[دانلود] شبیه سازی واحد LPG با نرم افزار Aspen HYSYS

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
ابتدا تشکر میک نم از شما کاربر گرامی، اما برای اینجانب یک سوال مطرح شده که طبق تعریف شرکت هایروتچ بیان شده است که اکسپندرها تجهیزاتی هستند که گاز را با فشار بالا و سرعت پایین دریافت می کنند و با فشار پایین و سرعت زیاد خارج می نمایند:
اما در فرآیند شما درون اکسپند فاز مایع هم وارد شده است و وارد یک جدا کننده شده است تا مایع آن را جدا نماید! اینجا برای اینجانب یک سوال مطرح شده است که چرا درون این اکسپندر فاز مایع وارد شده است؟

engineer84

عضو جدید
سلام می خواهم یک واحد LPGرا با نرم افزار HYSYS شبیه سازی کنم.ولی این فایلی که گذاشتین برای من باز نمیشه.من HYSYS3.2 دارم که این فایل داخلش بازنمیشه.حداقل این نسخه HYSIS که این فایل داخلش باز بشه برام بگذارید.
با تشکر

engineer84

عضو جدید
سلام.پس چرا جوابمو نمیدهید؟لطفا این نسخه hysys برام بگذارید.ممنون

k_siroos

مدیر بازنشسته
سلام می خواهم یک واحد LPGرا با نرم افزار HYSYS شبیه سازی کنم.ولی این فایلی که گذاشتین برای من باز نمیشه.من HYSYS3.2 دارم که این فایل داخلش بازنمیشه.حداقل این نسخه HYSIS که این فایل داخلش باز بشه برام بگذارید.
با تشکر

سلام مهندس ... والا من Hysys 3.1 نصب دارم ، ولی اون هم باز نکرد ... نمی دونم مشکل از کجاست .:cry:

k_siroos

مدیر بازنشسته
با ورژن ASPEN HYSYS 2006 اجرا می شود.

مرسی پیرجو ...

امکانش هست با این ورژنی که گفتی بشه فایل رو قابل خوندن برای ورژن های قدیمی تر کرد که ما هم بتونیم فایل رو باز کنیم ؟؟؟ چون من نسخه 2006 رو ندارم ... :cry:

engineer84

عضو جدید
سلام اتفاقا من هم ورژن2006 ندارم و پیدا هم نکردم برای دانلود لطفا یه کاریش بکنید!!!!!!!!!!

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
مرسی پیرجو ...

امکانش هست با این ورژنی که گفتی بشه فایل رو قابل خوندن برای ورژن های قدیمی تر کرد که ما هم بتونیم فایل رو باز کنیم ؟؟؟ چون من نسخه 2006 رو ندارم ... :cry:

من با ورژن های قدیمی چکش نکردم، ولی چند هفته پیش سویت کامل اسپن وان رو برای فروشگاه سایت ارسال کردم. البته واقعا ببخشید که این حرف رو زدم. آخه قیمتش توی بازار بالای 100 هستش من اون رو گفتم به قیمت 10 بفروشن.:gol:

8413111

عضو جدید
P&ID تقویت فشار گاز

P&ID تقویت فشار گاز

سلام
لطفا اگه PFD و P&ID مرکز تقلیل فشار تو ایستگاههای تقویت فشار رو واسم بذارید:(:(:(

gharachorloo

عضو جدید
ابتدا تشکر میک نم از شما کاربر گرامی، اما برای اینجانب یک سوال مطرح شده که طبق تعریف شرکت هایروتچ بیان شده است که اکسپندرها تجهیزاتی هستند که گاز را با فشار بالا و سرعت پایین دریافت می کنند و با فشار پایین و سرعت زیاد خارج می نمایند:
اما در فرآیند شما درون اکسپند فاز مایع هم وارد شده است و وارد یک جدا کننده شده است تا مایع آن را جدا نماید! اینجا برای اینجانب یک سوال مطرح شده است که چرا درون این اکسپندر فاز مایع وارد شده است؟

با عرض سلام خدمت پیرجوی عزیز
آقا تعریف که کاملا درسته توی فرایند هم اگه به ویپر فرکشن جریان 3 نگاه کنی میبینی که مقدارش 1 هستش و این یعنی جریان تکفازی در فاز گاز.در ضمن همانطور که تو پی اف دی فرایند هم مشخصه ورودی اکسپندر از قسمت بالای درام مکش منشعب شده که میدونید تو هایسیس اون جریان فقط میتونه در فاز گاز باشه.

msn70

عضو جدید
سلام دوستان عزیز ، هرفایلی که با rapidshare آپلود شده برای ما قابل دانلود نیست....:(

بالا