الف- تئوری
م1- تعیین موقعیت و محل کارخانه براساس عواملی مانند مواد اولیه، بازار و شرایط محیطی
م2- خصوصیات واحد های تولیدی صنایع غذایی مانند قسمت های مختلف مورد نیاز، خصوصییات ساختمانی مورد نیاز(اسکلت، کف، دیوار وغیره)م
م3- سیستم های مختلف تامین آب، برق، بخار و انرژی و محاسبات آنها
م4- تهویه، نور، بهداشت عمومی و بهداشت تولید،
م5- رسم فلوچارت فرایند تولید،رسم نقشه سایت تولیدو چگونگی استقرار دستگاه های خط تولید
م6- بهینه کردن حمل و نقل و تعیین محل انبار ها و آزمایشگاه و واحد های کنترل کیفیت
م7- امکانات حمل و نقل در کارخانه و محاسبات اقتصادی تولید
ب- عملی
انجام یک پروژه شامل کلیه مطالعات قبل از بهره برداری ، ایجاد یک خط تولید،رسم منحنی فلوچارت و نقشه های لازم، محاسبات آب، و انرژی های لازم، تهیه لیست های لوازم و قطعات و محاسبات اقتصادی طرح
م1- تعیین موقعیت و محل کارخانه براساس عواملی مانند مواد اولیه، بازار و شرایط محیطی
م2- خصوصیات واحد های تولیدی صنایع غذایی مانند قسمت های مختلف مورد نیاز، خصوصییات ساختمانی مورد نیاز(اسکلت، کف، دیوار وغیره)م
م3- سیستم های مختلف تامین آب، برق، بخار و انرژی و محاسبات آنها
م4- تهویه، نور، بهداشت عمومی و بهداشت تولید،
م5- رسم فلوچارت فرایند تولید،رسم نقشه سایت تولیدو چگونگی استقرار دستگاه های خط تولید
م6- بهینه کردن حمل و نقل و تعیین محل انبار ها و آزمایشگاه و واحد های کنترل کیفیت
م7- امکانات حمل و نقل در کارخانه و محاسبات اقتصادی تولید
ب- عملی
انجام یک پروژه شامل کلیه مطالعات قبل از بهره برداری ، ایجاد یک خط تولید،رسم منحنی فلوچارت و نقشه های لازم، محاسبات آب، و انرژی های لازم، تهیه لیست های لوازم و قطعات و محاسبات اقتصادی طرح
آخرین ویرایش: