مصالح [سمنت پلاست] سنگ مصنوعی

ahoseyni330

عضو جدید
سلام به همه عزیزان
من بر خود واجب دانستم که در مورد سنگ های مصنوعی سمنت پلاست اطلاعاتی ارائه نمایم.
تکنولوژی سنگ مصنوعی سمنت پلاست از روسیه وارد ایران شد. این محصول از نظر مقاومت و دوام و زیبایی اگر درست تولید شود بسیار قابل تحسین است.ولی تولید این محصول به دست افراد غیرحرفه افتاده و اعتبار محصول در پیش مصرف کنندگان از بین رفته است.

افرادی اقدام به راه اندازی خط تولید سمنت پلاست کردند که این افراد به دو دسته تقسیم می شوند.

1- دسته اول بعد از اینکه متوجه شدند تولید محصول با کیفیت پرهزینه و مشکل است و تولید این محصول سود کافی ندارد ، سرمایه ای را از دست داده و تعطیل کردند.

2- دسته دوم چون سرمایه گذاری کرده بودند و نتوانستند سرمایه خود را برگردانند (مثل شرکتهای هرمی) اقدام به راه اندازی خط تولید برای دیگران کردند و با تبلیغات دروغی و جذب جوانان برای خود کسب و کاری راه انداخته و افراد زیادی برای این کار ترغیب می کنند و فناروی تولید سمنت پلاست ، ماشین آلات و قالب می فروشند.

سود آوری سمنت پلاست

تقریبا هیج یک از افرادی که فناوری و خط تولید سمنت پلاست می فروشند سنگ تولید نمی کنند.
که این نشان از کم سود بودن این کار می باشد.
اگر فروشنده گان خط تولید سمنت پلاست می گویند تولید این محصول ماهی 20 تا 50 میلیون سود دارد پس چرا برای خود کارگاه تولید سمنت پلاست ندارند و فقط ماشین آلات و مواد اولیه می فروشند؟؟؟
اگر یک سرچ در اینترنت داشته باشید می بینید افراد زیادی اگهی فروش دستگاه دست دوم سمنت پلاست زدند و این نیز نشان از کم سود بودن این خط تولید می باشد.

مقدار تولید در روز

در روش دستی، تولید بین 30 تا 70 متر می باشد و در تولید با دستگاهای اتوماتیک بیشترین امار 120 متر می باشد.
دوستانی که می خواهند به شما خط تولید بفروشند معمولا ادعا می کنند که روزی 200-100 متر می توان تولید کرد.برای پی بردن به این دروغ کافیست خود را خریدار 2000 متر سنگ معرفی کنید اینگونه عکس العمل انها را خواهد دید که معمولا می گویند سفارش زیاد داریم و باید دو ماه منتظر بمانید و .... کاری می کنند که شما از خرید سنگ منصرف شوید.

قیمت تمام شده محصولات سمنت پلاست

درجه یک 85000 ریال پایه فروش از 150000ریال می باشد
درجه دو 76000 ریال و قیمت فروش 140000 تا 350000 ریال می باشد
درجه سه 65000 ریال قیمت فروش طبق نرخ بالا
درجه چهار 54500 ریال
درجه پنج 45000 ریال
ذرجه شش33000 ریال مخصوص کفپوش های با ذخامت بالا
درجه هفت 24000 ریال مخصوص کفپوش و جدول ها می باشند

قیمتهای فوق که توسط یکی از فروشنده گان خط تولید اعلام شده کاملا دروغ بوده چون اگر ملات سیمان هم در قالب سمنت پلاست ریخته شود از متری 2400 تومان بیش تر خواهد شد.فکر می کنم قیمتهای فوق فقط هزینه مواد مصرفی باشد. در صورتیکه هزینه پرت در این محصول بیش از 15 درصد است و اگر هزینه های سرباز و هزینه های مصرف قالب (قالب ها فقط 6 ماه عمر دوام دارند) و سایر هزینه ها اضافه گردد از متری 12000 تومان نیز بیشتر می گردد.

سرمایه لازم برای راه اندازی خط تولید سمنت پلاست

برای راه اندازی خط تولید سمنت پلاست به روش دستی حداقل 50 میلیون تومان دستگاه و تجهیزات لازم است به اضافه حداقل 10 میلیون تومان مواد اولیه که با این امکانات و سوله حداقل 200 متری اجاره ای، در بهترین شرایط می توان فقط روزی 70 متر تولید کرد.
برای تولید هر نوع محصول باید حداقل 50 متر قالب داشته باشید که اگر بخواهد فقط 5 محصول تولید کنید باید حدود 20 میلیون تومان سرمایه قالب داشته باشد که این مقدار قالب فقط 6 ماه برای شما کار خواهد کرد.
سرمایه در گردش مورد نیاز در تولید سمنت پلاست حداقل 20 میلیون تومان می باشد.که جمع موارد فوق می شود 100 میلیون تومان که این رقم حداقل ،برای تولید حداکثر 70 متر در روز مورد نیاز می باشد.
در صورتیکه دوستانی که می خواهد فناوری تولید سمنت پلاست را بفروشند می گویند 15 تا 30 میلیون تومان مورد نیاز است که این نیز یکی از شگردهای فروش می باشد.
برای کسانی که حداقل 200 متر مربع فضای سوله مناسب ندارند توصیه نمی شود چون دادن اجاره سوله هزینه ای است که شاید در تولید این محصول جبران نگردد.

سایر مشکلات راه اندازی سمنت پلاست

به دلیل کم بودن سرمایه گذاری تولید برای این محصول ،افراد زیادی که حرفه ای نیستند وارد کار می شوند و با ارائه محصولات بی کیفیت بازار را خراب کرده و قیمتها را بسیار پایین می اورند
کم بودن حجم تولید یکی از مشکلات می باشد که اگر مشتری 1000 متر محصول از شما بخواهد (تازه اگر سفارش دیگری نداشته باشید) باید از او حدود 20 روز فرصت بگیرید که معمولا مشتری قبول نمی کند .
در تولید محصول ، کمی خطا در ترکیب مواد اولیه باعث می شود رنگ محصول تغییر کرده و مشتری را ناراضی می کند.
در زمستان به دلیل سرما تولید مختل می گردد.
پرت محصول بسیار زیاد می باشد.
محصول فضای زیادی را اشغال می کند و جابه جایی محصول در داخل سوله بسیار پر هزینه است.
قالبها ماده مصرفی می باشد که اگر در حین کار شکسته نشود بیش از 6 ماه دوام نمی اورد.
دستگاه های میکسر بعد از 8 ماه کاملا ساییده می شوند و باید بدنه و پره های آن تعویض گردد.

امیدوارم در ارائه اطلاعات صادق بوده باشم و کسی را آزرده خاطر نکرده باشم.

.......
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Similar threads

بالا