ببخشید میدونم که فقط دو تا مقاله میتونم درخواست بدم اما ممنون میشم اگر همه رو تهیه کنید
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643813003526
http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jf9813539
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022283604007533...
واقعا ممنونم دوستاى عزيز بالت راهنماييهاتون مخصوصا شما آقاى حميد بابت فايل خوبتون.ميخواستم بپرسم ممكنه اين كتاب رو داشته باشم البته اگر خودتون به تمامش دسترسى داريد.
لخته شیر گوسفند که به وسیله انجیر خشک و یا یک نوع قارچ جنگلی تهیه میشه. اولا میخوام بدونم روش هایی مثل ژربر برای شیر گوسفند استاندارد متفاوتی دارند یا نه ؟؟؟و اینکه در مورد آزمایشهای میکروبی از چه استانداردهایی باید استفاده کنم.در ضمن واقعاممنونم که کمک میکنید
دوستای گلم من باید خیلی زود کار آزمایشگاهیم رو شروع کنم اما هر چی بیشتر در موردش میخونم و میگردم بیشتر گیج میشم. کارم روی نوعی لخته قارچی و گیاهی شیره. نمیدونم چه تستهای میکروبی رو باید برای شیر خام و محصولش انجام بدم .باید روی اسید لاکتیک باکتری ها و کپک و مخمرهم کار کنم اما هرجایی ازیه محیط و...
دوست عزیز همونطور که گفتم من موضوعم دقیقا ماست نیست اما گاهی مجبورم مقاله های مرتبط به ماست رو هم مطالعه کنم اگر دقیق تر و جزئی تر سوال کنی شاید بهتر بتونم کمکت کنم. ب هر حال چون پایا نامم لبنی است همیشه درحال مطالعه هستم خوشحال میشم کمک کنم.
.
ببخشید من فکر میکنم سواد آماریم در حد یه پشه است
فقط چند تا مقاله خوندم که از این روش استفاده کرده بودن استادم هم پیشنهاد داد که برای کارم از این روش استفاده کنم. گفتم کمی راجع بهش بدونم بهتره