سلام
مختصر و مفید توضیح میدم که خسته نشی...
سبک سنتی:
1 - شیر رو ماست میزنیم
2 - ماست رو با آب زیاد قاطی کرده و به در ظرف مخصوصی (مشک و یا ظروف آلمونیومی مشابه که جدیدا ساخته اند) آنقدر میزنیم تا مرتبا کره ی آن جدا شده و درون درب ظرف جمع شود و چربی جمع شده را گرفته و در ظرف جداگانه ای جمع می کنیم و این کار را آنقدر ادامه میدهیم تا مطمئن شویم که همه ی چربی گرفته شد. محصول درون مشک (ظرف آلومنیومی) دوغ است.
3 - چربی (کره) جمع شده را روی شعله ی بسیار کم و ملایم گذاشته و مقداری هم میزنیم تا مقدار کمی دوغ که همراه چربی آمده جدا شود و بالا آید و بعد آنرا با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم. محصول باقیمانده، روغن حیوانی می باشد.