ابتدا تشکر میک نم از شما کاربر گرامی، اما برای اینجانب یک سوال مطرح شده که طبق تعریف شرکت هایروتچ بیان شده است که اکسپندرها تجهیزاتی هستند که گاز را با فشار بالا و سرعت پایین دریافت می کنند و با فشار پایین و سرعت زیاد خارج می نمایند:
اما در فرآیند شما درون اکسپند فاز مایع هم وارد شده است و وارد یک جدا کننده شده است تا مایع آن را جدا نماید! اینجا برای اینجانب یک سوال مطرح شده است که چرا درون این اکسپندر فاز مایع وارد شده است؟
سلام می خواهم یک واحد LPGرا با نرم افزار HYSYS شبیه سازی کنم.ولی این فایلی که گذاشتین برای من باز نمیشه.من HYSYS3.2 دارم که این فایل داخلش بازنمیشه.حداقل این نسخه HYSIS که این فایل داخلش باز بشه برام بگذارید.
با تشکر
سلام می خواهم یک واحد LPGرا با نرم افزار HYSYS شبیه سازی کنم.ولی این فایلی که گذاشتین برای من باز نمیشه.من HYSYS3.2 دارم که این فایل داخلش بازنمیشه.حداقل این نسخه HYSIS که این فایل داخلش باز بشه برام بگذارید.
با تشکر
من با ورژن های قدیمی چکش نکردم، ولی چند هفته پیش سویت کامل اسپن وان رو برای فروشگاه سایت ارسال کردم. البته واقعا ببخشید که این حرف رو زدم. آخه قیمتش توی بازار بالای 100 هستش من اون رو گفتم به قیمت 10 بفروشن.
خیلی ممنون از لطف شما
می بخشین یه فایل شبیه سازی با aspen در مورد شیرین سازی گاز می خواستم
خیلی گشتم ولی فقط فایل hysis رو پیدا کزدم میشه فایل aspen رو واسم بزارین؟؟؟
ازتون خیلی ممنون میشم!!!!!1
ابتدا تشکر میک نم از شما کاربر گرامی، اما برای اینجانب یک سوال مطرح شده که طبق تعریف شرکت هایروتچ بیان شده است که اکسپندرها تجهیزاتی هستند که گاز را با فشار بالا و سرعت پایین دریافت می کنند و با فشار پایین و سرعت زیاد خارج می نمایند:
اما در فرآیند شما درون اکسپند فاز مایع هم وارد شده است و وارد یک جدا کننده شده است تا مایع آن را جدا نماید! اینجا برای اینجانب یک سوال مطرح شده است که چرا درون این اکسپندر فاز مایع وارد شده است؟
با عرض سلام خدمت پیرجوی عزیز
آقا تعریف که کاملا درسته توی فرایند هم اگه به ویپر فرکشن جریان 3 نگاه کنی میبینی که مقدارش 1 هستش و این یعنی جریان تکفازی در فاز گاز.در ضمن همانطور که تو پی اف دی فرایند هم مشخصه ورودی اکسپندر از قسمت بالای درام مکش منشعب شده که میدونید تو هایسیس اون جریان فقط میتونه در فاز گاز باشه.