راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکم از دست بعضی بچه ها دلخورم منظورم کسایی هستن که دانشگاه ها رو انتخاب می کنن ولی نمیرن !!! اخه دوستای گلم شما که نمی خواین برین چرا ظرفیت رو پر می کنین :w16:دفعه پیش همین رو گفتم گفتین تکمیل ظرفیت حالا چی می گین تکمیل ظرفیت هم قبول می شین باز هم نمیرین!!!هدف چیه ؟ اینکه کسای یکه می خوان قبول بشن قبول،قبول نشن؟؟؟ تو رو حدا یکم سر انتخاب شهر فکر کنین ، به نظرم دانشگاه ها باید کسی که یه جا قبول می شه و نمیره رو از کلیه دانشگاه ها تا دو سال محروم کنن تا بدون که نباید این کار رو کنن ;)اشکالی نداره دیگه هرچه بوده همین بوده امیدوارم همه موفق باشن:w16::w30:

در مورد سوره هم باید بگم که من الان با اینکه رتبه 7128 آوردن اما سوره رو آخرین انتخابم زدم چون من هدفم این هستش که معماری بخورنم نه چیز دیگه و تازه توی دفترچه خوندم که بچه های دانشگاه سوره باید چند تا واحد بیشتر پر کنن اگه خواستین دقیقتر از دفترچه می نویسم.
به هرحال به کسایی که سوره قبول شدن تبریک می گم و براشون آرزوی موفقیت می کنم

:w30:دوستون دارم
به امید قبولی یادتونم نره برام دعا کنین خیلی زیاد مرسی

اولا که امیدوارم قبول بشی
بعدم شرکت و قبولی تو تکمیل ظرفیت آزاد دست ماها نیست
و ممکنه ترم پیش امکانش بوده که بریم دانشگاه و این ترم نباشه و دانشگاه آزادم برای تکمیل ظرفیت ثبت نام نمیکنه که اونی که نمیخواد بره ثبت نام نکنه:razz:

• Like
واکنش ها: MEG

moji_arch

عضو جدید
واقعاااااااااااا با 12000:mad:
من 8000 شده بودم اما نه تو مرحله اول نه تکمیل ظرفیت قبول نشدم:razz:
تازه همه جارو هم زده بودم
البته یکی میگفت دوستش با 16000 بروجرد قبول شده:surprised:
حالا اگر اینجوریه منم منتظر باشم دیگه:D:biggrin:

واقعا؟؟؟:eek:
همه رو هم زده بودی؟؟؟؟
وااااای چرا اینجوریه این سازمان!!!؟؟؟:confused:
دلشورم که بیشتر شد:w05:
با این وضع یعنی روی تکمیل ظرفیت هم حسابی نیست؟؟؟!!!!
چه جوریه که با 16000قبول میشه با 8000 قبول نمیشه؟؟؟:exclaim:
به رتبه نیست پس به چیه؟؟؟:w00::w00:

خداااااااااااااااا:w22:

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه رو هم زده بودی؟؟؟؟

من که از بس حرص خوردم مردم این 2 سال
هر 2سال شدم 8000 همه جارو هم زدم نزدیک و دور اما نشد
تازه ترازاشونم دارم تو کارنامم کلی فاصله داشتم

Sajjad_Fashion

عضو جدید
من که از بس حرص خوردم مردم این 2 سال
هر 2سال شدم 8000 همه جارو هم زدم نزدیک و دور اما نشد
تازه ترازاشونم دارم تو کارنامم کلی فاصله داشتم

الی داری انرژی منفی می دی مرسی که می خوای کمک کنی ولی لطفا کمک نکن
:w16:
امیدوارم که امسال ما قبول بشیم :crying:
با این حرفها فقط ما رو نگرانتر می کنی

Sajjad_Fashion

عضو جدید
همه رو هم زده بودی؟؟؟؟

قبول می شیم شاید باهم توی یه دانشگاه قبول شدیم :thumbsup2:دانشگاه می بینمت :thumbsup2:;):)

Sajjad_Fashion

عضو جدید
واقعاااااااااااا با 12000:mad:
من 8000 شده بودم اما نه تو مرحله اول نه تکمیل ظرفیت قبول نشدم:razz:
تازه همه جارو هم زده بودم
البته یکی میگفت دوستش با 16000 بروجرد قبول شده:surprised:
حالا اگر اینجوریه منم منتظر باشم دیگه:D:biggrin:

اولا ما 7000 آوردیم این وسط 1000 نفر هستن
دوما امسال ظرفیت ها افزایش پیدا کرده
سوما خدا بزرگه شاید امسال قبول شدیم

:crying:من باید قبول بشم

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز
الی داری انرژی منفی می دی مرسی که می خوای کمک کنی ولی لطفا کمک نکن
:w16:
امیدوارم که امسال ما قبول بشیم :crying:
با این حرفها فقط ما رو نگرانتر می کنی
نه نمیخواستم انرژی منفی بدم و از اینکه بعضیا تا 17000 قبول شدن حرصم گرفت
نه اون مال 2سال پیش بود
که سال اول فکر کنم تا 4هزار و خورده ای گرفت سال پیش اما تا 6500 گرفت.پس امسال تا 8000 میگیرن ایشاا...

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز

ای بابا شما 2 تا گیر دادین به حرفای تک تک بجه ها تو سایت و دوروبر
اما این حرفه من مال پارساله اصلانم به قبولیای امسال ربطی نداشت.
شما 2تام اینقدر خودتونو حرص ندین و بسپارین به خدا
باور کنین شعار نمیدم اما من با چشمای خودم دیدیم که چه قدر به نفعم شد که قبول نشدم (البته اول کلی گریه کردم هااا)و ایشاا. شمام همون که صلاحتونه

-NEDA-

کاربر بیش فعال
خسته شدم :wallbash:
مردم از بلاتکلیفی و انتظار :w22:
نه میشه بیخیالش شد نه دیگه توان فکر کردن بهش مونده.. :w22:
نه میشه برنامه ریزی کرد واسه این 6 ماه دوم سال نه میشه بیکاری و بی برنامگی رو طاقت آورد..:crying:
معلوم نیست نیمه اولیم نیمه دومیم..اصلا هستیم نیستیم..:w19:

خدایاااااااااااااااااااااا :wallbash: بلاتکلیفی و انتظار بد دردیه..کاش اینو سازمان سنجش میفهمید :w00:
یه شمارش آرا که 40 میلیون آدم شرکت میکنن 2ساعته نتیجه ش معلوم میشه!!!!!!!!!!! :whistle:
بعد کنکور کاردانی به کارشناسی که فقط حدود 400-500 هزار نفر بودن 2 ماهه سرکاریم..:crying:تازه نصف بیشترشون مرحله اول حذف شدن..
هم وقتمونو گرفتن هم اعصابمونو خورد کردن هم انگیزمونو گرفتن هم فکر مونو داغون کردن هم .............:cry:

خدا کنه که حداقل بعد از این همه سختی همگی آخرش راضی باشیم:thumbsup:

mary83

عضو جدید
نه میشه برنامه ریزی کرد واسه این 6 ماه دوم سال نه میشه بیکاری و بی برنامگی رو طاقت آورد..:crying:

خدایاااااااااااااااااااااا :wallbash: بلاتکلیفی و انتظار بد دردیه..کاش اینو سازمان سنجش میفهمید :w00:
یه شمارش آرا که 40 میلیون آدم شرکت میکنن 2ساعته نتیجه ش معلوم میشه!!!!!!!!!!! :whistle:
بعد کنکور کاردانی به کارشناسی که فقط حدود 400-500 هزار نفر بودن 2 ماهه سرکاریم..:crying:
هم وقتمونو گرفتن هم اعصابمونو خورد کردن هم انگیزمونو گرفتن هم فکر مونو داغون کردن هم .............:cry:

2 ماه که چیزی نیست!! از حالا تمرین کن واسه ارشد.:smile:
بچه های کارشناسی به ارشد بهمن کنکور می دن اوایل خرداد جواب اولیه می آید اوایل شهریور نتایج نهایی و اسامی پذیرفته شدگان!!! یعنی حدود 6 ماه!!!
اینقدر به خودتون استرس ندین:smile: امیدوار باشین:gol::gol::gol::gol: ایشالا که همه راضی باشن و خوشحال برای همه آرزوی موفقیت دارم:gol:

dading

عضو جدید
دعا کنید

دعا کنید

بچه ها ترخدا دعا کنید دولت شنبه رو تعطیل اعلام نکنه اخه من شنیدم انگار میخواد چون بین 2تا تعطیلیه شنبه میخواد تعطیل کنه.اگه بکنه بدبخت میشیم چون جوابا میفته دوشنبه:( ترخدا دعا کنید

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ترخدا دعا کنید دولت شنبه رو تعطیل اعلام نکنه اخه من شنیدم انگار میخواد چون بین 2تا تعطیلیه شنبه میخواد تعطیل کنه.اگه بکنه بدبخت میشیم چون جوابا میفته دوشنبه:( ترخدا دعا کنید
نه فکر نکنم تعطیل کنن چون از تعطیلیا دارن کمم میکنن مثلا سال اصلاح الگو مصرفه:surprised:
از همین 2ساعتی که از کارمندا کم کردن بعدا 100 جور کار میکشن :razz:چه برسه به تعطیلی
تازه اگرم تعطیل بشه نتایجو میزنن قبلا این مورد بوده:smile:

hamraz

عضو جدید
در
4سالگي موفقيت يعني :خيس نكردن شلوار ...
در 12 سالگي موفقيت يعني :پيدا كردن دوست ...
در 18 سالگي موفقيت يعني :داشتن گواهينامه ...
در 20 سالگي موفقيت يعني:سالم بودن ...
در 25 سالگي موفقيت يعني :ازدواج ...
در 30 سالگي موفقيت يعني:داشتن پول ...
در 40 سالگي موفقيت يعني :خوب تربيت كردن بچه ها ... در 50 سالگي موفقيت يعني :ثروتمند بودن ... در 70 سالگي موفقيت يعني :ازدواج دوباره...
در 80 سالگي موفقيت يعني خيس نكردن شلوار...!!
"هميشه و در هر حالي موفق باشيد";)

dading

عضو جدید
نه فکر نکنم تعطیل کنن چون از تعطیلیا دارن کمم میکنن مثلا سال اصلاح الگو مصرفه:surprised:
از همین 2ساعتی که از کارمندا کم کردن بعدا 100 جور کار میکشن :razz:چه برسه به تعطیلی
تازه اگرم تعطیل بشه نتایجو میزنن قبلا این مورد بوده:smile:
میشه اون یه نمونشو بگی؟

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز
یادم نیست دقیقا چه کنکوری بود فکر کنم ارشد 2سال پیش بود
اما تا پارسال نتایج از دیپلمو نصفه شب میزدن و اکثرا روزای تعطیل

• Like

dading

عضو جدید
یادم نیست دقیقا چه کنکوری بود فکر کنم ارشد 2سال پیش بود
اما تا پارسال نتایج از دیپلمو نصفه شب میزدن و اکثرا روزای تعطیل
ایشالا.من الان تو قسمت پرسش سوال از سنجش پرسیدم تاریخ نتایج کی هست.حالا ایشالا فردا جواب بده ببینیم چی میگه.

FCH

عضو جدید
قبول می شیم شاید باهم توی یه دانشگاه قبول شدیم :thumbsup2:دانشگاه می بینمت :thumbsup2:;):)

وااااااااااای.بچه ها چی شده!سجاد هم امیدوار شد و از افسردگی دراومد.حالا دیگه حتما قبولی:w28:.شک نکن:w11:

hamraz

عضو جدید
بچه ها نتایج همون شنبه 28 ام میاد اگه قرار بود فردا پس فردا بیاد ، اخبار می گفت و شبکه خبر زیر نویس می کرد ،ولی مثل اینکه خبری نیست ایشالا کمتر از 72 ساعت دیگه براتون خبرای خوبی برسه;)

FCH

عضو جدید

بعد کنکور کاردانی به کارشناسی که فقط حدود 400-500 هزار نفر بودن 2 ماهه سرکاریم..:crying:تازه نصف بیشترشون مرحله اول حذف شدن..

بابا تو که مطمئنی قبولی.خدا به داد ما بیچاره ها برسه که تکلیفمون 1% هم معلوم نیست.تو گیرت سر نیمه اول و دومه.ما با کلش مشکل داریم.بازم برو خدارو شکر کن عزیزم که نتیجه زحمت هاتو میبینی;)

hamraz

عضو جدید
سجاد من دفترچه رو گذاشته بودم جلوم با یه ماشین حساب تو دفترچه اکثر جاها رو نوشتن 80 نفر ولی حداقل 120 نفر بر می دارن اون چیزی که من بدست آوردم عدد از7000 بیشتر بود حول حوش 7200 یا 7300 اگه دانشگاههای غیرانتفاعی بیشتر از 120 نفر بردارن 100 درصد قبولی:w42::w11::w33:
ایشالا که قبول میشی

artemisss

عضو جدید
mishe komak konid?

mishe komak konid?

[salam , bebakhshid man emal kardani memarie ghazvin ghabul hodam azad , mikhastam azatoon beporsam shoma ke tajrobasho darin be nazaretoon konkoore kardani be karshenasish kheili kheili sakhte?va inke vase inke ghazvin ya teh ghabul sham bayad tarazam chand she va chejoori va az key bekhunam behtare /

moji_arch

عضو جدید
در
4سالگي موفقيت يعني :خيس نكردن شلوار ...

در 12 سالگي موفقيت يعني :پيدا كردن دوست ...
در 18 سالگي موفقيت يعني :داشتن گواهينامه ...
در 20 سالگي موفقيت يعني:سالم بودن ...
در 25 سالگي موفقيت يعني :ازدواج ...
در 30 سالگي موفقيت يعني:داشتن پول ...
در 40 سالگي موفقيت يعني :خوب تربيت كردن بچه ها ... در 50 سالگي موفقيت يعني :ثروتمند بودن ... در 70 سالگي موفقيت يعني :ازدواج دوباره...
در 80 سالگي موفقيت يعني خيس نكردن شلوار...!!
"هميشه و در هر حالي موفق باشيد";)

خوب پس با این اوصاف کنکور هیچ نقشی نداره توی موفقیت
یعنی اگه قبول نشدم چیزی از دست ندادم؟!!:razz:

ولی نه باید قبول شم
قبول نشم بدبخت میشم:cry:

dading

عضو جدید
سجاد من دفترچه رو گذاشته بودم جلوم با یه ماشین حساب تو دفترچه اکثر جاها رو نوشتن 80 نفر ولی حداقل 120 نفر بر می دارن اون چیزی که من بدست آوردم عدد از7000 بیشتر بود حول حوش 7200 یا 7300 اگه دانشگاههای غیرانتفاعی بیشتر از 120 نفر بردارن 100 درصد قبولی:w42::w11::w33:
ایشالا که قبول میشی
تازه نزدیک 1000 نفر شاید بیشتر یا انتخاب شهر نکردن یا فقط مجبورن شهر خودشون بزنن یا مجبورن فقط نیمه دوم بزنن یا از رتبشون خوششون نیومده انتخاب نکردن یا دوست دارن برن ازاد یا ...........................هزار دلیل دیگه باید توکلمون به خدا باشه و امید اول و اخرمون خدا هست.پس نگرانی نداره ایشالا هرکی که هرجا صلاحشه قبول شه.ایشالاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.
زنده باد امید و امیدواری اینو همتون میدونید که اگه امید نبود هیچکس زنده نبود پس به امید اینکه هیچکس ایشالا ناامید نشه

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز
تازه نزدیک 1000 نفر شاید بیشتر یا انتخاب شهر نکردن یا فقط مجبورن شهر خودشون بزنن یا مجبورن فقط نیمه دوم بزنن یا از رتبشون خوششون نیومده انتخاب نکردن یا دوست دارن برن ازاد یا ...........................هزار دلیل دیگه باید توکلمون به خدا باشه و امید اول و اخرمون خدا هست.پس نگرانی نداره ایشالا هرکی که هرجا صلاحشه قبول شه.ایشالاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.
زنده باد امید و امیدواری اینو همتون میدونید که اگه امید نبود هیچکس زنده نبود پس به امید اینکه هیچکس ایشالا ناامید نشه
آره احتمالش خیلی زیاده
من هر سال 8000 میشدم بعد ظرفیت کمتر بود
حالا امسال که گند زدم ........:mad:.فکر کنم اینجا فقط منم که قبول نمیشم:cry:امیدوارم اینطور باشه و کس دیگه ای مثل من نشه:redface:
چی میشه یکی از اون مواردی که بچه ها میگن با رتبه های ... قبول شدن منم مثل اونا بشم:razz::eek:

• Like

dading

عضو جدید
آره احتمالش خیلی زیاده
من هر سال 8000 میشدم بعد ظرفیت کمتر بود
حالا امسال که گند زدم ........:mad:.فکر کنم اینجا فقط منم که قبول نمیشم:cry:امیدوارم اینطور باشه و کس دیگه ای مثل من نشه:redface:
چی میشه یکی از اون مواردی که بچه ها میگن با رتبه های ... قبول شدن منم مثل اونا بشم:razz::eek:
بابا امیدت به خدا باشه توکل کن به خدا نگران نباش ایشالا قبول میشی

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا امیدت به خدا باشه توکل کن به خدا نگران نباش ایشالا قبول میشی
مرسی توکل که اگر نباشه که به جایی نمیرسیم . چون به این عقیده دارم که اگر خدا آرزویی رو در دلم میندازه حتما راه رسیدنشم بهم نشون میده
در ضمن روزای آخر این ماهه،وقتی دارین دعا میکنین برای خدا تعیین نکنین که چی بهتون بده ،کافی بخواین هر چی صلاحتون توشه جلوتون قرار بده ،مطمین باشین خیلی بهتر از چیزی که شما میخواستین میشه
الان میگین شعاره اما من بهش رسیدم ،ایشاا.. تو روز آخر این ماه که نتایج و میدن همتون به صلاحتون برسین.

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون مگ جان:gol:.
واقعا دارم دوران بدی رو سپری میکنم.:w05:

واقعا؟؟ توی تکمیل ظرفیت قبول شدن یا همین نتایج اولیه؟:eek:

نتايج اوليه عزيزم

تكميل ظرفيت نگرفت پارسال
يه خسته نياشيد هم به همه بچه ها مخصوصا شما و سجاد
منم به احتمال 80 درصد ميرداماد گرگان قبولم

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
یه سوال داشتم اگه دوست داشتین جواب بدین.
پروژه طراحی معماری دوره کاردانیتون چی بوده؟
کدوم دانشگاه خوندین؟
فنی بودین یا ریاضی؟

من اموزشكده فني علي اباد
فني بودم
پروژه ما مجتمع مسكوني بود سايتشم 3 هكتار بود
يه نمره اي بهم داد كه تا عمر دارم از يادم نميره:biggrin:

-NEDA-

کاربر بیش فعال
بابا تو که مطمئنی قبولی.خدا به داد ما بیچاره ها برسه که تکلیفمون 1% هم معلوم نیست.تو گیرت سر نیمه اول و دومه.ما با کلش مشکل داریم.بازم برو خدارو شکر کن عزیزم که نتیجه زحمت هاتو میبینی;)

مرسی عزیزم ولی ما هممون یه درد مشترک داریم و اونم انتظاره که کشنده ست..

خدا رو شاکرم ولی اینجا ایرانه!!!! هر اتفاقی امکان داره بیفته.. سنجشم که قابل پیش بینی نیست..به قول یه عزیزی باید تو ایران همیشه بدترین احتمالم در نظر گرفت!!! (البته فقط در نظر گرفت منظور این نیست که اینقدر بهش فکر کنیم که جذبش کنیم!! :whistle: :lol:)
به هر حال ما خدا رو داریم انشالله همه از نتایج موفق و راضی باشن ;)

آخرین ویرایش:

hamraz

عضو جدید
کاسه داغ تر از آش شدن همه اون کارمندای سازمان سنجش باید برن روز قدس مشت بزنن تو دهن آمریکا و اسراییل عوض اینکه نتایج رو بدن پس فردا هم باید برای فطر آماده بشن حالا تقصیر ما چیه خدا می دونه نتایج سراسری رو یه هفته قبلش می گن که کی میاد اما اینجا به ما که می رسه همون لحظه ای که می خوان می زنن بعد یه دفعه می فهمی که نتایج اومده استرس آدمو می کشه اگه این همه که به فکر لبنان و فلسطین بودن به فکر ما ها بودن الان این طوری زندگی نمی کردیم!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا