كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
از فرشید به:
arghavan.zو sanzy

خاک به سرم ناسلامتی شما دخترینا باید روحیه تون لطیف باشه.پسراش کشیدن کنار اونوقت شما دو تا افتادین به جونه هم ،گیسو گیس کشی.
بابا حالا یه بازیی بوده تموم شده اصلا جفتشون سوراخن ،همدیگرو دوس داشته باشین و اینقد حرمت شکنی نکنین...
جفتشون سوراخن = یعنی جوانان وبزرگسالان پرسپولیس
والله... بسته دیگه حالا هم برین با هم دس بدین،همدیگرم ماچ کنین،(اقایونم روشونو بر گردونن)
منم میرم شیرینی اشتی کنونو میگیرم،بعدا دنگشو ازتون میگیرما،گفته باشم.

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوست عزیز..من یاد ندارم توهین کرده باشم تو هیچ پستم...ولی کم کم دارم احساس میکنم شما داری توهین میکنی....
.....
درسته که اینجا تاپیک کل کله.. ولی احترام متقابل لازمه...
این کل کل همین جا از طرف من تمومه...
از اونجایی که بنده از نظر ایشون چیزی حالیم نیست و چرت و پرت میگم فکر میکنم برم بهتره
...
بازی فوتبال عرضش توهین رو نداره..
همگی موفق باشی
عصر بخیر..

ارزش

بابا یکم ابرو داری کن...

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
(گلاب به روتون, روم به دیوار) کیسه کشا برایه اینکه سر عقل بیان...

بشینن مشق شبشون رو بنویسن!!!!

هر کدوم 100 بار از روش بنویسین!!!!
هم دست خططون خوب شه, هم از لحاظ روحی و روانی و... براتون خوبه!
چون بیماری هایه روانیه زیادی دارین, باید حقایق رو بفهمین!
و با حقایق کنار بیاین!!!!

پرسپولیسی که همه ی بازی دستش بود... آخر سر , شاخ هم میشن.... نوبرشه!!!!

کیسه کشایه بدبخت! کیسه حمومیا!

تا خون در رگ شماست....

پرسپولیس سرور شماست!!!!!
شما اینجوری بنویسین! و بخونین!!!!

تا خون در رگ ماست... پرسپولیس سرور ماست...!

اینجوری بخونین و بنویسین!!!!

خیلی خوبه!

بگو: آفرین درس گفتی!
کیسه کش با تو ام بازم بگو

آفرین
تا خون در رگ ماست ... پرسپولیس سرور ماست...!

داری سر عقل میای....
بازم بگو....

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چی بود این فوتبال
بابا این استقلال همونیه که میگفتین با اختلاف نمیدونم چند تا پرسپولیس رو میبره نه نه نه منظورتون این تیم نبود اون تیم رو یاهاتونه نه نچ نه واسه این تیم تایپک زدن رای بدید با اختلاف چند تا پرسپولیس رو میبره خنده داره واقعا بابا جمع کنین این تیمو

سرور آقا پایدار قهرمان فقط پرسپولیس

ولی خداییش به اینا می گن پنالتی زن نه نه نه ببخشید پنالتی گیر
برین خدا رو شکر کنین پرسپولیس گل اول رو نزد که واویلا بود امشب اشک چشاتون می شد خوراکتون البته الان هم همین طوره

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
(گلاب به روتون, روم به دیوار) کیسه کشا برایه اینکه سر عقل بیان...

بشینن مشق شبشون رو بنویسن!!!!

هر کدوم 100 بار از روش بنویسین!!!!
هم دست خططون خوب شه, هم از لحاظ روحی و روانی و... براتون خوبه!
چون بیماری هایه روانیه زیادی دارین, باید حقایق رو بفهمین!
و با حقایق کنار بیاین!!!!

پرسپولیسی که همه ی بازی دستش بود... آخر سر , شاخ هم میشن.... نوبرشه!!!!

کیسه کشایه بدبخت! کیسه حمومیا!

تا خون در رگ شماست....

پرسپولیس سرور شماست!!!!!
شما اینجوری بنویسین! و بخونین!!!!

تا خون در رگ ماست... پرسپولیس سرور ماست...!

اینجوری بخونین و بنویسین!!!!

خیلی خوبه!

بگو: آفرین درس گفتی!
کیسه کش با تو ام بازم بگو

آفرین
تا خون در رگ ماست ... پرسپولیس سرور ماست...!

داری سر عقل میای....
بازم بگو....

بابا ما میگفتیم پرسپولیسیا بی ادبن ولی دیگه چرا همه جا خودتونو نشون میدین
امید جون شما هم اینقد به خودت فشار نیار ،بوش سرمونو برد.
پرسپولیس تموم بازی دستش بود...
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چی بود این فوتبال
بابا این استقلال همونیه که میگفتین با اختلاف نمیدونم چند تا پرسپولیس رو میبره نه نه نه منظورتون این تیم نبود اون تیم رو یاهاتونه نه نچ نه واسه این تیم تایپک زدن رای بدید با اختلاف چند تا پرسپولیس رو میبره خنده داره واقعا بابا جمع کنین این تیمو

برین خدا رو شکر کنین پرسپولیس گل اول رو نزد که واویلا بود امشب اشک چشاتون می شد خوراکتون البته الان هم همین طوره

الان 6 و7 تا بازی گله اولو ما میزنیم

sanzy

عضو جدید
بابا ما میگفتیم پرسپولیسیا بی ادبن ولی دیگه چرا همه جا خودتونو نشون میدین
امید جون شما هم اینقد به خودت فشار نیار ،بوش سرمونو برد.
پرسپولیس تموم بازی دستش بود...
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

دیدی فرشید من بی احترامی نمیکنم...یکی بیاد این پستای امید و جمع کنه...

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
ارزش

بابا یکم ابرو داری کن...
ممنون که حواست به غلطای منه..;)
quote]

شما تو پست 1213 من ببین من نقل قول از کی گرفتم بعد بگو تبیان گفت...
نه میدونم گلم ...اخه امید اون حرفو از روی پست تبیان نوشت...
بعدش شما اومدی گفتی که چرا میگین خدا ماله شماست..
منم گفتم ما نمیگیم تبیان گفته...
البته ایشون هم شوخی کردن:gol:
..
به هرحال شرمنده...اگر به کسی حرفیم برخورد..منظوری نداشتم..همگی موفق باشید:gol:
..
امیدوارم دیگه غلطی نداشته باشم;)

sanzy

عضو جدید
چی بود این فوتبال

آره خوب...اگه بهمون اجازه میدادن کم کم 4-5تا میخوردین...همه میدونن آقا وحید پنالتی گیره...ولی وقتی مجبور باشه گل بخوره کاریش نمیشه کرد...بازی باید مساوی میشد...حالا من هی بگم..

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیز..من یاد ندارم توهین کرده باشم تو هیچ پستم...ولی کم کم دارم احساس میکنم شما داری توهین میکنی....
.....
درسته که اینجا تاپیک کل کله.. ولی احترام متقابل لازمه...
این کل کل همین جا از طرف من تمومه...
از اونجایی که بنده از نظر ایشون چیزی حالیم نیست و چرت و پرت میگم فکر میکنم برم بهتره
...
بازی فوتبال عرضش توهین رو نداره..
همگی موفق باشی
عصر بخیر..

نه کی گفته آبجی ارغوان ........... میگه. درست صحبت کنین اینجا دوستی ها پایمال نشه به هم دیگه احترام بزارید اینجا همه باید دوست باشن .
ارغوان جون هر چی بگه درسته میدونم توهین نمیکنه

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیس زلزه...!

پرسپولیس زلزه...!

عزیزم یکم مودب باش...چرا جوش آوردی بی احترامی میکنی؟؟یه توره نبود دیگه...دروازه بانتونم که همیشه حقیقیه خیلی وقته واعظی ترکیده...اون بازیهاییم که میگی قبلا افشین جوابتو داده...پارسال دیدیم کی به زور داوری و شانس قهرمان شد...دلیل نداره همه همین طوری باشن که...چرا مارو با خودت مقایسه میکنی؟؟؟؟ما که 4تا 4تا و 5تا 5تا و 6تا 6تا میزنیم..چی میگی تو اصلا؟؟جوش آوردی چرا چرند میگی؟؟

کسی بی احترامی نکرده!!!! شما مطالب خودتون رو بخونین و مقایسه کنین!!!!

توره نبود, محسن خلیلی قرار بود برسه و.... باقری که تو تیم ملی کامل بازی کرد و خسته بود, دروازبانم که هر چی میکشیم از اونه... معمارزاده و واعظی مصدوم!!!!!!!!!!

مربی هم تازه وارد! شما باید.... ولی چه میشه کرد دیگه!!!! ما پرسپولیسیم!!!!!!!!

من هیچ وق شمارو با خودم مقایسه نکردم و نمی کنم و نخواهم کرد!!!!!!

با صبا 3تا پنالتی به ضرر ما حتما نگرفته شد!!!!!!!!!! با ذوب آهن , حتما خطایهع 6ثانیه دروازبان برایه ما گرفته شد دیگه؟؟؟؟؟ با راه آهن پنالتی میگرفته شد و ... اونق می تونستین بیشتر گل بزنین؟؟؟؟؟؟ اون بازی و 100% می باختین!!!!

آره گفتی 4 و 5 و 6.... یادم رفته بود! شما به 6تایی ها عدت دارین....
آره 6تا...

پس 666 بار بنویسین تا خون در رگ ماست , پرسپولیس سرور ماست....!

پرسپولیس زلزله... محبوب هر چی دله...!:heart::heart:

sanzy

عضو جدید
بابا این بشر چن وقتی امتحانشو پس داده
از قدیم گفتن فحش بچه صلواته ، بعضی مواقع همینجوری یه چی میگه شما به دل نگیر

در مقابل ایشون من به کسی بی احترامیی نکردم...منظورمم به کس خاصی نبوده..هر کی به خودش گرفته ببخشید...

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره خوب...اگه بهمون اجازه میدادن کم کم 4-5تا میخوردین...همه میدونن آقا وحید پنالتی گیره...ولی وقتی مجبور باشه گل بخوره کاریش نمیشه کرد...بازی باید مساوی میشد...حالا من هی بگم..
واقعا خنده داره اگه قرار بود این طور باشه قلعه نویی خودش رو نمیکشت دیدی چطوری اینور انور میرفت نزدیک بود سکته کنه بیچاره
مسخرست با این ایده هایی که دارید نتونستید ببرید این حرفا رو میزنید
میخواستید داور پنالتی نگیره تابلو بود که
اگه فدراسیون می خواست مساوی بشه که به داور میگفت حق نداری هیچ گلی رو سالم قبول کنی
شما ها دیگه چی می گین البته فوتبال این کشور پیشرفت نمیکنه به خاطر همین حرفای من و شماست دیگه واقعا تحصیل کرده ای دیگه آفرین بیشتر بخون پروفسور شی

• Like
واکنش ها: !...

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا اخبار هم مینویسین, درس بنویسین!!!!! کامل بخونین!!!

دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس اظهار كرد: نتيجه اين بازي در صورتي كه پرسپوليس برنده آن بود عادلانه‌تر مي‌شد.

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
كريمي: دوست نداشتيم مقابل استقلال بازنده باشيم

پیروانی: در روز بدمان از استقلال بهتر بوديم

زارع: برد پرسپوليس عادلانه‌ترين نتيجه بود

از روباهه میپرسن شاهدت کیه میگه دمم...
یه امارم از امام جمعه محلتون میگرفتی
والله مالدیوم با شما مساوی میکرد ،گریه داشت

شما الن حوصله ندارین اعصابتون هم خرابه نمیدونین چی میگین همه شاهد بودن خودت هم میدونی پرسپولیس بهتر بازی کرد آمار بازی رو هم وقت کردی یه نگاه بنداز البته اگه شما قبول داشته باشین

sanzy

عضو جدید
واقعا خنده داره اگه قرار بود این طور باشه قلعه نویی خودش رو نمیکشت دیدی چطوری اینور انور میرفت نزدیک بود سکته کنه بیچاره
مسخرست با این ایده هایی که دارید نتونستید ببرید این حرفا رو میزنید
میخواستید داور پنالتی نگیره تابلو بود که
اگه فدراسیون می خواست مساوی بشه که به داور میگفت حق نداری هیچ گلی رو سالم قبول کنی
شما ها دیگه چی می گین البته فوتبال این کشور پیشرفت نمیکنه به خاطر همین حرفای من و شماست دیگه واقعا تحصیل کرده ای دیگه آفرین بیشتر بخون پروفسور شی

پیشرقت فوتبال کشور ربطی به حرفای من و شما نداره 100%
گل سالم سالم رو نمیشه قبول نکرد...پس وقتی گل سالم زده شد باید اون یکی تیم هم یه گل بزنه تا بازی مساوی شه...وقتی اون یکی تیم تو 90دقیقه نتونست مساوی کنه پس باید.................................
هند کاملا تابلو بود..داور هم حتما باید پنالتی میگرفت...وحیدم حتما باید میخورد...
آقا جون ب ا ز ی ب ا ی د م س ا و ی م ی ش د

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط پرسپولیس...!

فقط پرسپولیس...!

خدا عدالت داره...!

به (گلاب به روتون, روم به دیوار) استقلال شانس میده!

و به پرسپولیس ... قدرت...!!!!!

چه میشه کرد دیگه...!

ولی....!

بازم میگم پرسپولیس سرورو...!

به امید روزی که...!

فعلا یا حق...!

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پیشرقت فوتبال کشور ربطی به حرفای من و شما نداره 100%
گل سالم سالم رو نمیشه قبول نکرد...پس وقتی گل سالم زده شد باید اون یکی تیم هم یه گل بزنه تا بازی مساوی شه...وقتی اون یکی تیم تو 90دقیقه نتونست مساوی کنه پس باید.................................
هند کاملا تابلو بود..داور هم حتما باید پنالتی میگرفت...وحیدم حتما باید میخورد...
آقا جون ب ا ز ی ب ا ی د م س ا و ی م ی ش د
نه داداش بازی نباید مساوی می شد چرا باید مساوی می شد 6 دلیل قانع کننده بگو
نمیدونم اینا رو تحت چه قانونی به هم ربط میدی که بازی باید مساوی میشد وحید باید گل میخورد باید هند میشد پس یه دفعه بگو استقلال باید قهرمان بشه چون فدراسیون می خواد بازی با راه آهن باید 5 تا میزدین
باید داور برای صبا باتری پناللتی نگیره اینا رو اضاف کن باشه

fifa09

عضو جدید
کاربر ممتاز
لنگیا نخواستن ببرن؟؟؟؟؟هرهر....خودشونو کشتن مساوی هم نتونستن بگیرن...با لطف ما و به خاطر دستور مساوی گرفتن آخه کوچولو...اینقدر جوک نگو....چی میگی تو اصلا؟؟؟؟در هر صورت بازی باید مساوی میشد...حالا عرضه نداشتین تو 90 دقیقه مساوی کنین...یکی باید یه کاری میکرد...حالا چه علیزاده چه هر کی...باید یه جوری مساوی میشد دیگه....از بی عرضگیتون نتونستین ما مجبور شدیم از حقمون بگذریم.........پرروها...
اولا اون دهن چرکینت رو گل بگیر چون همش داری به اینو و اون سخیف بار میکنی!
ثانیا الکی ادعا نکن که من بی احترامی نکردم.:cool::D

دیدی فرشید من بی احترامی نمیکنم...یکی بیاد این پستای امید و جمع کنه...
ولی تو آدم دو رویی هستی چون تو روز روشن داری دروغ میگی!
با این کارت بی فرهنگی تماشاچیای استقلال رو نمایان میکنی!;):D:D

در برابر استقلال تعظیم کنید
این شمایین که باید به پرسپولیس تعظیم کنید!;):D

farizin

عضو جدید

هر هر....تو چشاتو باز کن ببین من چی گفتم بعد دهنتو باز کن...چرا پنالتی بود...علیزاده هم پنالتیو داد...عمدا...چون اصلا دلیلی نداشت هند کنه...مجبور بود پنالتی بده..چون دستور داده بودن بازی مساوی شه...حالا فهمیدی جوجو چرا پنالتی داد؟؟؟؟چون لنگیا عرضه نداشتن تو 90 دقیقه مساوی کنن...مجبور شد پنالتی بده..چون بازی باید مساوی میشد......فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قضیه اون یارو هست...از دست کوسه نجات پیدا میکنه...ازش میپرسن چطور نجات پیدا کردی ، میگه رفتم بالای درخت...میپرسن پدر آمرزیده وسط اقیانوس درخت چیکار میکنه؟؟:biggrin:
میگه اخه مجبور بودم...میفهمین..مجبور بودم :w15:
-----------------------
کوچولوی های استقلالی زیاد غصه نخورین...اخه پرسپولیس که راه آهن نیست از هیبت پوشالی شما بترسه و خودش رو گم کنه...خیلی از استقلالیها سر برد بالای 4 گل استقلال شرطهای کلان بسته بودند و وقتی دیدند تیمشون اون جوری بازه رو وا داد..کم مونده بود سکته کنند.اگه میخواین مثل جنرالتون فرصت پیش اومده اکبر پور رو بگین یا پاس فرهاد مجیدی به حقیقی :biggrin: رو..باید به عرضتون برسونم که موقعیت ضربه سر سپهر و بعدش هم اون توپی که مهاجم بیشعور ما از دو قدمی به اوت زد خیلی خطرناک تر بودند.
حیف که خلیلی نبود..والا تو همین بازی سیلاب اشک به راه میفتاد ;)
فعلا برین خوش باشین به گلهای زدتون به تیم های تو سری خوری مثل راه اهن:smile:
-------------------------
در ضمن کل کل جای خود...طرفدارای پرسپولیس انقدر خانوم و آقا هستند که توهین های شما رو نادیده بگیرند.میفهمم...سوختن هم داره:razz:

fifa09

عضو جدید
کاربر ممتاز
عرضه ی استقلال رو برم!
عین موش آب کشیده از ورزشگاه رفتن بیرون!
چون حرفی برای گفتن نداشتن.
پس همه ی پرسپولیسی ها بگین :پرسپولیس کوبنده ی استقلاااال ، همینه همینه
ها ها ها : استقلال 6 تایی=6تاییا - 6تاییا .:biggrin:;)
استقلال امروز پنچر شد، به چه حالی داد چون زیادی ادعاشون میشد!!!!!:biggrin:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
استقلال خيلي خيلي خيلي ضعيف بازي كرد چون بايد كاري مي كرد با اين تيم كه الان اين لنگيا نميومدن اينجا بايد كاري مي كرد كه همشون اشكشون در ميومد قلعه نوعي بازم عين بازي رفت به ترس خودش باخت آره باخت مساوي با باخت واسه تيم ما فرقي نداره شايد اگه قلعه نوعي يه كم شجاعت به خرج ميداد الان شما اينقدر رو نداشتين البته بعيد مي دونم

milad3

عضو جدید
نه داداش بازی نباید مساوی می شد چرا باید مساوی می شد 6 دلیل قانع کننده بگو
نمیدونم اینا رو تحت چه قانونی به هم ربط میدی که بازی باید مساوی میشد وحید باید گل میخورد باید هند میشد پس یه دفعه بگو استقلال باید قهرمان بشه چون فدراسیون می خواد بازی با راه آهن باید 5 تا میزدین
باید داور برای صبا باتری پناللتی نگیره اینا رو اضاف کن باشه

دلیلش اینه که 3 تا دربی پشت سرهم استقلال گل میزنه و پرسپولیس در آخرین دقایق مساویش میکنه :razz:

milad3

عضو جدید
عرضه ی استقلال رو برم!

راست میگی چون مساوی برای شما مثل برده

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه مسئله اساسي كه تو پستاي لنگيا تو اين سايت و قيافه بازيكنا و مربيا و تماشاگراشون مشخص بود اين بود كه عين 4 بازي گذشته بيش از اندازه از گرفتن مساوي خوشحال بودن اينو عادل فردوسي پور هم فهميد ولي نمي دونم كسايي كه تا دقيقه 92 رنگشون پريده و دارن گريه مي كنن چطور مي تونن ادعا كنن كه مي برن

يكي گفته بود كه استقلالي ها موقع بازي تو سايت بودن اولين پست هنگام بازي رو فكر كنم ارغوان زد ببخشيدا ارغوان جون فكر كنم داشتي يه بازي ديگه رو نگاه مي كردي چون اين بازي نيمه اول هر دو تيم دفاع كردن نيمه اول دو موقعيت وجود داشت كه هر دو موقعيت رو استقلال داشت و توپ اصلا به دست طالبلو نخورد
نيمه دوم هم استقلال اول خيلي عالي بود دو سه تا حركت تو سمت راست انجام دادن كه پرسپوليسيا اسير مثلثاي تشكيل شده توسط استقلاليا شدن گل جباري هم كه ديگه جاي خود داره
اونا كه ميگن آفسايد نيكبخت به اشتباه گرفته شد به آفسايد برهاني هم اين سمت توجه كنن خواهشا
نكته ديگه اينكه داوري فوق العاده ضعيف بود البته اشتباه تاثير گذار نداشت ولي سعي كرد بازي سرد دو تيم رو با سوت زياد زدن سرد تر كنه اول بازي تركي ترسيده بود يه پخ مي كردي بهش سكته مي كرد
راجع به موقعيت ها هم فكر كنم همه ديدن استقلال حتي وقتي كه جلو بود تو موقعيت گل 6 به 4 جلو بود ولي دو تعويض اشتباه قلعه نوعي(نمي دونم چرا تو داربي مي ترسه) دو موقعيت گير آوردن يكيش كه پنالتي بود و عليزاده لطف كرد و از يه توپ بي خطر يه پنالتي تقديم تيم سابقش كرد
چطور ميگين استقلال رو مي بردين با اين وضعيت شما؟؟؟

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
عرضه ی استقلال رو برم!
این تساوی شیرین مقابل قدرت اول ایران و قهرمان آسیا رو بهتون تبریک میگم ,فعلا با همین مساوی ها جشن بگیرید شاید تونستید دفعه بعد مثلا اول شما جلو بیافتید بعد ما لوله تون کنیم یا مثلا بتونید یه گل بیشتر بزنید 2-2 کنید . به هر حال به همه بچه های استقلالی عزیز این نتیجه تاسف بار رو تسلیت میگم ...:razz:

بالا