انبه‌ کال:

انبه را پوست می‌کنیم و بعد چهار قسمت می‌کنیم.

هسته انبه را خارج می‌کنیم.

آن‌را مثل سیب زمینی خلال می‌کنیم.

کمی زردچوبه و نمک روی آن می‌ریزیم و خوب با دست مخلوط می‌کنیم تا خلال‌ها زرد رنگ شود و بعد می‌گذاریم حدود 24 ساعت در آفتاب تا کمی خشک شود.

سرکه را با شکر و یک قاشق چای‌خوری زردچوبه روی گاز می‌جوشانیم و می‌گذاریم کمی خنک شود.

سیر را هم رنده و یا ریز خرد می‌کنیم.

بعد ابتدا یک ردیف انبه می‌چینیم و کمی گلپر و سیاه دانه و تخم گشنیز آسیاب شده و یکی دو تا فلفل قرمز هندی و مقداری سیر رنده شده روی آن می‌ریزیم و مجدداً انبه و بقیه مواد را لایه لایه می‌ریزم تا شیشه پُر شود.

سرکه را روی مواد می‌ریزیم و درب شیشه را محکم می‌بندیم و می‌گذاریم یک هفته‌ای کمی نرم شود و در یخچال از آن نگهداری می‌کنیم.

یک روش دیگر که اهل جنوب خیلی از آن استفاده می‌کنند این است که انبه‌ها را با پوست چهارقاچ می‌کنند.

البته به صورتی که تکه‌های انبه به هم وصل باشد و هسته هم در وسطش باشد.

روی آن نمک می‌پاشند و حدود یک روز در آفتاب با حبه‌های سیر درسته می‌گذارند بماند.

سپس با سرکه و کمی ادویه ترشی را آماده می‌کنند.

این ترشی به سبزی می زند.

تلخی هسته بعد از مدتی از بین می‌رود و قابل خوردن است.


منبع : diruz.com

بیتوته


طرز تهیه ترشی انبه



مواد لازم:
انبه ۲۵۰ گرم
تمر هندی ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲۰۰ گرم
سیر ۶ قاشق غذاخوری
فلفل به میزان لازم
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
سرکه به میزان لازم

طرز تهیه:
تمر هندی را در ۲ لیوان آب خیس کنید، سپس آن را با دست چنگ زده تا شیره ی آن خارج شود، تمر هندی را از صافی رد کنید. زردچوبه و انبه و رب گوجه فرنگی را به شیره تمر هندی اضافه کنید. سیر و فلفل را به انبه افزوده، هم بزنید تا مواد ترشی با هم مخلوط شود. همه مواد را در ظرف مناسب ریخته و روی آن را با سرکه بپوشانید و درب ظرف را محکم ببندید.
 

Similar threads

بالا