Recent content by farzad-s

  1. farzad-s

    کنکور ارشد صنایع غذایی

    امسال که تا 2500 هم در اومد بودن... امید وار باش
  2. farzad-s

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    خیلی ممنونم دوست عزیزم اما من بیشتر موارد تکنولوژی استخراج و تصفیه ی اون مد نظرم هست...
  3. farzad-s

    کنکور ارشد صنایع غذایی

    با هزارو چهارصد،من که عاشقشم بازار کارش بد نبود اما جدیدا به لطف دانشگاه ازاد و بالا رفتن ظرفیت ها وضعیت شغلی واسه کارشناسیش زیاد جالب نیست،البته این مطلب اخیر متسفانه در حال حاضر دامن گیر تمامی رشته ها شده... البته من داشگاه ازادی هایی رو هم میشناسم که خیلی خوب کار می کنن و صرفا از روی بد شانسی...
  4. farzad-s

    کجایین؟کم پیدا شدین؟؟؟

    کجایین؟کم پیدا شدین؟؟؟
  5. farzad-s

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    دوستان اگه اطلاعاتی در مورداستخراج روغن از هسته ی دانه ی انگور دارین لطفا در اختیرم بزارین... فوریه جیگرا!
  6. farzad-s

    کنکور ارشد صنایع غذایی

    من خودم صنعتی اصفهان صنایع غذایی می خونم... اینجا باقی گرایش های کشاورزی رو هم داره،اونی که صنعتی داره زیر گروه کشاورزیه
  7. farzad-s

    معرفی و دانلود مقاله‌ و كتاب‌هاي لاتين صنايع غذايي

    http://www.horizonpress.com/ciim/v/v3/05.pdf یک pdf بسیار عالی مرتبط با کار شما... Microencapsulation of Probiotic Bacteria Technology and Potential Applications تنها نیاز به ترجمه داره
  8. farzad-s

    صنایع بسته بندي

    به نظر من بزرگترین دلیلش اینکه هنوز تو کشور ما رقابت بالا نگرفته!برند های بزرگ محصولشونو با هر بسته بندی ای میتونن بفروشن!شرکت های کوچیک هم که توان صرف هزینه تو این مبحث ندارن... حالا اگه چند تا برند معتبر بخوان با هم رقابت کنن تازه میشه به شروع این جریان امید وار بود... در ضمن شروع این حرکت...
  9. farzad-s

    سلام خانومی خودم! [IMG]

    سلام خانومی خودم! [IMG]
  10. farzad-s

    شما از کدوم دانشگاه هستین؟اونجا اوضاع چطور بود؟

    شما از کدوم دانشگاه هستین؟اونجا اوضاع چطور بود؟
  11. farzad-s

    ما این ترم حجم درسامون خیلی بالا بود،به همین خاطر حتی اکثر بچه ها کنکورو ندادن،اوناییم که دادن...

    ما این ترم حجم درسامون خیلی بالا بود،به همین خاطر حتی اکثر بچه ها کنکورو ندادن،اوناییم که دادن زیاد راضی نبودن
  12. farzad-s

    بحث و گفتگو- صنایع غذایی (برنامه ریزی،ادامه تحصیل،... )

    خدا سرو کار هیچ دانشجویو با کنکور نندازه... اونم با این سوالات چرت و پرت..............................................:cry:
  13. farzad-s

    زیتون

    خواص روغن ریتون ترکيبات موجود در روغن زيتون: روغن زيتون "بکر" (از خمير زيتون بدون اعمال حرارت حاصل مي شود که کاملاً خوراکي و رنگ آن زرد متمايل به سبز است) به عنوان يک محصول طبيعي از نظر کمي و کيفي بر اساس نوع و روش روغن کشي، رسيدگي ميوه، شرايط آب و هوايي و ميزان بارندگي داراي ترکيبات...
  14. farzad-s

    صنایع غلات

    تأثير درجه استحصال آرد بر خواص رئولوژي خمير در ارتباط با تاثير درجه استحصال روي خواص رئولوژيكي خمير وكيفيت پخت نان تحقيقات زيادي انجام گرفته است. موتو و همكاران (Moto, 1973)در روماني و ارث و همكاران (Orth, 1974) در استراليا، تاثير درصد استحصال روي خواص رئولوژيك خمير وكيفيت پخت نانهاي محلي خود...
بالا