محلولهای ضد عفونی کننده شگفت انگیز! (همه بخونید واسه سلامتی تون)

hamecheedoon

عضو جدید
کاربر ممتاز
مواد ضد عفونی کننده شگفت انگیز!

تابستون یه بستنی لیوانی گرفتم ولی یادم رفت موند رو میز و رفتم سفر وقتی بعد 3 روز برگشتم دیدمش همونجا مونده. چون بستنی از شیر درست میشه فکر کردم حتما بدجور فاسد شده؛ اما هر چی نگاش کردم هیچ بو یا علامتی از فساد ندیدم!
:surprised:
ته قوطی شیرکاکائو مارک مشهور می . . . یه مقدار مونده بود؛ 2 روز بصورت روباز تو اتاق نگهش داشتم فاسد نشد که نشد:eek:
چند تا مارک دیگه رو هم امتحان کردم همینجوری شد:cry:
گاز نوشابه رو گرفتم 2 هفته موند ولی فاسد نشد؛ ریختمش توالت دیدم واکنش داد! به گمونم خاصیت لوله باز کنی داره!:confused:
آبمیوه هم همین جور
کنسرو ماهی رو امتحان نکردم

وقتی اینها تو محیط باز قرار میگیرن ، میلیونها باکتری واردشان شده و جالبه میکروبا نه نتها رشد نمی کنن بلکه جان به جان آفرین تسلیم می کنند!
نتیجه میشه اینا دارای مقدار زیادی مواد شیمیایی ضد باکتری هستند (این مواد اغلب سرطانزایند
) :(

در حالی که شیر طبیعی جوشونده شده در نصف روز تو اتاق فاسد میشه

در دنیا مواد غذایی رو با گرما استریلیزه یا کنسرو می کنن تا بدون استفاده از مواد شیمیایی نگه دارنده، سالم بمونن

خودتون هم اگه به چیزی شک دارین بذارین در حالت خیس بمونه اگه فاسد شد پس طبیعیه!وگرنه بعید نیست وایتکس و اینا داشته باشه!
:smile:

خلاصه میتونید از این مواد شگفت انگیز در هنگام ضرورت بعنوان میکروب کش و از نوشابه بعنوان میکروب کش و لوله باز کن جرم گیر استفاده نمایید
:D

شعار تبلیغاتی:
آنچه برای ما بی اهمیت است جان شماست
:biggrin:
پس بی خی . . . زودتر میریم بهشت
;)

دوستان و مطلعان نظر بدن
 

hamecheedoon

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید
اگه کسی اطلاعات کاملتری داره ممنون میشم تو اینجا بیاره
 

Maenad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گوسفندامون جای علف تازه آب نمک میخورن
جوجه هامون سر 6 ماه مرغ میشن و روزی 3 بار تخم میزارن...
برنجای شمالمون تو انبارا حشره میزنن و ما از هند و پاکستان برنج وارد میکنیم
من دانشگاه گیلان درس میخونم اما یه بارم برنج ایرانی تو سلف نخوردم...!!!
این یه جمله ی طلایی برای موفقیته: 1.از سر و ته کار بزن
2.اگه دیدی تابلو شده کیفیت رو بیار پایین
3.خب مردم صداشون در نیومد که پس هم از سر و ته بزن هم کیفیت رو بیار پایین هم قیمت رو ببر بالا
خب حالا تو یک صاحب محصول موفقی...:)
 

hamecheedoon

عضو جدید
کاربر ممتاز
گوسفندامون جای علف تازه آب نمک میخورن
جوجه هامون سر 6 ماه مرغ میشن و روزی 3 بار تخم میزارن...
برنجای شمالمون تو انبارا حشره میزنن و ما از هند و پاکستان برنج وارد میکنیم
من دانشگاه گیلان درس میخونم اما یه بارم برنج ایرانی تو سلف نخوردم...!!!
این یه جمله ی طلایی برای موفقیته: 1.از سر و ته کار بزن
2.اگه دیدی تابلو شده کیفیت رو بیار پایین
3.خب مردم صداشون در نیومد که پس هم از سر و ته بزن هم کیفیت رو بیار پایین هم قیمت رو ببر بالا
خب حالا تو یک صاحب محصول موفقی...:)

اون جوجه ها مال قدیم بود!
باور نمیکنید اگه بگم جوجه ها حالا ظرف 40 روز مرغ میشن
خدا میدونه چه موادی تو بدنشون پیدا میشه
 

hamecheedoon

عضو جدید
کاربر ممتاز
علاوه بر اینا اگه دیدید حتی خانمای ناشی هم برنجو هر جور می پزن خمیر نمیشه و خوب از آب در میاد معنیش این نیست که سطح آشپزی شون بالا رفته!

بلکه این یعنی به برنج اونقدر آرسنیک زدن که شده عین لاستیک

پ.ن: در قدیم از ارسنیک بعنوان زهری کشنده برای مقاصد تروریستی استفاده می شد
 

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
می بینم من شیر پاکتی که می خورم حالم بد می شه اما شیر محلی که می خورم تازه سرحالم میام!
اصلا تا آخرین حدی که ممکن باشه غذاهای صنعتی نمی خورم...
ولی نگران این روغن مایعایی هستم که می خوریم:cry:... بعید نیس واکس مو به خوردمون بدن :دی :دی
 

Maenad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
علاوه بر اینا اگه دیدید حتی خانمای ناشی هم برنجو هر جور می پزن خمیر نمیشه و خوب از آب در میاد معنیش این نیست که سطح آشپزی شون بالا رفته!

بلکه این یعنی به برنج اونقدر آرسنیک زدن که شده عین لاستیک

پ.ن: در قدیم از ارسنیک بعنوان زهری کشنده برای مقاصد تروریستی استفاده می شد


:surprised: پس چرا هنوز برنجای من شفته میشن؟؟؟ به خاطر جنس قابلمه است حتما و گرنه من که مااااااهر...!!!
والا...با این نوناشون...!!!
 

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
علاوه بر اینا اگه دیدید حتی خانمای ناشی هم برنجو هر جور می پزن خمیر نمیشه و خوب از آب در میاد معنیش این نیست که سطح آشپزی شون بالا رفته!

بلکه این یعنی به برنج اونقدر آرسنیک زدن که شده عین لاستیک

پ.ن: در قدیم از ارسنیک بعنوان زهری کشنده برای مقاصد تروریستی استفاده می شد
راس می گه... این برنجای وارداتی اصلا بخوای هم شفته نمی شن! امتحان کنین... نمی شه
برنج فقط برنج شمال... اون هم طبیعی... به چیزی که از کارخونه بسته بندی عبور کرده اطمینان نمی کنم :دی
به سلامتی خودمون رحم کنیم!
 

hamecheedoon

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه چیز دیگه هم هست که کشاورزای خودمون نه آموزش میبینن و نه اغلب رعایت میکنن
اونا اندازه مجاز کودها و سموم رو رعایت نمیکنن

من تاحالا ندیدم تو تلویزیون کنار این همه برنامه های متنوعععع! یه برنامه هم بذارن و مقدار کود شیمیایی لازمو به کشاورزا آموزش بدن

یه بار رفتم به باغ یه نفر، دیدم یه درخت بزرگ گلابی بدجور خشک شده بود؛ گفتم چی سرش اومده گفت نیم گونی از کودی که از کشاورزی داده بودن بهش دادم اینجوری شد!
رو گونی کوده رو خوندم نوشته بود کود شیمیایی بسیار غنی . . . . هر گونیش برای یک یا دو هکتار زمین کافی بود!! اینم واسه تقویت هر چه بیشتر درخت محبوبش نصف گونی رو خالی کرده بود زیرش!!!

کودو اگه کمی اضافه بزنی ممکنه گیاه و میوه اش آلوده بشه ولی کو نظارت؟ شاید دیده باشین بعضا میوه ها مزه عجیبی میده
 

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
تنوعععع رو خوب اومدی :D
.
چی بگم والا... اگه چیزی بگی می گن فقط بلدین غر بزنین... تو شمالی که باید قطب کشاورزی کشور باشه مهندسی کشاورزی بی ارزش ترین رشته و همه مهندسا بیکارن... وام هایی که به کشاورزا قراره داده بشه به شکلی داده می شه که عقل حیران می مونه!... به مهندسای صنایع غذایی می گن پولتونو بگیرین و فقط بگین ما نظارت داشتیم اصلا نیاز نیس بیاین تو کارخونه! الخ...
ما هم کم مقصر نیستیم... وقتی می ریم دانشگاه مهندسی می خونیم به این امید که بشینیم پشت میز، عاقبت قراره چی بشه؟ اونی که می ره کشاورزی می خونه باید به کار سخت تو روستاها و مناطق حومه ای فکر کنه اما اقلا تو دوروبر خودم من چنین فکری ندیدم...
 

hamecheedoon

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از آشناهامون تو حیاط خونشون تو مرکز تبریز مرغ نگه می داشت. گفتم آخه این کار دردسر داره! دو تا تخم مرغ داد بهم از وقتی اونا رو خوردم دیگه تخم مرغ کارخونه ای نخوردم. اصلا کارخونه ای ها یه بوی بدی دارن که من دیگه نتونستم به طرفشون برم. حتی این تخم مرغ محلی هام که تو شهر می فروشن در مقابل اون هیچه.
در نتیجه ترغیب شدم به نگهداشتن مرغ
 

misento

عضو جدید
علاوه بر اینا اگه دیدید حتی خانمای ناشی هم برنجو هر جور می پزن خمیر نمیشه و خوب از آب در میاد معنیش این نیست که سطح آشپزی شون بالا رفته!

بلکه این یعنی به برنج اونقدر آرسنیک زدن که شده عین لاستیک

پ.ن: در قدیم از ارسنیک بعنوان زهری کشنده برای مقاصد تروریستی استفاده می شد
خداروشکر بابای من برنج ایرانی می خره ! که یه ذره بی دقتی کنی آبروت میره ، برنج شفته میشه :biggrin:
 

misento

عضو جدید
یکی از آشناهامون تو حیاط خونشون تو مرکز تبریز مرغ نگه می داشت. گفتم آخه این کار دردسر داره! دو تا تخم مرغ داد بهم از وقتی اونا رو خوردم دیگه تخم مرغ کارخونه ای نخوردم. اصلا کارخونه ای ها یه بوی بدی دارن که من دیگه نتونستم به طرفشون برم. حتی این تخم مرغ محلی هام که تو شهر می فروشن در مقابل اون هیچه.
در نتیجه ترغیب شدم به نگهداشتن مرغ
خوب کاری می کنه ، باید یه باغ بخرم و برم اونجا زندگی کنم ، همه چی هم خودم بکارم و بسازم و درست کنم و بخورم ! ;)
 

Maenad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یکی از آشناهامون تو حیاط خونشون تو مرکز تبریز مرغ نگه می داشت. گفتم آخه این کار دردسر داره! دو تا تخم مرغ داد بهم از وقتی اونا رو خوردم دیگه تخم مرغ کارخونه ای نخوردم. اصلا کارخونه ای ها یه بوی بدی دارن که من دیگه نتونستم به طرفشون برم. حتی این تخم مرغ محلی هام که تو شهر می فروشن در مقابل اون هیچه.
در نتیجه ترغیب شدم به نگهداشتن مرغ

خب مرغ نگه داشتیم...
گاو گوسفند چی؟ رب و روغن و شکر چی؟ شیر و ماست و پنیر چی؟(همه ی اینا اولیات زندگیمون هستن...)
اینا رو هم خودمون درست کنیم؟
تو آپارتمانای 40 متری الان مگه میتونیم همون مرغشم نگه داریم؟
 

hamecheedoon

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب کاری می کنه ، باید یه باغ بخرم و برم اونجا زندگی کنم ، همه چی هم خودم بکارم و بسازم و درست کنم و بخورم ! ;)

اونوقتم باید همه کارتو ول کنی و مزرعه داری کنی!_ واسه همه که چنین کاری مقدور نیست

ساده ترین راهش اینه که دولت خودشو تکون بده و به همه چیز نظارت کنه


خب مرغ نگه داشتیم...
گاو گوسفند چی؟ رب و روغن و شکر چی؟ شیر و ماست و پنیر چی؟(همه ی اینا اولیات زندگیمون هستن...)
اینا رو هم خودمون درست کنیم؟
تو آپارتمانای 40 متری الان مگه میتونیم همون مرغشم نگه داریم؟

امکانش برا همه نیست که _ من حیاط بزرگ داشتم امتحان کردم دیدم کمی دردسر داره اما دیگه مرغ و تخم مرغ کارخونه ای میبینم حالم بد میشه_ واسه همین هنوز نگه میدارم
 

Maenad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اونوقتم باید همه کارتو ول کنی و مزرعه داری کنی!_ واسه همه که چنین کاری مقدور نیست

ساده ترین راهش اینه که دولت خودشو تکون بده و به همه چیز نظارت کنه




امکانش برا همه نیست که _ من حیاط بزرگ داشتم امتحان کردم دیدم کمی دردسر داره اما دیگه مرغ و تخم مرغ کارخونه ای میبینم حالم بد میشه_ واسه همین هنوز نگه میدارم

چی بگم؟
میترسم به روزی برسیم که مهم نباشه چی داریم میخوریم
فقط مهم سیر شدن باشه.....(هرچند خیلیا رسیدن...)
بدبختی یه آدم با وجدان هم پیدا بشه بخواد کارشو درست انجام بده نمیزارن...
موسسه تحقیقات برنج گیلان رو کاش میشد شرح و بسطش داد...
 

hamecheedoon

عضو جدید
کاربر ممتاز

چی بگم؟
میترسم به روزی برسیم که مهم نباشه چی داریم میخوریم
فقط مهم سیر شدن باشه.....(هرچند خیلیا رسیدن...)
بدبختی یه آدم با وجدان هم پیدا بشه بخواد کارشو درست انجام بده نمیزارن...
موسسه تحقیقات برنج گیلان رو کاش میشد شرح و بسطش داد...

اگه تو کشوری از تولید حمایت نشه که هیچ، جلوی پای تولید کننده هم سنگ بندازن اونوقته که آسیب پذیر میشه و با یک بحران بعید نیست دچار قحطی هم بشه. چند ماه پیش بخاطر بی کفایتی دولت تو یکی از کشورهای افریقا چنان قحطی اومد که کمک کشورای دیگه هم به دردش نخورد چون خودشون تولید نداشتن چون چاهی که بخشکه با آب ریختن پر نمیشه _ برتری ما فقط نفته_ ما نیاز به موسسات تحقیقاتی و نظارتی بی طرف داریم ولی اونایی هم که قبلا داشتیم دارن برچیده میشن
 

Similar threads

بالا