روز دانشجو

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
دانشگاه ما کلی مراسم داشت ولی همش تو دانشکده علوم بود ولی از اونجایی که دانشکده معماری کیلومترها(!) با فضای اصلی دانشگاه فاصله داره و منم از 8 صبح تا 6 بعد از ظهر کلاس داشتم نتونستم برم واقعا" حیف شد!

خلاصه تبریک میگم!

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز
روز دانشجو وقتي معنا دارد که دانشجو هويت خود را بازيابد و مولفه‌هاي لازم را به دست آورد...
وقتي سيرت دانشجويي افول کرده باشد و به صورتي بدل شده باشد، پس روزش نيز بي‌معنا و صوري است تا چه برسد به تبريکش....
وقتي آزادي انديشه، تضارب آرا... در کار نباشد، وقتي صرفاً بايد يک نظريه ايدئولوژيک بر افکار و آرا حاکم باشد و صرفاً به شعارهاي بزک‌شده‌اي مثل توليد علم و... اکتفا بشود.... چنين است که دانشجوي ما به جاي تحرک علمي به تخدير و روز‌مرگي دچار مي‌شود...
روزمرگي‌ها، شعارها، تبريک‌ها و بادبادک‌ها تسليت باد!

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
روز دانشششششششجو مبارررررر:surprised: هان!!آهان نه!!!!
تسلیت باشه:cry::cry::crying2::crying2:

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا من بعضی از این شکل هارو ندارم :(
شماها از کجا میارید؟

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
چرا من بعضی از این شکل هارو ندارم :(
شماها از کجا میارید؟
آره بحث رو عوض کنیم خیلی بهتره!!اینهمه اومدن تبریک گفتن این کافر اومد همه رو نابود کرد!!
اینا رو دانلود کردم!ولی آخرین که لینکش رو دادم بچه ها کار نمی کرد!!از ردهت گرفته بودم!!حالا می خوای برات دوباره بذارم تو هم امتحان کن!!؟!

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز

سماته

عضو جدید
;)روز هممون مبارک.
اما خدایی بیاید دانشجو باشیم .
ماها باید ایران رو بسازیم. بیاید دست به دست هم بدیم و کاری کنیم که تا اسم ایران میاد همه دنیا تعظیم کنن. کی موافقه؟ یا علی بگه و شروع کنیم با هم!
پیروز باشید

Dr akbar

عضو جدید
روز دانشجو

سلام
روز دانشجو مبارک:gol:

(سلام ای شب معصوم
سلام ای شبی که چشم های گرگ های بیابان را
به حفره های استخوانی ایمان و اعتقاد بدل می کنی
و در کنار جویبار های تو، ارواح بیدها
ارواخ مهربان تبرها را می بویند
من از جهان بی تفاوتی فکرها و حرف ها و صداها می آیم
واین جهان به لانه ی ماران مانند است
واین جهان پر از صدای حرکت پاهای مردمیست
که همچنان که ترا می بوسند
در ذهن خود طناب دار ترا می بافند)
" فروغ فرخزاد "

روز دانشجو مبارک؟

yalda.2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
روز دانشجو به همه دانشجویان بخصوص هم باشگا هیای فرهیخته مبارک باشه

امیدوارم همگی موفق باشند من هم توی اونها:gol:

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
روز دانشششششششجو مبارررررر:surprised: هان!!آهان نه!!!!
تسلیت باشه:cry::cry::crying2::crying2:

ارامش دچار دوگانگی شخصیت شدم :cry::cry: بالاخره تبریکتو قبول کنم یا تسلیتتو :cry:
به هر حال ....من روز دانشجو رو به تمامه دوستای گلم تبریک عرض میکنم و موفقیت را برایشان خواستارم ....

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
ارامش دچار دوگانگی شخصیت شدم :cry::cry: بالاخره تبریکتو قبول کنم یا تسلیتتو :cry:
به هر حال ....من روز دانشجو رو به تمامه دوستای گلم تبریک عرض میکنم و موفقیت را برایشان خواستارم ....
بابا نسیم مگه ندیدی کجا پست دادم!!دقیقا زیر کافر!!ضایع بود خب!!!اونجا میگه تسلیت من که نمی تونم درست زیرش بیام خوشحالی در وکنم از خودم!!!یکی به نعل زدم یکی به میخ:D