سلام دوستان
رشته من صنایع غذایی نیست اما از دوستان 1 راهنمایی می خواستم:
میشه بگید مصرف کدام مواد یا افزودنیها باعث تولید ترکیبات و مشتقات فنولی در پساب صنایع غذایی می شود؟
مثلآ تحت شرایطی موادی مثل سیتریک اسید و سالیسیلیک اسید تبدیل به فنول یا مشتقات فنولی می شوند از دوستان خواهش می کنم که هر چند تا روکه میدونید برام بگید
رشته من صنایع غذایی نیست اما از دوستان 1 راهنمایی می خواستم:
میشه بگید مصرف کدام مواد یا افزودنیها باعث تولید ترکیبات و مشتقات فنولی در پساب صنایع غذایی می شود؟
مثلآ تحت شرایطی موادی مثل سیتریک اسید و سالیسیلیک اسید تبدیل به فنول یا مشتقات فنولی می شوند از دوستان خواهش می کنم که هر چند تا روکه میدونید برام بگید