تست كارشناسي ارشد

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنام خدا
سلام دوستان در اين بخش سعي ميكنم هر روز چند تست مختلف از سالهاي گذشته را بنويسم و دوستان زحمت بكشن جواب بدن و 2 روز بعد جواب صحيح به همراه دليل توسط بنده اعلام شود .
البته من چيزي بيشتر از كسي نميدانم اما با اين كار سعي ميكنم چيزي اول به خودم ياد بدهم اما اگه به كسي هم كمك كرد خوشحال ميشوم .
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
كلسيم در شروع انقباض عضلاني به كدام پروتئين متصل ميشود ؟

1. ميوسين
2. اكتين
3. تروپونين
4. تروپوميوسين


سلام علیرضا جون

من فکر کنم میوزین (میوسین) باشه .. از ATP یعنی همون گزینه اول.

این مال چه درسی هست که شما در رشتتون می خونید... شبیه بیوشیمی ما هست. البته شیمی عالی هم اینو خوندیم.. خدا کنه درست جواب داده باشم. :thumbsup2::gol:
 

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
تشكر

تشكر

سلام علیرضا جون

من فکر کنم میوزین (میوسین) باشه .. از ATP یعنی همون گزینه اول.

این مال چه درسی هست که شما در رشتتون می خونید... شبیه بیوشیمی ما هست. البته شیمی عالی هم اینو خوندیم.. خدا کنه درست جواب داده باشم. :thumbsup2::gol:

سلام از اينكه شركت كردي ممنونم لازم به توضيح است كه اين تست مربوط به صنايع گوشته
 

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
كلسيم در شروع انقباض عضلاني به كدام پروتئين متصل ميشود ؟

1. ميوسين
2. اكتين
3. تروپونين
4. تروپوميوسين

جواب صحيح تست شماره 1 گزينه 3

كلسيم آزاد شده در ساركوپلاسم ابتدا به تروپونين مي پيوندد و باعث فعاليت تروپونين و تروپو ميوزين در ايجاد پل بين اكتين و ميوزين ميشود
 
آخرین ویرایش:

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
cholera Toxin به عنوان يك .............. محسوب مي شود .

1 . اندوتوكسين
2 . انتروتوكسين
3 . توكسين T
4 . توكسين مقاوم به حرارت

جواب تست شماره 2 : گزينه 2

cholera Toxin سم اشرشيا كلي است كه در داخل دستگاه گوارش انسان آزاد ميشود و لذا انتروتوكسين مي باشد
 

mehran1511

کاربر فعال تالار مقالات
کاربر ممتاز

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز

leili

عضو جدید
منم فكر ميكنم گزينه ب صحيح چون در ميوه ي پوستگيري شده امكان قهوه اي شدن آنزيمي افزايش ميابدو آنزيم هاي مولد اين قهوه اي شدن آنزيم هاي پلي فنولي هستند كه نمك از ادامه چنين فعاليتي جلوگيري ميكند.
البته در ادامه صحبت محمد خان من اين توضيحو دادم پس اگه درست باشه ايشون جواب درستو دادن
 

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمک از فعالیت کدام آنزیم در میوه پوست گیری شده جلوگیری میکند ؟ ( سراسری 80 )

الف _ پراکسیداز
ب _ پلی فنل اکسیداز
ج _ فسفاتاز
د _ لاکتو پراکسیداز


با تشکر از شرکت همه دوستان
 

momo_lavish

عضو جدید
منم فكر ميكنم گزينه ب صحيح چون در ميوه ي پوستگيري شده امكان قهوه اي شدن آنزيمي افزايش ميابدو آنزيم هاي مولد اين قهوه اي شدن آنزيم هاي پلي فنولي هستند كه نمك از ادامه چنين فعاليتي جلوگيري ميكند.
البته در ادامه صحبت محمد خان من اين توضيحو دادم پس اگه درست باشه ايشون جواب درستو دادن


بعضی تست ه جواباشون تابلو
آخه میوه به جز PPO آنزیمش کجا بود:D:D:D
 

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
کدام آنتی بیوتیک به طور گسترده در غذا مصرف میشود ؟ (81 )

الف _ سوبتیلین
ب _ نیسین
ج _ تتراسیکلین
د _ تیلوزین
 

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
تست 8

تست 8

از بین کربوهیدراتهای زیر کدام یک می توان نقش مهمی در جلوگیری از بیات شدن نان داشته باشد؟ (82)
الف _ پنتوزان ها
ب _ آمیلوز
ج _ ساکارز
د _ مالتوز
 
بالا