روابط دختر و پسر!!!

playful

عضو جدید
کیا با روابط دختر و پسر مخالفند؟:que: لطفا با ذکر دلیل نظر منفی یا مثبت را بیان
نمایید. متشککککررررم.:heart:

vleila

عضو جدید
چه جور رابطه ای؟
از نوع دوستیهای خیابونی یا یه ارتباط درست و منطقی که با یه دید باز شروع بشه؟

ashkyurdi

عضو جدید
با روابط خیابونی وبی پایه واساس مخالفم ولی با روابطی که بر پایه منطق و هدف یعنی ازدواج باشه موافقم

vleila

عضو جدید
خوب این ارتباط درست و منطقی یعنی چی؟:que:
یعنی دو نفر بعد از اینکه به یه پختگی نسبی رسیدن و تونستن حد و مرز و اولویتهای خودشون رو تشخیص بدن با عقل و منطق و البته احساس یه ارتباط رو شروع کنن.

playful

عضو جدید
با چه هدف و قصدی؟
بعضی ها هدفشون ازدواجه و بعضی ها نه.
فقط میخوان یه رابطه با جنس مخالف داشته باشن.

playful

عضو جدید
هر کدوم هم برای خود یه محدوده ای تعریف میکنن.
البته خوبه که تعریف شده باشه.
از ارتباط تلفنی و اس ام اسی ساده گرفته تا بعدش دیدن و حرف زدن ودرد دلو رفتن گردش و پارک و سینما و
بعد میرسه به پارتی و بووووووووووب.

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر یه ارتباط با نیت ازدواج باشه و فقط گفتگوهای عادی و ساده اونم یه مدت کوتاه بینشون باشه و رابطه پاک و سالم باشه و در ضمن خانواده هر دو طرف در جریان باشن هیچ اشکالی نداره وگرنه من خودم با اینکه مسلمان نیستم ولی با روابط دختر و پسرها به صورتهای دیگه کاملا مخالفم

playful

عضو جدید
اگر یه ارتباط با نیت ازدواج باشه و فقط گفتگوهای عادی و ساده اونم یه مدت کوتاه بینشون باشه و رابطه پاک و سالم باشه و در ضمن خانواده هر دو طرف در جریان باشن هیچ اشکالی نداره وگرنه من خودم با اینکه مسلمان نیستم ولی با روابط دختر و پسرها به صورتهای دیگه کاملا مخالفم

میشه بپرسم دینتون چیه که به این عقیده اید؟

arman127_18

عضو جدید
همه نگران قبل ازدواج هستن. همه اشتباه میکنن. اون چیزی که مهمه اتفاق های بعد ازدواج هستش. مهم اینه که دختر و پسر با آشنایی با هم ازدواج کنن.این آشنایی بدون ارتباط امکانپذیر نیست. محیط ارتباط هم نباید زیادی پاستوریزه باشه وگرنه یا آشنایی تبدیل به تعارف میشه یا تبدیل به دروغ و حقه. انتظار بیجاییه که مثلا از دختره انتظار داشته باشی جلوی باباش بهت بگه قبلا دوست پسر داشته. زمان این آشنایی باید زیاد باشه و نباید برای هیچ کدوم از دو طرف بعد از آشنایی الزامی برای ازدواج با طرف مقابل وجود داشته باشه. اگه خانواده ها در جریان باشن احتمال سو استفاده ی طرفین کمتر میشه مثلا دختره دیگه نمیتونه همش پول بچاپه یا پسره نمیتونه سو استفاده جنسی بکنه. از طرف دیگه الان اگه خانواده ها بفهمن یعنی موضوع جدیه و باید دختره رو بگیری ( خواستگاری از بحث آشنایی خارج شده و رفته تو فاز مقدمه ی بی بازگشت ازدواج) به همین خاطر من نوع رابطه قبل ازدواج رو میذارم به انتخاب سرآشپز.

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
اگه منظور جی اف و بی اف هس
مخالف
چون پسرا ارزششو ندارن
با عرض معذرت خدمت آقا پسرا
چیزی ک عیان استو چه حاجت به بیان است!

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب این ارتباط درست و منطقی یعنی چی؟:que:

کاملا با این نوع ارتباط موافقم.

جواب این سوال رو خیلی ها با این سوال جواب میدن که "اگه پدر , مادر , برادر یا خواهر خودت بخواد با یکی ارتباط دوستی به صورت آزادنه داشته باشه خودت قبول میکنی؟"

در جواب این سوال, در مورد برادر یا خواهر پاسخ بنده این هست که اگه برادر یا خواهرم خودشون به سنی رسیده باشن که بد رو از خوب تشخیص بدهند به من ربطی ندارد چون برادر و یا خواهر که به من تعهدی ندارند, دارند؟ هر طور مایل هستند میتوانند زندگی کنند, حال اگر از بنده کمک یا پیشنهادی بر بیاد دریغ نمیکنم اما تصمیم نهایی رو به خودشون واگذار میکنم.

اما در مورد پدر یا مادر باید بگم که پدر و مادر هرکس در قبال فرزندانشون مسئول هستند و حالا که با تصمیم خود خانواده ای تشکیل داده اند پس حق ندارند این خانواده را با هوا و هوس خود نابود سازند.

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
مخالف
چون پسرا ارزششو ندارن

چیزی که شما نوشتی یک چیز کاملا بیخود و بی اساسی هست لطفا حذفش کنید. دلیل نمیشه تجارب یا تخیلات شخصیتون رو به کل نسبت بدید.

asaaal

عضو جدید
باید باشه!!!
اما درباره هم شناخت کافی داشته باشند از هم!!!

Ariyayi @rchitect

عضو جدید
منم با حرف ایشون موافقم;)

• Like
واکنش ها: A&S

3252982

کاربر فعال
منم موافقم;););)بشرطی که طرف ارزششو داشته باشه سرش به تنش بیرزه:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

بستگی داره که چطور آشنا شده باشن.از مزاحم های تلفنی که واقعا همدیگرو ندیدن و بعد از عاشقی حرف میزنن حالم بهم میخوره.ولی اگه آشنایی داشته باشن و دوست بمونن بهتره.

playful

عضو جدید
منم موافقم;););)بشرطی که طرف ارزششو داشته باشه سرش به تنش بیرزه:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

خوب این معلومه، ولی از کجا میخوای اینو بفهمی؟!!!

باید باشه!!!
اما درباره هم شناخت کافی داشته باشند از هم!!!

قبل از شروع رابطه چه جوری باید این شناخت ایجاد بشه؟!

من کلا موافخم!
یعنی با هر نوعش؟ با هر نوع حد و مرزی که پا بده!:surprised:

کاملا با این نوع ارتباط موافقم.

جواب این سوال رو خیلی ها با این سوال جواب میدن که "اگه پدر , مادر , برادر یا خواهر خودت بخواد با یکی ارتباط دوستی به صورت آزادنه داشته باشه خودت قبول میکنی؟"

در جواب این سوال, در مورد برادر یا خواهر پاسخ بنده این هست که اگه برادر یا خواهرم خودشون به سنی رسیده باشن که بد رو از خوب تشخیص بدهند به من ربطی ندارد چون برادر و یا خواهر که به من تعهدی ندارند, دارند؟ هر طور مایل هستند میتوانند زندگی کنند, حال اگر از بنده کمک یا پیشنهادی بر بیاد دریغ نمیکنم اما تصمیم نهایی رو به خودشون واگذار میکنم.

اما در مورد پدر یا مادر باید بگم که پدر و مادر هرکس در قبال فرزندانشون مسئول هستند و حالا که با تصمیم خود خانواده ای تشکیل داده اند پس حق ندارند این خانواده را با هوا و هوس خود نابود سازند.

این خوبه که آدم لارژ فکر کنه، اما بهتر نیست قبل از اینکه این موضوع برای خواهر یا برادرت پیش بیاد باهاش به صورت رفاقتی به مرور بحث کنی و هوشیارش کنی بعد ولش کنی؟
پدر و مادرا هم اگه از بچه ها مطمئن باشن که سرشون کلاه نمیره بهشون گیر نمیدن.

مخالف
چون پسرا ارزششو ندارن
شما مث که کلا با پسرا مشکل داری!:eek: یا با بداشون طرف بودی، یا اصلا با هیچ
پسری تا حالا طرف نشدی و از روی حرف و فیلم و اخبار تصمیم میگیری!
هم پسرا بد و خوب دارن وهم دخترا، بنده به شخصه با انواعشون مواجه شدم، چه تو فامیل
چه در و همسایه و دانشگاه و کتابخونه و....

منم با حرف ایشون موافقم;)
:redface:

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
مسیحی؟؟؟

playful

عضو جدید
بعضیا معتقدن که دختر و پسر باید همیشه از هم جدا باشند تا سن ازدواج برسه
و برای پسرا بزرگتراشون براشون آستین بالا بزنن و تو در و همسایه و فک و فامیل و دوست وآشنا دختر پیدا کنن و اول خودشون ببینن و اگه پسند کردن اجازه هست اون 2تا همو ببینن
که اگه خوششون اومد بله و دادام دیمبو و ....
دخترام بشینن تا یکی زنگ در و بزنه و ....

این نظر منه و دلیلی نداره همه قبول کنن:
من اسم این نوعشو میذارم زندگی ماشنی. بچه به دنیا میاد، به سن مدرسه میرسه پس برو مدرسه. به سن راهنمایی، حالا برو مدرسه راهنمایی. به سن دبیرستان، برو.
به سن کنکور میرسه حالا باید بخونه تا دانشگاه قبول شه.
پسرا بعد درس خوب سنت برای سربازیه برو. ... حالا وقت ازدواجه، برات میگردیم و
میسپاریم.

و زندگی بدون عشق و شناخت آغاز میشه، البته خیلی ها چون تا حالا دختر ندیدن
تو مراحل اول زود عاشق میشن، که ممکنه عشق و با حوس اشتباه گرفته باشن و
بعدا به اشتباهشون پی ببرن. که یا با هم به مرور سرد میشن و زندگی تبدیل میشه به
بسوز و بساز، یا یکیشون کم میاره و میره دنبال یکی دیگه!!!

taha894

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضیا معتقدن که دختر و پسر باید همیشه از هم جدا باشند تا سن ازدواج برسه
و برای پسرا بزرگتراشون براشون آستین بالا بزنن و تو در و همسایه و فک و فامیل و دوست وآشنا دختر پیدا کنن و اول خودشون ببینن و اگه پسند کردن اجازه هست اون 2تا همو ببینن
که اگه خوششون اومد بله و دادام دیمبو و ....
دخترام بشینن تا یکی زنگ در و بزنه و ....

این نظر منه و دلیلی نداره همه قبول کنن:
من اسم این نوعشو میذارم زندگی ماشنی. بچه به دنیا میاد، به سن مدرسه میرسه پس برو مدرسه. به سن راهنمایی، حالا برو مدرسه راهنمایی. به سن دبیرستان، برو.
به سن کنکور میرسه حالا باید بخونه تا دانشگاه قبول شه.
پسرا بعد درس خوب سنت برای سربازیه برو. ... حالا وقت ازدواجه، برات میگردیم و
میسپاریم.

و زندگی بدون عشق و شناخت آغاز میشه، البته خیلی ها چون تا حالا دختر ندیدن
تو مراحل اول زود عاشق میشن، که ممکنه عشق و با حوس اشتباه گرفته باشن و
بعدا به اشتباهشون پی ببرن. که یا با هم به مرور سرد میشن و زندگی تبدیل میشه به
بسوز و بساز، یا یکیشون کم میاره و میره دنبال یکی دیگه!!!

حرف شما کاملا متین .
خودم من با رابطه ای موافقم که از همون اول رابطه حد و مرزها مشخص باشه و برای هر دوطرف خط قرمزهایی کشیده بشه ... اونم به این خاطر که از اول که همدیگه رو نمیشناسن که !!! تازه میخوان با هم آشنا بشن .....
دوم اینکه : خیلی کم پیش میاد که پسر و دختری واقعا عمل کنن به این حد و مرزها .
من سراغ دارم دختر و پسری رو که حدود سه سال هست که هم با هم همکلاسین و هم همکار .... هیچوقت هم حرفی از ازدواج بینشون نبوده .
کاملا عین دوتا دوست ... مثل اینکه دختره با یکی از دوستهای دخترش بنام مریم دوسته و پسره هم با دوستش علی .... خیلی هم رابطه ی سالمی دارن .

در واقع این یه اشتباهه که دخترا فکر کنن هر پسری که میخواد باهاشون آشنا بشه باید نهایتا باهاشون ازدواج کنه و همین طور در مورد پسرها .....

نمیدونم تونستم منظورم رو برسم یا نه ؟؟؟؟ :confused:

playful

عضو جدید
حرف شما کاملا متین .
خودم من با رابطه ای موافقم که از همون اول رابطه حد و مرزها مشخص باشه و برای هر دوطرف خط قرمزهایی کشیده بشه ... اونم به این خاطر که از اول که همدیگه رو نمیشناسن که !!! تازه میخوان با هم آشنا بشن .....
دوم اینکه : خیلی کم پیش میاد که پسر و دختری واقعا عمل کنن به این حد و مرزها .
من سراغ دارم دختر و پسری رو که حدود سه سال هست که هم با هم همکلاسین و هم همکار .... هیچوقت هم حرفی از ازدواج بینشون نبوده .
کاملا عین دوتا دوست ... مثل اینکه دختره با یکی از دوستهای دخترش بنام مریم دوسته و پسره هم با دوستش علی .... خیلی هم رابطه ی سالمی دارن .

در واقع این یه اشتباهه که دخترا فکر کنن هر پسری که میخواد باهاشون آشنا بشه باید نهایتا باهاشون ازدواج کنه و همین طور در مورد پسرها .....

نمیدونم تونستم منظورم رو برسم یا نه ؟؟؟؟ :confused:

منم با این موضوع موافقم.
ببین یه دختر و یه پسر میخوان یه رابطه ای رو شروع کنن.
خوب اول بگو ببینم میدونی شروعش چه جوریه دیگه. که یه قانونه!

hamid king

عضو جدید
به نظر من تو رابطه دختر و پسر رابطه سالم رابطه اي هست كه ارتباط جنسي توش باشه وگرنه زياد جالب نيست ... خوب بابا چرا ميزنيد :cry:
شوخي كردم .. ولي حقيقت اينه كه هر پسري جذب اندام دختر ميشه نه خودش :razz: بنابراين ديگه بقيش معلومه ديگه ... ولي دخترا رو نميدونم چه حسي نسبت به يه پسر غريبه دارن چون دخترا به طور غريضي از مردا فاصله ميگيرن

Hakhamansh

عضو جدید
به نظر من اگه کنترل شده باشه و سریع بی جنبه بازی در نیارن مشکلی نیست
مثله دوستی یه دختر با یه دختر یا یه پسر با یه پسر دیگه

مشکلی نداره