چه جور رابطه ای؟کیا با روابط دختر و پسر مخالفند؟لطفا با ذکر دلیل نظر منفی یا مثبت را بیان
نمایید. متشککککررررم.![]()
چه جور رابطه ای؟
از نوع دوستیهای خیابونی یا یه ارتباط درست و منطقی که با یه دید باز شروع بشه؟
خب با اولیش 100 درصد مخالف و با دومیش 100 درصد موافقمهر نوعشو به ذهن میرسه بگین تا با نظرا همه آشنا شن.![]()
خب با اولیش 100 درصد مخالف و با دومیش 100 درصد موافقم![]()
با روابط خیابونی وبی پایه واساس مخالفم ولی با روابطی که بر پایه منطق و هدف یعنی ازدواج باشه موافقمکیا با روابط دختر و پسر مخالفند؟لطفا با ذکر دلیل نظر منفی یا مثبت را بیان
یعنی دو نفر بعد از اینکه به یه پختگی نسبی رسیدن و تونستن حد و مرز و اولویتهای خودشون رو تشخیص بدن با عقل و منطق و البته احساس یه ارتباط رو شروع کنن.خوب این ارتباط درست و منطقی یعنی چی؟![]()
اگر یه ارتباط با نیت ازدواج باشه و فقط گفتگوهای عادی و ساده اونم یه مدت کوتاه بینشون باشه و رابطه پاک و سالم باشه و در ضمن خانواده هر دو طرف در جریان باشن هیچ اشکالی نداره وگرنه من خودم با اینکه مسلمان نیستم ولی با روابط دختر و پسرها به صورتهای دیگه کاملا مخالفم
عقیده من ربطی به دینم ندارهمیشه بپرسم دینتون چیه که به این عقیده اید؟
خوب این ارتباط درست و منطقی یعنی چی؟![]()
اگه منظور جی اف و بی اف هس
مخالف
چون پسرا ارزششو ندارن
با عرض معذرت خدمت آقا پسرا
چیزی ک عیان استو چه حاجت به بیان است!
منم با حرف ایشون موافقماگر یه ارتباط با نیت ازدواج باشه و فقط گفتگوهای عادی و ساده اونم یه مدت کوتاه بینشون باشه و رابطه پاک و سالم باشه و در ضمن خانواده هر دو طرف در جریان باشن هیچ اشکالی نداره وگرنه من خودم با اینکه مسلمان نیستم ولی با روابط دختر و پسرها به صورتهای دیگه کاملا مخالفم
بستگی داره که چطور آشنا شده باشن.از مزاحم های تلفنی که واقعا همدیگرو ندیدن و بعد از عاشقی حرف میزنن حالم بهم میخوره.ولی اگه آشنایی داشته باشن و دوست بمونن بهتره.کیا با روابط دختر و پسر مخالفند؟لطفا با ذکر دلیل نظر منفی یا مثبت را بیان
منم موافقمبشرطی که طرف ارزششو داشته باشه سرش به تنش بیرزه
![]()
باید باشه!!!
اما درباره هم شناخت کافی داشته باشند از هم!!!
یعنی با هر نوعش؟ با هر نوع حد و مرزی که پا بده!من کلا موافخم!
کاملا با این نوع ارتباط موافقم.
جواب این سوال رو خیلی ها با این سوال جواب میدن که "اگه پدر , مادر , برادر یا خواهر خودت بخواد با یکی ارتباط دوستی به صورت آزادنه داشته باشه خودت قبول میکنی؟"
در جواب این سوال, در مورد برادر یا خواهر پاسخ بنده این هست که اگه برادر یا خواهرم خودشون به سنی رسیده باشن که بد رو از خوب تشخیص بدهند به من ربطی ندارد چون برادر و یا خواهر که به من تعهدی ندارند, دارند؟ هر طور مایل هستند میتوانند زندگی کنند, حال اگر از بنده کمک یا پیشنهادی بر بیاد دریغ نمیکنم اما تصمیم نهایی رو به خودشون واگذار میکنم.
اما در مورد پدر یا مادر باید بگم که پدر و مادر هرکس در قبال فرزندانشون مسئول هستند و حالا که با تصمیم خود خانواده ای تشکیل داده اند پس حق ندارند این خانواده را با هوا و هوس خود نابود سازند.
شما مث که کلا با پسرا مشکل داری!اگه منظور جی اف و بی اف هس
مخالف
چون پسرا ارزششو ندارن
با عرض معذرت خدمت آقا پسرا
چیزی ک عیان استو چه حاجت به بیان است!
منم با حرف ایشون موافقم![]()
مسیحی؟؟؟اگر یه ارتباط با نیت ازدواج باشه و فقط گفتگوهای عادی و ساده اونم یه مدت کوتاه بینشون باشه و رابطه پاک و سالم باشه و در ضمن خانواده هر دو طرف در جریان باشن هیچ اشکالی نداره وگرنه من خودم با اینکه مسلمان نیستم ولی با روابط دختر و پسرها به صورتهای دیگه کاملا مخالفم
بعضیا معتقدن که دختر و پسر باید همیشه از هم جدا باشند تا سن ازدواج برسه
و برای پسرا بزرگتراشون براشون آستین بالا بزنن و تو در و همسایه و فک و فامیل و دوست وآشنا دختر پیدا کنن و اول خودشون ببینن و اگه پسند کردن اجازه هست اون 2تا همو ببینن
که اگه خوششون اومد بله و دادام دیمبو و ....
دخترام بشینن تا یکی زنگ در و بزنه و ....
این نظر منه و دلیلی نداره همه قبول کنن:
من اسم این نوعشو میذارم زندگی ماشنی. بچه به دنیا میاد، به سن مدرسه میرسه پس برو مدرسه. به سن راهنمایی، حالا برو مدرسه راهنمایی. به سن دبیرستان، برو.
به سن کنکور میرسه حالا باید بخونه تا دانشگاه قبول شه.
پسرا بعد درس خوب سنت برای سربازیه برو. ... حالا وقت ازدواجه، برات میگردیم و
میسپاریم.
و زندگی بدون عشق و شناخت آغاز میشه، البته خیلی ها چون تا حالا دختر ندیدن
تو مراحل اول زود عاشق میشن، که ممکنه عشق و با حوس اشتباه گرفته باشن و
بعدا به اشتباهشون پی ببرن. که یا با هم به مرور سرد میشن و زندگی تبدیل میشه به
بسوز و بساز، یا یکیشون کم میاره و میره دنبال یکی دیگه!!!
حرف شما کاملا متین .
خودم من با رابطه ای موافقم که از همون اول رابطه حد و مرزها مشخص باشه و برای هر دوطرف خط قرمزهایی کشیده بشه ... اونم به این خاطر که از اول که همدیگه رو نمیشناسن که !!! تازه میخوان با هم آشنا بشن .....
دوم اینکه : خیلی کم پیش میاد که پسر و دختری واقعا عمل کنن به این حد و مرزها .
من سراغ دارم دختر و پسری رو که حدود سه سال هست که هم با هم همکلاسین و هم همکار .... هیچوقت هم حرفی از ازدواج بینشون نبوده .
کاملا عین دوتا دوست ... مثل اینکه دختره با یکی از دوستهای دخترش بنام مریم دوسته و پسره هم با دوستش علی .... خیلی هم رابطه ی سالمی دارن .
در واقع این یه اشتباهه که دخترا فکر کنن هر پسری که میخواد باهاشون آشنا بشه باید نهایتا باهاشون ازدواج کنه و همین طور در مورد پسرها .....
نمیدونم تونستم منظورم رو برسم یا نه ؟؟؟؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
روابط بین دختر و پسر و حدود آن | گفتگوی آزاد | 21 | |
![]() |
"آسیب شناسی روابط دختر و پسر" دکتر میثاق | گفتگوی آزاد | 48 | |
![]() |
علل روابط دختر ها و پسرها | گفتگوی آزاد | 1 | |
A | اهمیت روابط زناشویی در دوران سالمندی | گفتگوی آزاد | 0 | |
I | کمک در روابط | گفتگوی آزاد | 11 |