دومین مرحله ی مسابقات سفره آرایی و تزئین غذا

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
به نام خدا
صدای پای ماه رمضان می آید
خدایا کمک کن چترِ گناه را در بارانِ رحمتِ [رمضان و غیر] رمضانت بسته نگه داریم ...
آری ؛ چترها را باید بست ، زیر باران باید رفت.



با سلام و درود به تمامی کاربران عزیز و محترم باشگاه مهندسان ایران.
در ابتدا پیشاپیش حلول ماه مبارک رمضان را به محضر کاربران عزیز تبریک عرض نموده و برای همه ی دوستان آرزوی بهروزی و موفقیت دارم.

همان طور که مستحضر می باشید، برای سری مسابقات "سفره آرایی و تزئین غذا" یک نظرسنجی صورت گرفت و طبق آراء مربوطه موضوع دسر را انتخاب نمودیم. حال لازم دانستم توضیحات تکمیلی در مورد همه موارد رو در اینجا قرار بدهم.

دسر
در فرهنگ های سراسر جهان، دسر که معمولاً در پایان یک وعده ی غذایی مصرف می شود به طور معمول جزو مواد غذایی شیرین می باشد. دسر های مشترک غربی عبارتند از : " کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، ماست، بیسکویت، شیرینی، پای ها و آبنبات ها " تنوع دسر ها را می توان در سراسر جهان یافت.

خب تا جایی که بنده تحقیق نمودم دسرهای اصیل ایرانی شامل موارد زیر می باشند:
مسقطی - یخ‌ در بهشت - فرنی - رنگینک - شله‌زرد - کاچی و ...

حال این امکان وجود دارد که در هر شهر وابسته به آداب و رسوم مواردی دیگر ولی جزء همین خانواده از دسرها باب باشد. بنابراین برای ایجاد یک مسابقه مهیج، بنده چند عدد از عناوین بالا رو انتخاب می کنم که هم بتونیم در شرایط عادلانه نظرسنجی کنیم و هم دست دوستان برای انتخاب بازتر باشد. همچنین اگر تعداد عکس ها در هر بخش به حد نصاب رسید می توانیم یک نظرسنجی مجزا ایجاد کنیم.

انواع دسرها:
انواع حلوا >>>>» شامل مسقطی - فرنی - شله زرد - رنگینک و همچین مواردی.
شیرینی و کیک >>>>» انواع ایرانی.

نکته: دوستان عزیز توجه لازم رو داشته باشند که عنوان مسابقه سفره آرایی و تزئین غذا می باشد. پس لطفا این نکته رو هم به خاطر بسپارید که علاوه بر دسر خوب تزئین آن نیز در برنده شدن دخیل می باشد.
دوستان عزیز به این تاپیک نیز توجه داشته باشند. >>> انواع دسر و پیش غذا

این تاپیک به صورت موقت بوده و به طور حتم تا امشب روی دسر مربوطه اتفاق نظر داشته باشید تا تاپیک اصلی زده شود.
با تشکر.
 
آخرین ویرایش:
بالا