عطار باشی

mbadri

عضو جدید
سلام این هم یه صنایعی عطار
عرقيات

عرق آویشن
مقوی بدن ومعده _تقویت بینایی _ ضد نفخ _ ضد تشنج _ ضد صرع _ رفع تشویش _ درمان سرفه _ تنگی تنفس _ درد مفاصل _ سیاتیک _ نقرس خونریزی های رحمی _ ترشحات رحمی _ کوفتگی عضلات _ رقیق کردن خون

عرق اسپست (یونجه )
اسپست سرشار از از ویتامین K,D,C,Aمی باشد.تقویت اعصاب _ مقوی چاق کننده و تصفیه کننده خون

عرق اسطو خدوس ( لاوند )
مقوی اعصاب و خستگی های روحی _ درد عضلات _ سرفه وآسم

عرق بومادران
درمان ضعف عضله قلب ( میو کاردیت) احساس گرفتگی و درد ناحیهقلب (آنژین دوپوتارین ) _ خواب رفتن دست ها _ خون روی _اختلالات قاعدگی

عرق بید
اثر قاطع ولی کتد بر تب های مداوم دارد _ خواب آور _آرام بخش _تب بر _مدر

عرق بید مشک
تقویت قلب وملین و تقویت کننده معده واثر آرام بخش دارد .

عرق بابونه
مقوی معده _ باد شکن _ اشتها آور _ هضم کننده غذا _ صفرا بر _ قاعده آور و التیام دهنده_ آرام بخش اعصاب است واثر ضد تشنج و ضد عفونی کننده دارد .

عرق بادرنجویه
آرام بخش _ ضد تشنج _ مقوی قلب واعصاب _ ضد قولنج وهیستری

عرق پونه
بادشکن _ ضد نفخ _خلط آور _ مفید برای سیاه سرفه _ آسم _ سرفه را آرام وخروج خلط را تسهیل می کند .اثر محرک بر روی ترشحات معده دارد .

عرق تارونه
از غلاف پوستی خرما گرفته می شود . بسیار آرام بخش ومسکن اعصاب و خواب آور است. برای رماتیسم _ درد مفاصل بسیار مفید است .

عرق چهل گیاه
تقویت معده _هضم غذا _ تقویت اعصاب _ مسکن درد های ماهانه خانم ها ودارای اثر آرام بخش است .

عرق خارشتر
مدر قوی _ تصفیه خون وکبد _ شستشوی کلیه ها و مفید برای سنگ کلیه ومثانه

عرق رازیانه
زیاد کننده ی شیر مادران_ قاعده آور _ اشتها آور _ دافع سنگ کلیه _ مفید برای درد های پهلو تخلیه رحم

عرق زنیان
ضد نفخ و باد شکن بسیار قوی _رفع سموم بدن _ تب بر _ قاعده آور _ مفید برای هضم غذا _ درمان لاغری شدید

عرق زیره
ضد چاقی است _ هضم کننده غذا _ باد شکن _ زیاد کننده شیر مادران _ رفع ناراحتی های روده

عرق سیر
ضد عفونی کننده _ ضد باکتری _ هضم کننده غذا _ کم کننده فشار خون

عرق سنبل الطیب
رفع تشنج _ تحرکات عصبی _ اسپاسم _ دلهره _میگرن _ ورم طحال

عرق شاتره
تصفیه کننده خون _صفرابر _ اشتها آور _تصفیه کننده کبد وضد یرقان _ رفع خارش بدن
 

niyaz_sepas

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا سیر چیه؟؟؟؟؟
معرفي گياه
سير يك گياه بومي آسياي ميانه است و امروزه در تمامي نقاط جهان يافت ميشود و نوعي گياه بادوام است كه طول آن به دو پا يا كمي بيشتر مي رسد. مهمترين بخش اين گياه كه مصرف دارويي و طبي دارد، هسته مركب آن است. هر هسته سير از 4 تا 20 دانه تشكيل شده است و وزن هر دانه به حدود يك گرم مي رسد.
سیر گیاهی است دو ساله با پیازی مركب از پیازچه و ساقهٔ راست كه در انتهایی آن گلی چتری كه شامل چندین پیازچه است ، قرار دارد. این گیاه از قدیم الایام به عنوان یكی از گیاهان مهم دارویی وچاشنی غذایی كشت می شده است. نام علمی آن Allium sativum است و به آن Garlic هم می گویند. امروزه در سراسر جهان به عنوان یكی از گیاهان دارویی مشهور به كار برده می شود.
تا سال ۱۹۹۶ ، حداقل ۱۸۰۸ مورد مطالعهٔ علمی از جنبه های مختلف شیمیایی ، فارماكولوژی ، بالینی و اپیدمیولوژیكی بر روی سیر انجام شده است. مطالعات فارماكولوژی و بالین بر روی سیر در زمینه اثرات ضد میكروبی ، اثرات ضد سرطان ، كاهش میزان قند خون ، تحریك سیستم ایمنی ، اثرات ضد التهابی و آنتی اكسیدانی انجام شده اند. در حوزهٔ اثرات قلبی ـ عروقی سیر مطالعات انجام شده شامل بررسی میزان چربی های خون ، انعقاد و جریان خون ، تجمع پلاكتی و آتروسكلروز بوده است. بیشترین مطالعات بر روی سیر در زمینه اثرات آن در تنظیم چربی های سرمی بوده است . مطالعات نشان دادهاند كه سیر ،كلسترول تام (TC) و به ویژه نوع LDL را كاهش می دهد. در مطالعاتی كه بر روی اثرات سیر بر میزان TC انجام شده است. متوسط كاهش كلسترول سرمی ۶/۱۰ درصد بوده است كه طی درمان به مدت ۳ هفته تا ۳ ماه روزانه با نیمی یا یك پرسیر حاصل شده است. در این مطالعات متوسط میزان كاهش تری گلیسرید ۳/۱۰ بوده است.
در مططالعه ایی كه بر روی مقایسهٔ اثرات سیر در كاهش چربی های خون انجام شده ، نشان داده شده است كه سیر در مقایسه با دارونما ، رژیم غذایی عادی از سیر و بنزوفیبرات ، اثر قابل توجهی در كاهش كلسترول و تری گلیسرید داشته است. علاوه بر این مشاهده شده است كه در مصرف سیر میزان HDL هم به میزان قابل ملاحظه ای بالاتر رفته است.
سیر میزان گلوكز خون را پایین می آورد و فشار سیستولی و دیاستولی خون را كاهش می دهد. اثرات ضد میكروبی ، ضد سرطان ،آنتی اكسیدان و تنظیم سیستم ایمنی هم از سیر دیده شده است.
سیر جلوی تجمع پلاكتی را می گیرد و در بیماری های آتروسكلروز نقش پیشگیری كننده و احتمالا درمانی دارد.
در مورد اثرات ضد سرطان سیر ، مطالعات اپیدمیولوژیكی گسترده نشان داده اند كه گارلیك و دیگر اعضاء گونه Allium می توانند باعث كاهش بروز انواع خاصی از سرطان ، از جمله سرطان معده گردند
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

niyaz_sepas

عضو جدید
کاربر ممتاز
تركيبات گياه
عنصر و تركيب اصلي فعال در سير، عنصر «آلين» است. آلين عنصر شيميايي بي بو از تيرة اسيد آمينه "سيستين" است. وقتي كه هسته هاي سير كوبيده ميشود، آلين موجود در آن به تركيب و ماده ديگري به نام آليسين تبديل ميشود. آليسين ماده فعالي است كه به سير ويژگي داشتن بو و بسياري از خواص درماني آنرا مي بخشد.
سير تازه حاوي 0/25 تا 1/15 درصد آلين است. كل ميزان مواد داراي گوگرد سير پس از كوبيده شدن سير به 25 تا 35 درصد آن مي رسد. آليسين خواص آنتي بيوتيكي به سير مي بخشد. آليسين همچنين از تشكيل كلسترول بيشتر جلوگيري مي كند. "آجون" ماده فعال مهم ديگري در سير است كه سبب پيشگيري از سخت شدن رگها و سكته مغزي ميشود.
اشكال موجود
فرآورده هاي حاصله از سير از سير كامل تازه، دانه هاي تازه يا خشك شده يا از روغن سير تهيه ميشود. اما ميزان آليسين موجود در فرآورده هاي تجاري بسته به نحوة تهيه آن يا درصد عناصر فعال در هسته هاي سير تازه فرق
مي كند. تمامي انواع سير به ميزان يكسان، عناصر فعال ندارند. فرآورده هاي چندين ساله تهيه شده از سير از طريق تخمير اين ماده گياهي حاصل ميشود. اينگونه فرآورده ها عاري از بوي مشمئز كننده است، اما فوايد سلامتي و بهداشتي زيادي ندارد. عمل تخمير، اغلب عناصر فعال موجود در سير را غيرفعال مي سازد، در نتيجه اين نكته حائز اهميت است كه عنوان كليه فرآورده هاي حاصل از اين گياه را به دقت بخوانيد. توصيه ميشود كه فرآورده هاي استاندارد آن مورد استفاده قرار گيرد تا اطمينان حاصل گردد كه غلظت خاصي از آليسين و ساير مواد فعال مصرف مي شوند.

نحوه مصرف
انسانها در طول ساليان متمادي از سير براي درمان و پيشگيري از سخت شدن رگها (آرتريواسكلروز)، فشارخون بالا، سرماخوردگيها، سرفه، بونشيت و ناراحتيهاي مجاري معده اي- روده اي و درد ناشي از قاعدگي استفاده كرده اند. تحقيقات پزشكي نشان داده است كه سير مي تواند بسياري از انواع باكتريها، برخي از ويروسها، عفونتهاي قارچي و حتي انگلهاي روده اي را از بين ببرد. سير همچنين يك ماده ضد اكسيد است و مي تواند سيستم ايمني بدن شما را بالا ببرد. سير حتي در پيشگيري از سرطان مؤثر است. ليكن سير، از نظر خواص و اثرات مطلوب خود روي سيستم ايمني قلب و عروق شهرت دارد. اين گياه در درمان و پيشگيري از كلسترول بالا، تري گليسريد بالا، تصلب شرايين و عفونتهاي تنفسي نظير سرماخوردگي و سرفه نيز مؤثر است.
مي توانيد سير را به شكل زير براي پيشگيي از ناراحتيهاي قلب و عروق و سرماخوردگي معمولي مصرف كنيد. كپسولهاي سير: روزانه 1000 تا 3000 ميلي گرم (دوز مصرفي كمتر براي پيشگيري و دوز مصرفي بيشتر براي معالجه و درمان).
روغن: روزانه سه بار به مقدار 0/03 تا 0/12 ميلي ليتر.


حالا خواصش!!
خوردن سير باعث بهبود وضعيت جريان خون می شود
سيرميزان گلوكز خون را پايين مي آورد و فشار سيستولي و دياستولي خون را كاهش مي‌دهد.


سير ميزان گلوكز خون را پايين مي آورد و فشار سيستولي و دياستولي خون را كاهش مي‌دهد. همچنين داراي اثرات ضد ميكروبي، ضد سرطان، آنتي اكسيدان و تنظيم سيستم ايمني است.

سير جلوي تجمع پلاكتي را مي‌گيرد و در بيماري‌هاي آتروسكلروز نقش پيشگيري كننده و احتمالا درماني دارد.

اثرات درماني استفاده از سير شامل بهبود وضعيت جريان خون در بيماري‌هاي عروقي و درمان مقادير بالا رفته چربي خون است كه اغلب به واسطه رژيم غذايي ايجاد شده‌اند. البته بطور سنتي از سير براي رهايي از سرفه، سرماخوردگي و رينيت هم استفاده مي‌شود.

همچنين سير مي تواند به عنوان يك عامل كمكي در درمان هيپرليپيد، پيشگيري از آتروسكلروز وابسته به افزايش سن و هيپرتانسيون خفيف مورد استفاده قرار گيرد.

سير مورد منع مصرف شناخته شده‌اي ندارد. بعضي منابع متذكر شده‌اند كه سير نبايد پيش از جراحي مورد استفاده قرار گيرد زيرا ممكن است كه زمان خونريزي را افزايش دهد.

مصرف سير باعث افزايش اثرات ضد انعقادي وارفارين مي‌شود. از اين رو بيماراني كه از وارفارين استفاده مي كنند بايد به مصرف هم زمان سير و اثرات آن توجه داشته باشند. زيرا در بيماراني كه از سير و وارفارين به طور هم زمان استفاده مي كرده‌اند ، زمان تشكيل لخته خوني به دو برابر رسيده است
مصری ها چی میگن!!!!
نام سیر در کتاب مقدس آمده است و درمصر قدیم برایمومیائیمردگان و خوش طعم کردن غذاها بکارمیرفته است . هومرشاعر باستان در نوشته های خود از آنیاد برده است .مردم دراروپاواسپانیا از قبل از میلاد مسیح آنرا می شناختند و از آن استفاده می کردند .بقراطپدر علم طب در نوشته های خود از خواصآن یاد کرده و یکی دیگر ازدانشمندان قدیم 61 خاصیت مختلف برای سیر قائل شده است.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

niyaz_sepas

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا چینی ها چی میگن؟؟؟
چینی ها اعتقاد دارند كه اثرات ضد سرطان سیر به واسطهٔ مهار تشكیل تركیبات نیتروز و كارسینوژن است. گرید فارماكوپه ای U.S. برای سیر این است كه بالب های خشك یا تازهٔ آن نباید كمتر از ۵/۰ درصد alliin داشته باشد كه به روش كروماتوگرافی مایع انداززه گیری شده باشد و بر پایهٔ وزن خشك محاسبه گردد. تشخیص های گیاه شناسی باید در كنار آزمون های میكروسكپی ، ماكروسكپی و كروماتوگرافی نازك لایه ( TLD) هم انجام گیرد. پودر سیر USP گارلیكی است كه بریده ، فریز و یا خشك شده و سپس پودر شده است. این پودر نباید كمتر از ۳/۰ درصد alliin داشته باشد. تفاوت در مقادیر a lliin به واسطهٔ عملیات پودر كردن است كه سبب كاهش میزان آن می شود.سیر حاوی مقادی زیادی از تركیبات مختلف است ولی به نظر می رسد كه فقط تیوسولفینات ها (alliin) فعالیت قابل توجهی داشته باشند. Alliin مادهٔ اصلی ضد میكروبی و دارای اثرات كاهندگی كلسترول خون در گارلیك است.
مصرف سیر باعث افزایش اثرات ضد انعقادی وارفارین می گردد. از این رو WHO توصیه كرده
است كه بیمارانی كه از وارفارین استفاده م یكنند باید به مصرف هم زمان سیر و اثرات آن توجه داشته باشند. زیرا در بیمارانی كه از سیر و وارفارین به طور هم زمان استفاده می كرده اند ، زمان تشكیل لختهٔ خونی به ۲ برابر رسیده است.

سيردرماني بدون بو
سير درمان كننده امراض زير مي باشد.
كلسترول خون
تري گليسريد
غلظت خون
تصفيه كننده صدا
وزن زياد و شكم بزرگ
حملات قلبي و درد قلب
بوي بد دهان
سكته مغزي
سير ضد باكتري است
درد مفاصل و ورم آن
آنفولانزا و سرما خوردگي
سرفه هاي شديد
ضد سرطان است
قوي ترين ضد آلرژي است
اسپاسم و گرفتگي عضلات
جلوگيري از رويش موي سفيد
ضد انگل مي باشد همراه با شير
ضد ميكروب است
مننژيت (سرسام) شفاي 68% بيماران در چين
عفونتهاي قارچي (140 سال پيش آقاي پاستور با عصاره سير قارچهاي ظرف آزمايشگاهي را نابود شده يافت)
تنظيم قاعدگي
فشارخون
كنترل ريزش مو
مفيد براي رماتيسم

سير درماني با روشي ابداعي و بدون بو (يكبار در روز)
طرز و ميزان مصرف :
يك حبه سير جنوب ( به اندازه يك كپسول 500 ميلي گرم) را له كرده و روي زبان قرار دهيد و بلافاصله دو ليوان آب خنك بنوشيد (يا يك ليوان آب خنك + يك ليوان شير گاو خنك يا عرق كاسني شاه تره خنك براي كساني كه گرم مزاج هستند و به سير حساسيت دارند.)
زمان مصرف: نيم ساعت قبل از صرف غذا (بخصوص صبحانه)
منبع: صفحه9 (گذري بر: گياهان داروئي شوشتر)
عوارض استفاده زياد از سيردر مدت طولانى عبارتند از:
1- اسهال
2- نفخ معده
3- بر افروختگى صورت
4- تحريكات معده
5- سر درد
6- سوزش مرى
7- داغى بدن
8- ميل جنسى مفرط
9- ناخوابى
10- تهوع
11- ضربان تند قلب
12- تاول پوست
13- ناراحتى پوست
14- استفراغ

سير به عنوان آنتى بيوتيك
سير يك نوع آنتى بيوتيك با كاربرد گسترده مى باشد. تعداد زيادى از انواع باكترى ها از جمله گرم مثبت و گرم منفى را از بين مى برد. (اين دو دسته از باكترى ها هر كدام داراى انواع مختلف پوشش هستند)
بسيارى از آنتى بيوتيك ها داراى طيف گسترده هستند و اما بعضى ها مانند پنى سيلين فقط يكى از دو گروه باكترى هاى فوق الذكر را مى كشد. دكتر طريق عبدالله، محقق برجسته سير از مركز تحقيقات و كلينيك اكبر شهر پاناماى فلوريدا در نشريه پريونشن منتشر شده در اوت 1987 نوشت: سير گسترده ترين طيف آنتى بيوتيكى را دارا مى باشد كه ما مى شناسيم. سير ضد باكترى، قارچ، انگل، تك ياخته و ويروس مى باشد. پژوهشگران حتى دريافته اند كه عصاره سير خام روى موش هاى صحرايى از آنتى بيوتيك معمولى مؤ ثرتر است.
سير به عنوان آنتى بيوتيك چه نقشى دارد
1-خوردن سير خام باكترى هاى عفونى روده ها را مستقيما معدوم مى كند.
2-سير له شده در آب به صورت دوش آب (153) و يا قرار دادن سير حبه شده در واژن عامل عفونت را در ناحيه واژن معدوم مى كند.
3-قطره بينى سير مستقيما ويروس هاى عامل سرماخوردگى و آنفولانزا را از بين مى برد.
4-تركيبات گوگردى سير كه جذب غذا شده باشد به صورت بلع يا ضماد و بعد از طريق ريه ها موجب قلع و قمع باكترى ها و ويروس هاى ريه و ناحيه برونش مى شود.
5-آب و يا روغن سير كه روى عفونت قارچى انگشتان پا ماليده مى شود، باكترى استافيلو كاس و ساير عفونت هاى جلدى را مستقيما از بين مى برد. دكتر هيروميشى سومى يوشى (154) و عده اى ديگر از دانشگاه تكزاس ‍ گفته اند
چون سير خام باعث سوختگى و آسيب به بافت ها و باكترى هاى مفيد مى گردد، سيرخام به مقدار زياد به عنوان آنتى بيوتيك نبايستى تجويز شود. تجويز سير با دز زياد براى مدت طولانى موجب كم خونى و آسيب به باكترى هاى مفيد روده (155) مى شوند (به فصل 13 اثرات جانبى سير مراجعه شود ) من شخصا مخالف هستم كه مصرف سير با دز پايين اثر آنتى بيوتيك كمترى از خوردن داروهاى زياد كه عوارض جانبى دارند، داشته باشد. در آزمايش هاى علمى به اثبات رسيده است كه سير طى قرن ها در معالجات بالينى انسان ها آنتى بيوتيك مؤ ثرى بوده است. همان طور كه در فصول گذشته مشاهده شد امروزه نيز مصرف سير به همان نحو ادامه دارد. همچنين بحث در مورد قضيه اثبات شده اى كه فقط تركيبات آلى سين سير خاصيت ضد ميكروبى دارد، در جريان است. آلى سين در مصرف زياد سير براى سلول ها مسموميت زا و عامل سوختن پوست و يا اختلالاتى در شكم مى باشد.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

niyaz_sepas

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهترين طريق خوردن سير به عنوان آنتى بيوتيك كدامند؟
بدون ترديد سير تازه خام به انواع ديگر آن مزيت دارد، چرا كه حرارت دادن از خاصيت آنتى بيوتيكى آن مى كاهد. پودر سير يا كپسول هاى سير يا كلا فاقد اثرات آنتى بيوتيكى بوده و يا خيلى كم اثر دارند. پژوهشگران چينى دريافتند كه اثر آنتى بيوتيكى روغن سير بعد از بيست دقيقه جوشاندن كاملا از بين مى رود. ديگر پژوهشگران نيز به اين نتيجه رسيده اند كه خاصيت آنتى بيوتيكى سيرى كه در انبار نگهدارى مى شود به تدريج كاهش مى يابد. بسيارى از اثرات دارويى سيرى كه حرارت داده شده و در غذا پخته مى شود (بجز اثر آنتى بيوتيكى آن) باقى مى ماند. ضمنا سير را بايستى خرد كرد و يا آن را له كرده و خورد.

بريدن سير باعث از بين رفتن اثر آنتى بيوتيكى سير و واكنش شيميايى مى باشد.
اشكال دلخواه با اثر آنتى بيوتيكىسير عبارتند از:
1-خيساندن سير در اتانل: سير خرد شده يا له شده كه رويش را اتانل گرفته و يك شب مانده باشد.
2-سير در سركه : به همان نحو بالا و به كار بردن سركه به جاى اتانل.
3- سير و عسل : به ترتيب بالا و استفاده از عسل و بدون افزودن آب، كه به يك شربت سرفه با آنتى بيوتيك قوى تبديل مى شود.
4- سير و آب هويج : سه حبه سير را در شش اونس آب هويج ريخته و آن را براى مدت چهار تا شش ساعت در جايى قرار داده و بعد ميل كنيد.
بيمارى قلب و عروق و سير
بيمارى قلب و عروق، حمله قلبى و سكته مغزى امروزه علت اصلى مرگ و مير در ممالك غربى به شمار مى رود، اكثر بيمارى ها به نحوى با شرايين، كه به علت بسته شدن رگ ها و لخته شدن با كلسترول زياد و يا فشار خون زياد مى باشد، ارتباط پيدا مى كند. بسته شدن خون در رگ ها به نحو زير مى باشد، خون لخته شده مانع عبور خون به ماهيچه قلب از طريق رگ هاى تنگ، مى گردد كه قسمتى از قلب صدمه مى بيند. در سكته مغزى همين حالت در رگ هايى كه خون را به مغز مى رسانند رخ مى دهد و بافت مغز به علت كمبود اكسيژن صدمه مى بيند.
تشكيل چربى اضافى در رگ ها كه پلاك ناميدهمى شود، مرحله پيچيده اى است. پيدايش زخمى در ديواره رگ بهانه اىبراى تشكيل ذخيره بيشتر كلسترول ldl (176) ( ليپو پروتئين با چگالى كم ) مى شود. كلسترول ldl همانند تشكيل زنگ در آهن، اكسيده مى شود، عكس العمل طبيعى سيستم ايمنى در مقابل كلسترول ldl اكسيده شده در رگها باعث بزرگ شدن مواد ذخيره شده مى گردد. زمانى كه رگ باريك تر باشد تشكيل لخته آسان تر مى شود، در حالى كه تمايل خون به لخته شدن بسيار متنوع است، بعضى از اقلام رژيم غذائى و داروها موجب رقت خون مى گردند كه خاصيت لخته شدن آن را كاهشمى دهند. به عنوان مثال قرص آسپرين اين نقش را ايفا مى كند وبه همين علت است كه پزشكان به افرادى كه در خطر ابتلاى به حمله قلبى هستند به طور يك روز در ميان، قرص آسپرين تجويز مى كنند.
بسته شدن شرايين اكثرا با فشار بالاى خون همراهمى باشد و علت احتمالى آن شايد اين باشد كه قابليت ارتجاع رگ ها كه فشار را در خون به وجود مى آورند كمتر گرديده است چگونه سير قادر است از حمله قلبى و سكته مغزى جلوگيرى كند.
مراحل فيزيولوژيكى عمل سير
ذخيره كلسترول ldl در ديواره رگ ها كاهش كلسترول ldl
كلسترول ldl اكسيده مى شود از اكسيدان كلسترول جلوگيرى مى كند
كلسترول اكسيده شده ذخيره، بزرگ تر مى شود. رگ ها قابليت ارتجاعى خود را از دست داده و فشار خون بالا مى رود فشار خون را به حد تعادل مى رساند
لخته هاى خون در رگ هاى باريك شده تشكيل و باعث آسيب به قلب و مغز مى شود با رقيق كردن خون، از تمايل آن به لخته شدن مى كاهد. اگر دانشمندى رؤ ياى ايده آلى را كه بر ضد مهلك ترين بيمارى زمان ما هست مى ديد، آن دارويى بود كه ضمن كاهش كلسترول، كلسترول اكسيده شده در رگ ها را تغيير مى داد، فشار خون را پايين مى آورد، خون را رقيق مى كرد تا تمايل آن را به لخته شدن كم كند، متوجه مى شد كه آن دارو چيزى جز سير نمى باشد كه در حقيقت هر چهار عمل فوق الذكر را انجام مى دهد و بعضى از خواص آن به خوبى داروهاى داروخانه اى كارآيى دارند.
خوردن سير جهت كاهش كلسترول
چنانچه جهت كاهش كلسترول خون سير مصرف مى كنيد، انتظار شفاى آنى نداشته باشيد، در حقيقت مترصد مشاهده افزايش مقدار بيشتر در اولين ماه مصرف باشيد و پس از آن كاهش خواهد يافت، پژوهشگران از علت اين امر بى اطلاع هستند اما دكتر لو از دانشگاه پزشكى لوما ليندا در كاليفرنيا نظر داد كه ابتدا به علت جدا شدن چربى از بافت يا از كبد و راه يافتن به جريان خون مقدار آن را زيادتر نشان مى دهد ولى بتدريج وضع تغيير مى كند.
سير خون را رقيق مى كند
سير، حتى در رژيم هاى غذائى متوسط باعث رقت خون و كاهش عامل لخته شدن آن در رگ ها مى گردد. در اواسط 1970 اثر سير مورد توجه جامعه دانشمندان قرار گرفت. پژوهشگران هندى اعضاى فرقه مذهبى جين (jin) را مورد مطالعه قرار دادنند كه گروهى مطلقا از خوردن سير و پياز امتناع داشتند در حالى كه گروه ديگرى مقادير زيادى از آنها را مى خورند و گروه سومى هم مقدار بينابين پياز و سير را مصرف مى كردند در حالى كه وضعيت هر سه گروه مشابه مى بود، براى مطالعه اثر سير ايده آل بودند. هر نفر از گروه دوم در هفته بيش از يك پوند پياز و حداقل هفده حبه سير خورده بود. خون اين گروه كمتر از دو گروه ديگر مايل به لخته شدن بود و خون گروهى كه اصلا سير نخورده بود، بيشتر تمايل به لخته شدن داشت. اهميت بالينى اين طرز رقيق شدن خون در يك آزمايش بالينى روى بيمارانى كه داراى عارضه متناوب نارسايى خون به عضلات پا و اندام تحتانى بودند انجام شد. در اين شرايط كه تواءم با تصلب شرايين، درد در كفل و ساق پا در اثر كمبود جريان خون به علت تنگى رگ ها ايجاد شده، مى باشد. سير به طور شايانى وضعيت راه رفتن طولانى آنها را بهبود بخشيد. اجرا كنندگان خاطر نشان كردند كه اثرات سير پنج هفته پس از اجراى برنامه و كمك گرفتن از محرك رقيق كننده شروع گرديد. اين نتيجه به دست آمد كه خون رقيق شده قادر است بهتر در رگ هاى تنگ شده جريان يابد. به نظر آمد كه مصرف سير خام و يا پخته تفاوت كمى در رقيق كردن خون دارد. گروهى از پژوهشگران روى بيست نفر بيمارى كه تاكنون ناراحتى قلبى داشته اند بررسى كردند، بيماران به مدت چهار هفته چه به صورت خام و چه به صورت پخته سيرمى خوردند سپس فعاليت فيبرى نوليتيك خون (معيار تمايل خون به لخته شدن ) آنها اندازه گيرى شد. پس از شش ساعت از خاتمه مصرف سير فعاليت مذكور افزايش يافت.يعنى تمايل كمترى به لخته شدن وجود داشت. براى افرادى كه سير خام مصرف كرده اند 72 و براى كسانى كه سير پخته خورده بودند 63 و اين ميزان تا دوازده ساعت پس از خوردن آخرين سير يكنواخت باقى ماند، ميزان ها در طول هفته چهارم آزمايش شروع به بالارفتن نمود. در روز بيست و هشتم كه فعاليت فيبرى نوليتيك گروهى كه سير خام خورده بودند 85 و فعاليت فيبرى نوليتيك گروه سير پخته خورده به بيش از 72 بالغ گرديد.

صحبت اين نيست كه كدام ماده سير خون را رقيق مى كند، ماده اجوئن همانند آسپرين خون را رقيق مى كند اما مقدار آن در تركيبات سير نامشخص ‍ است، ساپر پژوهشگران گفته اند كه آلى سين عامل رقيق كننده خون است.


سير فشار خون را كاهش مى دهد
حداقل در هفده مورد آزمايش بالينى به اثبات رسيده است كه سير فشار خون را كاهش مى دهد. اين آزمايش ها در سال 1994 توسط پژوهشگران دانشگاه آكسفورد انگلستان انجام شد و نتيجه حاصل حاكى از كاهش نسبى فشار خون بود. با دز 600 تا 900 ميلى گرم پودر سير (معادل 3.1 حبه سير ) در روز براى دوازده هفته، كاهش انقباضى خون تا 7.7 درجه و كاهش انبساطى آن تا پنج درجه برآورد شد. فشار خون معمولى از90/140 درجه كمتر و فشار خون خطرناك 115/180 بيشتر است. اكثريت فشار خون هاى بالا بين دو حد فوق الذكر در نوسان هستند. بنابراين مصرف سير در اين حد فقط مقدار جزئى فشار خون را تنظيم مى كند.

البته تجويز سير با دز بيشتر اثرات بيشترى خواهد داشت. در آزمايشى (غير از تحليل جامع ) با تجويز 4/2 گرم (كمتر از حبه سير كوچك ) پنج ساعت پس از خوردن آن فشار انبساطى خون به ميزان 16 درجه كاهش يافت البته بيماران تحت بررسى داراى فشار خون بالا بودند. در آزمايش ديگرى به بيماران ده گرم سير تازه در روز كه 12 تا 15 برابر دزى بود كه در آزمايش ‍ اكسفورد داده شده بود به بيمارانى كه داراى فشار خون بالا نبودند داده شد كه نتيجه بهترى در برداشت. بايد بدانيم كه سير حتى اگر فشار خون از جمله : ورزش، كم كردن وزن، رژيم غذائى كم چربى، محدوديت مصرف نمك، غذاى مكمل با افزودن كلسيم، منيزيم، پتاسيم، روغن هاى ماهى، كاهش استرس، ترك سيگار و مشروبات الكلى، كافئين جايگاه والايى را كسب كرده است.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

niyaz_sepas

عضو جدید
کاربر ممتاز
درمان تصلب شرايين (atherosclerosis treatin )
همان طور كه اشاره شد سير قادر است عوامل خطرناك موجب تصلب شرايين: كلسترول، چربى هاى اكسيد شده، چسبندگى خون و فشار بالاى خون را كاهش دهد. سيرمى تواند تصلب شرايين را درمان كند، همانگونه كه ديوسكرايدز يونانى در دو هزار سال پيش چندين آزمايش روى حيوانات و دو آزمايش روى انسان انجام داد به اين نتيجه رسيد كه حيواناتى كه همراه با رژيم غذائى سير را نيز مصرف كرده اند مشكلات تصلب شرايين كمترى از آنها كه سير نخورده اند، داشته اند. لازم به ياد آورى است كه خوردن پياز تا حد زيادى همين خاصيت را دارا مى باشد
.

نكات احتياطي
از مصرف زياده از حد سير بنا به احتمال بروز دردمعده اجتناب ورزيد، اگر بيشتر با سير تازه يا خشك سروكار داشته باشيد، ممكن است به سوختگي پوست يا تحريكات پوستي مبتلا گرديد. اگر مي دانيد خون شما به كندي انعقاد پيدا مي كند، از مصرف درماني زياد آن پرهيز كنيد. اين مسأله در صورتي كه درصدد انجام عمل جراحي هستيد اهميت بيشتري پيدا مي كند. مصرف زيادي سير احتمال خونريزي در طول يا پس از عمل جراحي را افزايش مي دهد. اگر باردار يا شيرده هستيد، قبل از مصرف زياد سير با پزشك خود مشورت كنيد. مصرف كم سير اشكالي ندارد اما ميزان مصرفي بالا مي تواند سبب تحريك رحم و حتي سقط جنين شود.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

niyaz_sepas

عضو جدید
کاربر ممتاز
تداخل هاي احتمالي
اگر داروهاي ضد انعقاد نظير آسپيرين مصرف مي كنيد، از مصرف زياد سير اعم از تازه يا فرآوري شده تجاري آن اجتناب ورزيد.
1. سیر بادشکن وضد عفونی کننده است .
2. خوردن سیر مصونیت بدن را در مقابل بیماریها افزایش می دهد .
3. سیر کرم کش است .
4. سیر محرک و تقویت کننده بدن است .
5. سیر داروی سرماخوردگی وزکاماست .
6. سیر اثر خوبی در معالجهسل دارد
7. سیر خون را رقیق می کند
8. سیر اثر خوبی در تنگی نفس دارد.
9. خوردن مداوم سیر لقوه ورعشهرا از بین می برد .
10. سیر چون گرم و خشک است بنابراین رطوبت معده را از بین می برد و دردهای مفاصل راخوب می کند.
11. سیر درمان کننده دردهای مفاصل ،سیاتیکو نقرس می باشد .
12. سیر برای تقویت نیروی جنسی و افزایش تولید اسپرم در اشخاص سرد مزاج بسیار مفیداست .
13.آنهائی که قطره قطره ادرار می کند باید حتما سیر بخورند تا بیماری آنها درمانشود .
14. سیر زخم های ریه و درد معده را از بین می برد .
15. سیر سنگ های کلیه را شکسته و خارج می سازد .
16. سیر را بازیرهبپزید برای تقویت دندان مفید است .
17.مالیدن سیر پخته به دندان ، درد دندان را تسکین می دهد .
18.سیر را بسوزانید وباعسل مخلوط کنید و ضمادی از آندرست کنید این ضماد برای رفع خون مردگی زیر پلک چشم مفید است .
19. سیر بعلت مدر بودن برای رفع آب آوردن انساج مفید است .
20. برای از بین بردنمیخچهکف پا از ضماد سیر استفاده کنید .
21. جهت رفع دردهای رماتیمسی و عصبی ضماد سیر بسیار موثر است .

جهتضد عفونی کردن دستگاه تنفسی در هنگام بیماریهای مربوطه از شربت سیر استفاده کنید :

مقدار 100 گرم سیر را با 200 گرم آب و 200 گرم شکر یا قند مخلوط کرده وآنرا بجوشانید تا له شود . مقدار مصرف برای این منظور سه قاشق سوپخوری در روز است .
1. جدیدا در یکی از بیمارستان های آمریکا برای ضدعفونی کردن فضای بیمارستان از سیراستفاده میکنند.
2. پاستورپزشک معروف فرانسوی آزمایشات زیادیروی سیر انجام داد و اثر باکتری کشی سیر را تائید کرده است .
3. سیر ضد انعقاد و لخته شدن خون است .
4. درشورویسیر بنامپنی سیلینمعروف است و معمولا هنگامیکهآنفولانزاشیوع دارد مصرف آن بالا می روددرچند سال پیش که آنفلوانزا شیوع پیدا کرد مردم شوروی 500 تن سیر مصرف کردند .
5. خوردن سیر سلولهایسرطانی را از بینمی برد .
6. یکی از دانشمندان آمریکایی که در دانشگاه فلوریدا روی مرضایدز تحققیمی کند معتقد است که سیر روی مرض ایدز اثر مثبت دارد .
7. مصرف سیر مقدار کلسترول خون را پائین می آورد . مقدار LDH را کاهش می دهد . مقدار مصرف سیر برای این منظور 30 گرم در روز است . جالب است که با مصرف سیر در چندماه اول مقدار کلسترول ممکن است بالا رود و این بدین علت است کهکلسترولاز داخل نسوج خارج شده و داخل خونمی شود که از آنجا دفع گردد بعد از اینکه کلسترول بحالت نرمال رسید باید براینگاهداری آن روزی نصف سیر خام مصرف کرد .
8. خوردن سیر از سرطان جهاز هاضمه جلوگیری می کند .
9. چینی ها قرن هاست که برای پائین آوردن فشار خون از سیر استفاده می کنند .

مضرات : سیر با آنکه خواص بسیاری دارد باید بحد اعتدال مصرفشود زیرا استفاده زیاد از آن در بعضی اشخاص موجب سردرد ، ضعف نیروی جنسی ، ضعفچشم و عوارضبواسیر میشود . سیر برای آنهائیکه اسهال دارند مضر است .
آنهائیکه معده ضعیف دارند وبطور کلی سیستم هاضمه آنها ضعیف است نباید در خوردن سیر افراط کنند . کسانیکهیبوستدارند نباید سیر بخورند و برای رفعمضرات آن سیر را باید با آب ونمک پخته و کمی به آن روغنبادام اضافه کنید تا مضر نباشد .
اشخاصی که گرم مزاج هستند اگر می خواهند سیربخورند طبق توصیهابنسینا حکیم ایرانی باید سیر را بپزند یا از سیر ترشی استفاده کنند .
برایپختن سیر پس از پوست کندن آنرا بمدت سه دقیقه بخار دهید . اشخاصی که دارای فشار خونپائین هستند نیز نباید سیر بخورند و همینطور کسانیکهآلرژی دارندنباید از سیر استفاده کنند.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
اطلاعات بعدی

اطلاعات بعدی

ممنون ازتون. آفرین همه چی رو گفتین. کامل کامل بود

با اجازه از borjii جان


این خبر هم تقریبا جز آخرین خواص سیر هست
كاهش عوارض شيمي درماني با مصرف سير
به گفته محققان سرطان دانشگاه هنگ كنگ مصرف شير تاثير گذاري داروي شيمي درماني دوستاكسل را بدون تشديد عوارض جانبي آن افزايش مي دهد.

بنابراين گزارش، بدين ترتيب مي توان دوز داروهاي شيمي درمانی مصرفي بر این بيماران را كاهش داد.

بر اساس این گزارش، داروي دوستاكسل اغلب براي شيمي درماني افراد مبتلا به سرطان سينه و سرطان پروستات استفاده مي شود.

یادآور می شود، همچنين محققان مي گويند تركيب ماده SMAC موجود در سير با دوستاكسل رشد تومورهاي سرطاني را 84 درصد كاهش مي دهد كه 37 درصد بيشتر از استفاده تنها از دوستاكسل است.


2 تا فایل هم هست که اگه دوست دارید دانلودش کنید البته به اطلاعات borjii نمیرسه
 

پیوست ها

  • khavase sir.pdf
    41.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • sir.pdf
    82.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
این مقاله به زبان ژاپنی هست در قالب فایل پی دی اف ... فقط به خاطر جداولش اینو گذاشتم. چون جدولش یکی از کاملترین نتیجه تحقیقات سیر در زمینه کشاورزی هست. اگه بنده خدایی تونست و کمکمون کرد و از شانس خوب ما به زبان ژاپنی تسلط داشتن یک کمکی هم به ما بکنن و اینو ترجمه کنن !!! البته 1 در میلیارد احتمالش هست کسی اینجا زبون ژاپنی بلد باشه .


این هم 30 تا از جدیدترین چکیده مقاله تخصصی گیاه سیر البته به لاتین که در یک فایل RAR قرار داره.
اگه یک وقت احیاناَ یکی از دانشجویان رشته های پزشکی یا گیاهان دارویی (کارشناسی ارشد) گذرش خورد به اینجا میتونه کمکش کنه ... اگه خواستین بگید تا بازم بزارم..

 

پیوست ها

  • garlic be zabane japoni.pdf
    685.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Garlic.rar
    1.9 مگایابت · بازدیدها: 0

mosamam

عضو جدید
دوستان فکر کنم سیر برای سیاه کردن موهای سری که کم رنگ شده کارائی داشته باشد و طول عمر را هم بالا میبرد اگر گیاه دیگری میشناسید که مو ها را پر رنگ تر میکند و رنگدانه های مو را تقویت میکند بگویید
 

sounia

عضو جدید
داروی جوش صورت و کرم تقویت ابرو و مژه

داروی جوش صورت و کرم تقویت ابرو و مژه

سلام به همه دوستای گل
ترکیبات : شربت راوند ، کرم گیاهی جوش صورت
خواص : این دارو که شامل دو دارو است به پاکسازی خون میپردازد و کرم همراه آن جوشها را از روی پوست درمان میکند
نحوه استفاده : خوردن شربت و مالیدن کرم مخصوص بر روی جوشها
عمل کرد این دارو به این شکل است که :
1- عامل درونی : شربتی که همراه این دارو میباشد با تصفیه کردن کامل خون و دفع تمام مواد زاید درون آن و تقویت کبد باعث روشن شدن پوست و از بین رفتن تمام عارضه های پوستی (که ناشی از ضعف کبد و اشکالات خون) میشود
2 - عامل بیرونی : که نوعی کرم گیاهی میباشد و، با مالیدن این عارضه هایی که ناشی از عوامل بیرونی ( آسیب های نور خورشید ، بادهای سرد و ...) را درمان میکندو
نکته : به دلیل اینکه عمل کرد این دارو به این صورت است که ابتدا شروع به دفع مواد زاید خون میکند، ممکن است در ابتدای دوره مصرف عواض پوستی بیشتر شود که جای نگرانی ندارد
واحد فروش : بسته
قیمت (تومان) : 12000
توضیحات :


کرم تقویت ابرو و مژه
ترکیبات : مواد کاملا طبیعی
خواص : تقویت ابرو ومژه
نحوه استفاده : طبق نسخه ارسالی
واحد فروش : بسته
قیمت (تومان) : 3000
توضیحات : این عارضه در خانمها به علت استفاده کردن بی رویه از سشوارهای آرایشگاههاکه حرارت زیاد داشته باشندویااستفاده کردن از انواع رنگ و ریملهای غیر استاندارد به وجود می آید،این کرم با رعایت حذف کردن موارد ذکر شده میتواند در تقویت پیاز موهای ابرو و مژه موثر باشد.
وزن این کرم 4 گرم می
یا حق :gol:
 

moaqfe

کاربر بیش فعال
فکر میکنم بجای توصیف خواص - بهتر است یه مقداری درمانگاهی عمل کنیم و با عنوان کردن بیماریها به درمانشان برسیم اینطوری یه مقداری حال و هوای دانش آموزی به اجرایی شدن نزدیک میشه
 

shafagostar

عضو جدید
با سلام و تشکر از این همه مطلب خوب -
در منابع غلمی کمتر از اثرات منفی سیر بحثی به میان آمده است لطفا دوستانی که اطلاعات بیشتر و مستندی دارند کمک نمایند.
در مورد خوردن ترشی سیر که معمولا هر چه کهنه تر باشد بهای بیشتری دارد مطلب مستند بنویسید
متشکرم
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
با سلام و تشکر از این همه مطلب خوب -
در منابع غلمی کمتر از اثرات منفی سیر بحثی به میان آمده است لطفا دوستانی که اطلاعات بیشتر و مستندی دارند کمک نمایند.
در مورد خوردن ترشی سیر که معمولا هر چه کهنه تر باشد بهای بیشتری دارد مطلب مستند بنویسید
متشکرم


سیر اگر بیشتر از 30 گرم در روز مصرف بشه کاهش شدید فشار خون را به همراه دارد. در ضمن وقتی میگن سیر کهنه گرانتر است و باید بهای بیشتری برای آن پرداخت این فقط به دلیل خوشمزه تر بودن آن است. در دید عوام هم بهای بیشتری به آن می پردازند. اما چیزی که از همه مهمتر است باید به این نکته توجه کنم که همه چیز حتی آب هم توصیه شده تازه مصرف بشه !!! بله آب ... در کشور های اروپایی آب را ( همون آب معدنی خودمون رو ) بیشتر از 5 روز از تاریخ تولید تا تاریخ مصرف نگهداری نمی کنند ... یعنی تاریخ انقضا فرا میرسه ...

اکثر گیاهان دارویی هم سمی هستند. مثلاَ همین گیاه آلوئه ورا یا صبر زرد (Aloe vera) رو که دیگه حتما میشناسید. مصرف داخلی زیادش شدیدا مسهل هست. یا همین سیر . اگه زیاد مصرف بشه باعث کم خونی شدید و حتی فقر آهن هم میشه. بستگی داره سیر رو چجوری مصرف کرد که بعد به اثرات منفی آن پرداخت.
 

oonn

عضو جدید
سلام سلام صد تا سلام
از روی علاقه میگشتم . دلخور نشو.
بعضی وقتها لکه هایی شبیه سالک روی پوست سر بوجود میاد که جلوه زشتی داره. برای رویش مجدد مو در این حالت یک راه موثر استفاده از سیر تازه است .کمی از ساقه سبز سیر تازه رو بصورت له شده روی محل لکه قرار میدن و بعد از چند روز معجزه سیر رو مشاهده میکنن. البته سوزش و زخم محل بسته شده رو هم باید تحمل کرد.
 
آخرین ویرایش:

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید عطارباشیتون.. در خواص و خصوصیات سیر خلاصه میشد....؟
این تاپیک اشتباه موضوع خورده..
موضوع تاپیک رو بزارید درمورد سیر...
من چیزی درمورد عطار باشی نخوندم...؟
 

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا این تاپیک حذف یا قفل شود.. چون.. از این تاپرک هازیاد داریم...
از جمله اینکه.. اصلا به اسمش مطالبش ربطی نداره..
ممتنونم.
 
Similar threads
Thread starter عنوان تالار پاسخ ها تاریخ
scorpion_tur عطار باشی!! گیاهان دارویی در درمان بیماری ها 58

Similar threads

بالا