گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

mahan_shahrokhi

عضو جدید
من از چند هفته قبل دارم اين پست رو پيگيري مي كنم و واقعا" متاسف شدم كه به جاي پيدا كردن مطالب مفيد و در اختيار هم قرار دادنشون وقتمون رو به اعتراض و ... تلف مي كنيم. اگه مي بينيم كه تالار كم رونق شده از انحراف نسبت به رسالت اصلي تالاره نه كم بودن مديران. در ضمن نازنين خانم خوب اين كلمه تازه وارد رو به من چسبوندي:cry:

نازنین

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوش اومدی ماهان عزیز:redface:
منظوری نداشتم. ببخشید.

مهرناز جونم من بازم می گم مدیران اینجا خیلی ملایم و صبورن! :)

mahan_shahrokhi

عضو جدید
البته من زيادم تازه وارد نيستم ولي به لحاظ كاري چون خيلي سرم شلوغه زياد نمي تونم بيام. اگر سوال فرايندي و فني داشته باشيد مي تونم كمكتون كنم البته همه اينجا استادن ولي خوب چون من چند ساله تو فرايندهاي شيميايي كار مي كنم از اين لحاظ مي تونم كمك كنم.

Mahdi JooN

عضو جدید
من مي خوام درد دل كنم..........:cry:
يه معاون آموزشي داري در حد هيولا
نه به كسي استثنا مي ده.......(براي گرفتن درس...)
نه ظرفيت كلاس ها را زياد مي كنه
نه اصلا به حرف آدم گوش مي ده....
نه هيچي ديگه

به زور با عمومي و تربيت و....اينا تونستم 17 واحد بگيرم
الان خيلي حالم گرفته...........:crying:

heidarbeig

عضو جدید
من چند تا نمونه از کارنامه ی قبول شده های کارشناسی ارشد مهندسی شیمی و مهندسی فراوری گاز می خوام . کسی میتونه کمکم کنه ؟

shinto

عضو جدید
؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام
ميگم پروژه desalter رو چكار كردي؟ بالاخره مشكلت با hysys حل شد؟از كوهدشت و كرمانشاه چه خبر؟و ...
ببخشید شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شرمنده به جا نمیارم:surprised:

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
اقای پیرجو من متوجه نمیشم وجود همکار مدیر برای ادمین یا تک تک ما چه فرقی میکنه
من وقتی با این سایت اشنا شدم بیشترین چیزی که باعث شد پابندش بشم وجود بچه های فعالش بود برام جالب بود که بلاخره 1جا هم پیدا شد که م.شیمی ها حرفی داشته باشن بگن!
اما حالا سر هیچ وپوچ که البته زیادم هیچ و پوچ نیست اعتصاب میشه چند روز دیگه باید انقلابمون رو جشن بگیریم ولی اینجا هنوز در حالو هوای اعتصابیم !! به خودم میگم اگه تظاهرات هم امکانش بود حتما میشد!
1 خواهش به عنوان 1عضو کوچیک توی این تالار دارم به شما میگم چون مدیرمون هستین به گوش ادمین برسونین:
اگه خواسته های ما بر اورده بشه کیه که اعتصاب کنه نیما سرمد و جوجو رو شما بهتر از من میشناسید همشون کلی به ماها خدمت کردن اگه الان هم زیاد فعالیت نمیکننن برا اینه که فکر میکنن (البته من اینجوری فکر میکنم) که کسی (منظورم مدیرای دیگه و ادمین) به ما توجه نمیکنه
خوب اخه چرا؟!
سرمد ونیما هم ادمای فعالی هستن وهم باسوادن چی میشه اگه همکار مدیر یا حتی مدیر بشن؟!
باورم نمیشه برا 1مدیر اونم تو تالار ما یا همکار مدیر انقدر حاشیه داشته باشه !
خواهشا از ادمین بخوای که ابهامات رو توضیح بدن ایجوری ما هم از بلا تکلیفی بیرون میایم!
منتظر جواب شما و ادمین هستیم:gol:

انتخاب همکار دست من می باشد که باید یک نفر رو به آدمین سایت معرفی کنم، اما این در صورتی می باشد که من نتونم.. خب من کل کار سایت رو زمین گذاشتم. و فقط دارم به تالار مهندسی شیمی میرسم. پس مشکل چیه؟

mehrnaz_khalaji

عضو جدید
انتخاب همکار دست من می باشد که باید یک نفر رو به آدمین سایت معرفی کنم، اما این در صورتی می باشد که من نتونم.. خب من کل کار سایت رو زمین گذاشتم. و فقط دارم به تالار مهندسی شیمی میرسم. پس مشکل چیه؟

ممنون که جواب دادین:gol:
اگه از من و کاربرای مثل من بپرسین میگم مشکل اعتصابه و مشکل دوم بی نظی که هر دو رفع شدنی هست !اینکه تالارمون خلوت شده دیگه اون صمیمیت و همدلی قبلی ازش خبری نیست اما من نمیدونم مشکل اعتصاب کنندگان چیه؟
امید وارم امشب اونا هم بیان و حرفاشون رو بزنن تا قضیه همین جا جمع بشه همین طور که شما لطف کردین و جوابم رو دادین!
اینکه هر کس برداشتش رو اونم با کلی ابهام و کژتابی بگه بعدم بره که نمیشه معلومه هیچ کدوم به نتیجه ای که میخواین نمیرسین و حال و روزمون میشه مثل الان!(هدف همه یکی هست اما نمیدونم چرا وضعیت اینجوری شده!!!!)
امید وارم هر چه زودتر اینجا به تالار خوب و صمیمی خودمون برگرده :gol:

mehrnaz_khalaji

عضو جدید
خوش اومدی ماهان عزیز:redface:
منظوری نداشتم. ببخشید.

مهرناز جونم من بازم می گم مدیران اینجا خیلی ملایم و صبورن! :)

میدونم عزیزم اگه این ملایمت نبود به هیچ وجه از اقای پیرجو همچین درخواستی رو نمیکردم!
چیزی که این جا رو با جاهای دیگه متفاوت میکنه همکاری و صمیمیت کابرا و مدیرانش هست به نظر من دلیل استقبال از اینجا مدیریت خوب در کنار کاربرای خوب هست و این تو لازم وملزوم هم دیگه هستن!
ممنون که شما هم نظرتون رو دادین اینجوری احساس تنهایی نمیکنم :gol:

خب وقتی خودم هستم همکارش چی بود!! یواش یواش دارم تالارها رو تمیز کاری میک نم به عنوان مثال تالارهای نرم افزار و آموزش نرم افزار تمیز کاری شدن. الان هم در حال تمیز کاری تالار جزوات هستم. اگر اوضاع سایت خوب بود که خودم هستم ولی اگر دیدم داره اوضاع سایت شلوغ میشه مجبور یک نفر رو بذارم. من در حال حاظر در سمت مدیر تالار مهندسی شیمی هستم و در سمت ارشد نیستم.:gol:
بهتاش جان ممنون از اينكه داري به سمت مديريتت توي اين تالار ادامه ميدي ولي حرف ما اينه كه چرا تالار ما نبايد همكار داشته باشه ؟؟‌ اگه نميذارن پس بگو تا كلا يه فكري به حال خودمون كنيم . اگه ادمين و سايرين مشكلي ندارن پس انتخاب كنيد . ميخواي خودمون انتخاب كنيم ؟‌ مشكلي نداريد شما ؟ ميخواي ازمون بذار . فقط هر روشي ميخواين پيش بگيرين فقط لطفا هدف اصليتون سطح سواد باشه نه اينكه برين يه دبيرستاني پيدا كنيد بياريد بذارين مديرما !
اينارو برسوني به ادمين خوبه
اصلا تو مديري پس خودت بايد بگي همكار ميخواي يا نه . شما خودت حرفت چيه ؟ وقتي با همكار كارات زودتر و بهتر پيش ميره چرا پس انتخاب نكني ؟‌

mahan_shahrokhi

عضو جدید
آقا نيما سلام
ميدونم شما يكي از فعال ترين اعضاء باشگاه هستيدو خدمات زيادي هم انجام داديد ولي من علت اصرار شما رو در مورد همكار مدير داشتن نمي دونم!!!!!؟. بهتاش خان كه ميگه ميتونه همه چيز رو تحت كنترل داشته باشه و سرو سامون بده و فكر مي كنم بقيه اعضا هم بدون اينكه عنوان خاصي داشته باشن حاضر هستن ايشون رو كمك كنن . من فكر ميكنم اصرار بيش از حد شما اين شبه رو ايجاد ميكنه كه شما براي خودتون اين عناوين رو مي خواهيد اگر چه من اطمينان دارم اصلا چنين نيتي نداريد.

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
بهتاش جان ممنون از اينكه داري به سمت مديريتت توي اين تالار ادامه ميدي ولي حرف ما اينه كه چرا تالار ما نبايد همكار داشته باشه ؟؟‌ اگه نميذارن پس بگو تا كلا يه فكري به حال خودمون كنيم . اگه ادمين و سايرين مشكلي ندارن پس انتخاب كنيد . ميخواي خودمون انتخاب كنيم ؟‌ مشكلي نداريد شما ؟ ميخواي ازمون بذار . فقط هر روشي ميخواين پيش بگيرين فقط لطفا هدف اصليتون سطح سواد باشه نه اينكه برين يه دبيرستاني پيدا كنيد بياريد بذارين مديرما !
اينارو برسوني به ادمين خوبه
اصلا تو مديري پس خودت بايد بگي همكار ميخواي يا نه . شما خودت حرفت چيه ؟ وقتي با همكار كارات زودتر و بهتر پيش ميره چرا پس انتخاب نكني ؟‌

خب نیما جان ممن که گفتم در سمت ارشد اصلا فعالیت ندارم. خودم به تالار رسیدگی می کنم... قضیه انتخاب همکار هم بر این اساسه که وقتی مدیر نتونه کاری رو انجام بده یا وقتش کم باشه ی همکار انتخاب میکنه... :gol:

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
آقا نيما سلام
ميدونم شما يكي از فعال ترين اعضاء باشگاه هستيدو خدمات زيادي هم انجام داديد ولي من علت اصرار شما رو در مورد همكار مدير داشتن نمي دونم!!!!!؟. بهتاش خان كه ميگه ميتونه همه چيز رو تحت كنترل داشته باشه و سرو سامون بده و فكر مي كنم بقيه اعضا هم بدون اينكه عنوان خاصي داشته باشن حاضر هستن ايشون رو كمك كنن . من فكر ميكنم اصرار بيش از حد شما اين شبه رو ايجاد ميكنه كه شما براي خودتون اين عناوين رو مي خواهيد اگر چه من اطمينان دارم اصلا چنين نيتي نداريد.

اگر نیما هم حرفی میزنه فقط و بفقط به خاطر تالار هستش. نه بخاطر مدیریت و یا گرفتن عنوانی.. چون خودش می دونه گرفتن عنوان یعنی دردسر. :gol:

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
میدونم عزیزم اگه این ملایمت نبود به هیچ وجه از اقای پیرجو همچین درخواستی رو نمیکردم!
چیزی که این جا رو با جاهای دیگه متفاوت میکنه همکاری و صمیمیت کابرا و مدیرانش هست به نظر من دلیل استقبال از اینجا مدیریت خوب در کنار کاربرای خوب هست و این تو لازم وملزوم هم دیگه هستن!
ممنون که شما هم نظرتون رو دادین اینجوری احساس تنهایی نمیکنم :gol:

شما هر پیشنهادی دارید مطرح کنید من توجه میکنم و اون هایی رو که سازنده هستن رو عملی می کنم. مطمئن باشید. :gol:

mehrnaz_khalaji

عضو جدید
شما هر پیشنهادی دارید مطرح کنید من توجه میکنم و اون هایی رو که سازنده هستن رو عملی می کنم. مطمئن باشید. :gol:

ممنونم اقای پبرجو:gol:
امیدوارم دفعه ی بعدی که به باشگاه سر زدم دیگه تمام مشکلات رفع شده باشه و بجای بحث سر چیزایی که زیادمهم نیستن توی این تاپیک به بحثای علمی بپردازیم و باعث پیشرفت هم دیگه بشیم
بابت تمام زحماتتون سپاس:gol:;)

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اعتصاب

اعتصاب

با سلام

این چند وقته همیشه شاهده اعتراضات و اعتصابات بودیم، ولی تا کنون به نتیجه نرسیده، یه سری بحث ها و حرف‌ها در ابهامات بوده

تاپیکی می‌خوام بزنم که یه سری مسایل رو بیان خواهم کرد سپس یه سری درخواست‌ها

به دوستان عزیز حتمن دعوت نامه خواهم فرستاد، و چون نمیشه به همه دعوت نامه فرستادة لطفن دوستان خود شرکت نمایند

mehrnaz_khalaji

عضو جدید
منتظر نباشید که هیچ خبری نیست....:D

:w15:
اخه اگه قرار بود خبری باشه که تاحالا شده بود
من 1 پیشنهاد دارم::surprised:
به فعالیتمون ادامه بدیم تا سر اقای پیرجو حسابی شلوغ بشه اونوقت دیگه نمیتونن مقاومت کنن و ما هم بلاخره همکار مدیر برامون انتخاب میشه:victory:
من که چشمم اب نمیخوره ایشون تا زمانی که دوباره تالار فعال بشه تن به این انتخاب بدن از من گفتن بود حالا ببینید کی نتیجه میگیرین!:whistle::w19:

mim-shimi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
آخی..نیما الان سر کنکوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انشالله موفق میشه و نتیجه تلاششو میبینه....

بالا