Omid Jackson
عضو جدید
هنگامه زیاد حرس نخور عقاید پیش پا افتاده ای رفته تو مغزش دیگه نمیشه در آورد.
حرس رو درست نوشتم دیگه؟
حرس رو درست نوشتم دیگه؟
اشتباه میکنید
من ده ها دانشجو وحتی رزدینت تربیت کرده ومی کنم
هم علم بیماری ها وجراحی لثه وایمپلنت درس میدهم وهم اخلاق وبینش وقدرت نقاده به دانشجو آموزش میدهم
فردا بیا مهمان ما 9 نفر عضو بخش جراحی لثه باشید
منتظر شما هستیم
نه درستش حرص...هنگامه زیاد حرس نخور عقاید پیش پا افتاده ای رفته تو مغزش دیگه نمیشه در آورد.
حرس رو درست نوشتم دیگه؟
اشتباه میکنید
من ده ها دانشجو وحتی رزدینت تربیت کرده ومی کنم
هم علم بیماری ها وجراحی لثه وایمپلنت درس میدهم وهم اخلاق وبینش وقدرت نقاده به دانشجو آموزش میدهم
فردا بیا مهمان ما 9 نفر عضو بخش جراحی لثه باشید
منتظر شما هستیم
امید نیا تو هم برو من هم میخوام برم بذار این با خودش بحث کنه شاید به نتیجه برسه
وقتی با اون بحث میکنین بایدم بگه برادر کلافه شده بیچاره.چرا به من می گی برادر؟![]()
کارهای ما پربار تر از شماستمگر ما بیکار هستیم که بیاییم آنجا
ما خود به دنبال درس و زندگی خود هستیم نه همانند شما در پی چوب زنی کارها ی دیگران که امروز کدامیک ارض اندام کرد کدامیک خوب بود
مادرس هایمان 3 واحدی است و همانند شما آمار در حیاط 1 واحدی پاس نمیکنیم
بنده فرداساعت 3-5 جلسه دارم در ارتباط با کار جشنواره
کارهای ما پربار تر از شماست
وقتی با اون بحث میکنین بایدم بگه برادر کلافه شده بیچاره.
حالا شما فکر کنین دارین به یه دانش آموز خنگ مسئله فیثاغورث توضیح میدین.
دوستان اگه اشتباه تایپ کردم ببخشید.![]()
چه شد داری ..........من برای این شخص نمیتونم متاسف باشم.ولی برای کسانی که با کسی که همچنین شعوری داره بحث میکنند متاسف هستم.دوستان یکم برای خودتون ارزش بزارید و با اینها بحث نکنید.حیف اون وقتی نیست که شما دارید برای کل کل با این هدر میدید.
دکتر الآن پاییزه برگهات داره میریزهکارهای ما پربار تر از شماست
کاربر محترم
من دکتر متخصص ودکتر عمومی تربیت وبه جامعه تحویل میدهم وتو به من می گوئی بیکار
من از همان استاد شما ........بگذریم
دکتر الآن پاییزه برگهات داره میریزه
تابستون بیا برداشت محصولات.
اقلا" یک تعریف از خود نباشد می چسباندید تنگششششششششش.
میدونی چیه، این اقایون حزبل، یه گنجیشک ماده ببینن که یه صدم ثانیه از بالای سرشون رد بشه،6 تا غسل ارتماسی و التماسی و تیمم و اینا باید بکنن،فکر کردن همه همینطورن![]()
اینا فقط شعاع 30 سانتی حول مرکز بدن را میشناسن،چشم و ابرو نمیفهمن چیه که!!!!
راستی توی حوزه چرا همش باغلواط میخورن؟![]()
99 درصدشون همینطورن،اون یه درصد هم 99 سالشونه،میخوان ولی نمیشه!!!!!!!!!!!!!
ببین داداش، من 100 تا مثل تو شلغم نپخته را حریفم ،اینجا هم میتونی بفهمی که چقدر ادم مثل تو فکر میکنن...
همینها سطح جهل و سواد و منطق یه ادم رو میرسونه فکر کنم
بنده جایی گفتم که دانشگاه جدا شه یا نشه؟؟؟که بازم طبق رسم و سنت خودت سریع احمدی نژاد رو فلان سردار رو و ...رو میچسبونی به بنده.واقعا شما متخصص این جور کارها هستید.یکی دوبار هم نبوده که بگیم بحث تخصص نبوده و اتفاقی بوده.آره عزیزم،تو که سطح شعورت بالاست و کسی مشکل هم باهات نداره!!!!
میبینم که توی دانشگاه MIT که همه با دامن 10 سانتی میگردن،چه قدر افت تحصیلی داریم و توی دانشگاه امام حسین ماشاالله هر روز یک نوبل دارن میگیرن برادران!!!!!!!!!!!
ببین رضا جون سطح سواد و جهل منو دقیقا همین حرفا میرسونه اتفاقا گرچه جنابعالی مثل اون ان هرچی را که خواستی جدا کردی و گرچه من به صورت طنز همه اینها را نوشتم، با این حال تمام اینها طرز تفکر من هست و خواهد بود.
اون سردار شما هم که با 6 تا زن برهنه نماز میخوند عین خود شما تا قبل از لو رفتنش،بقیه را سرکوب و مسخره و محاکمه میکرد و الان دیگه کسی ازش خبری نداره.
فدکی عزیز هم که فارسی بلد نیست بنویسه و دکتر مملکت هست که اتفاقا چند روز پیش یکی مشابهش به درک واصل شد......
رضا جون شعور تو هم به همه ثابت شده،میخوای نظر سنجی بذارم که 24 میلیونت را ببینی؟!!!!!!
بنده جایی گفتم که دانشگاه جدا شه یا نشه؟؟؟که بازم طبق رسم و سنت خودت سریع احمدی نژاد رو فلان سردار رو و ...رو میچسبونی به بنده.واقعا شما متخصص این جور کارها هستید.یکی دوبار هم نبوده که بگیم بحث تخصص نبوده و اتفاقی بوده.
لحنت هم معلومه داری کفری میشی و ...منطق هم که مظلومه مثل همیشه.
بنده کر و کور و لال شم بخوام کسی رو مسخره کنم.بنده جدی گفتم.و چه قدر تو لذت میبری از کفری شدن بقیه و چه قدر دوست داری که عاقل جلوه کنی!
اینهایی که گفتم برای همون حرفایی بود که از من اوردی و مسخره کردی داداش!!!!!!!
و حتما احمدینژادی هم نیستی، پس خودتم میدونی که چه قدر طرفدار داره![]()
بنده کر و کور و لال شم بخوام کسی رو مسخره کنم.بنده جدی گفتم.
منظورم هم دقیقا جملم بود.چون ادم با سواد و تحصیلات بالا سعی میکنه بدون بی احترامی و توهین حرفشو بزنه.به همین سادگی
بنده گفتم سواد ایناست؟بازم حرف گذاشتید تو دهن بنده که.باشه عیب ندارهاگه سواد به دونستن قران و حدیث و ایناست من نه تنها بی سواد، که احمق هم هستم!
بنده گفتم سواد ایناست؟بازم حرف گذاشتید تو دهن بنده که.باشه عیب نداره
اما سواد هر کی با رفتارش و طرز برخوردش برای دیگران مشخص میشه.درخت هر چی پربار تر شاخه هاش افتاده تر.شما هم سطح سوادتو با احترام به مخالف و لحن مودبانه مطمئنا نشون خواهی داد
شما اگر به خودت مطمئن نیستی دانشگاه نروحرف نداره خدا خیرشون بده اگر این طرح تک جنسیتی کردن دانشگاه ها رو به سرانجام برسونن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
I | تک زنگ | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
توی ده شلمرود حسنی تک وتنها بود......... | گفتگوی آزاد | 18 | |
![]() |
ارز تک نرخی شد !! | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
دلار با نرخ 1420 تومان تک نرخی میشود !؟ | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
آیا تک فرزندی کار درستی است؟ | گفتگوی آزاد | 314 |