فرنی از جمله دسرهایی ایرانی به خصوص در لیست غذاهای ماه رمضانی و غذاهای نذری محرم در بعضی شهرهای ایران است که خیلی سریع آماده میشود.
فرنی را به عنوان یک صبحانه سالم برای بچهها، تغذیه کودکان بالای شش ماه و نیز برای یک وعده صبحانه تابستانی هم میتوانید درست کنید.
این دسر میتواند به عنوان یک صبحانه خوشمزه برای مهمانی و یک نذری ساده هم مورد استفاده قرار بگیرید.
انواع فرنی جزو دسرهای ساده و خوشمزهای هستند که برای درست کردن آنها به زمان کمی نیاز دارید و در عین حال بسیار مقوی هم هستند.
این دسر هم بک غذای کمی برای کودکان و نوزادان بالای ۶ ماه و هم یک غذای راحت و سیرکننده برای بزرگسالان به خصوص در ایامی مثل ماه مبارک رمضان است.
از آنجایی که فرنی با مواد و چاشنیهای مختلفی تهیه میشود، حتی میتواند مورد پسند افراد سختگیر هم باشد.
در ادامه انواع مختلف فرنی را به شما معرفی میکنیم و روش تهیه آنها را به شما خواهیم گفت.
سوالات متداول درباره طرز تهیه انواع فرنی ساده و مجلسی
در طرز تهیه فرنی ساده خانگی از چه آردی استفاده میشود؟
برای تهیه فرنی میتوانید هم از آرد گندم و هم از آرد برنج یا مخلوطی از هر دو آرد استفاده کنید. همچنین استفاده از نشاسته در طرز تهیه فرنی هم مرسوم است.
چطور بفهمیم که فرنی به غلظت کافی رسیده است؟
بهتر است غلظت فرنی مثل ماست روان باشد و سپس آن را از روی شعله گاز بردارید. برای اینکه بتوانید متوجه شوید فرنی شما آماده سرو و به غلظت مناسب رسیده است، با کفگیر یا قاشق روی آن خطی بکشید و اگر جای خط باقی ماند و سریع از بین نرفت، غلطت فرنی شما مناسب است.
در طرز تهیه فرنی ساده خانگی استفاده از شیر بهتر است یا آب؟
این موضوع کاملا به ذائقه شما بستگی دارد و موادی که در دسترس دارید. اما در حالت کلی استفاده از شیر، فرنی را مغذیتر میکند. در صورتی هم که از آب استفاده کنید، رنگ فرنی شفافتر خواهد شد.
فرنی را به عنوان یک صبحانه سالم برای بچهها، تغذیه کودکان بالای شش ماه و نیز برای یک وعده صبحانه تابستانی هم میتوانید درست کنید.
این دسر میتواند به عنوان یک صبحانه خوشمزه برای مهمانی و یک نذری ساده هم مورد استفاده قرار بگیرید.
انواع فرنی جزو دسرهای ساده و خوشمزهای هستند که برای درست کردن آنها به زمان کمی نیاز دارید و در عین حال بسیار مقوی هم هستند.
این دسر هم بک غذای کمی برای کودکان و نوزادان بالای ۶ ماه و هم یک غذای راحت و سیرکننده برای بزرگسالان به خصوص در ایامی مثل ماه مبارک رمضان است.
از آنجایی که فرنی با مواد و چاشنیهای مختلفی تهیه میشود، حتی میتواند مورد پسند افراد سختگیر هم باشد.
در ادامه انواع مختلف فرنی را به شما معرفی میکنیم و روش تهیه آنها را به شما خواهیم گفت.
سوالات متداول درباره طرز تهیه انواع فرنی ساده و مجلسی
در طرز تهیه فرنی ساده خانگی از چه آردی استفاده میشود؟
برای تهیه فرنی میتوانید هم از آرد گندم و هم از آرد برنج یا مخلوطی از هر دو آرد استفاده کنید. همچنین استفاده از نشاسته در طرز تهیه فرنی هم مرسوم است.
چطور بفهمیم که فرنی به غلظت کافی رسیده است؟
بهتر است غلظت فرنی مثل ماست روان باشد و سپس آن را از روی شعله گاز بردارید. برای اینکه بتوانید متوجه شوید فرنی شما آماده سرو و به غلظت مناسب رسیده است، با کفگیر یا قاشق روی آن خطی بکشید و اگر جای خط باقی ماند و سریع از بین نرفت، غلطت فرنی شما مناسب است.
در طرز تهیه فرنی ساده خانگی استفاده از شیر بهتر است یا آب؟
این موضوع کاملا به ذائقه شما بستگی دارد و موادی که در دسترس دارید. اما در حالت کلی استفاده از شیر، فرنی را مغذیتر میکند. در صورتی هم که از آب استفاده کنید، رنگ فرنی شفافتر خواهد شد.
آخرین ویرایش: