Recent content by ehsan1212

  1. ehsan1212

    خط تولید کنسرو

    سلام بچه ها خوبید من سال سوم صنایع غذایی هستم یه موقعیت پیش اومده میخواسم اگه میشه کمکم کنید یه کارخونه کنسرو ماهی هست 6 ماه سال بیکاره بعد اگه بخوام خط تولید خورشت سبزی اضاف کنم چه چیز های لازمه بدونم!! ممنون میشم کمکم کنید یا منابعی که باید بخونمو معرفی کنید!!
  2. ehsan1212

    گزارش کار اموزی و بازدید از کارخانه

    سلام دوستان کسی گزارش کار آموزش کارخونه ماکارونی رو دارهه؟ ممنونتون میشم کمکم کنید !!
  3. ehsan1212

    بحث و گفتگو- صنایع غذایی (برنامه ریزی،ادامه تحصیل،... )

    من دانشگا صنعتی هسم رفتم دانشگاه تهرانم دیدم از لحاظ استاد صنعتی از تهران بهتر بود و همچنین امکانات ولی یه چیزی که من میگم خیلی مهم هست اسم دانشگاه هست دانشگاه تهران اسمش بزرگتر یا اصفهان؟ مسلماً تهران هر دانشگاهی یه ویژگی داره دیگه باید خودتون انتخاب کنید بر اساس چی باشه البته الان دیگه انتخاب...
  4. ehsan1212

    بحث و گفتگو- صنایع غذایی (برنامه ریزی،ادامه تحصیل،... )

    ماشالا مشهد همیشه رتبه 1 و داره ها پارسال که 1 اونجا موند امسال چطور میشه!؟ میکروبو خیلی عالی زده کاش منم میکروبمو خوب زده بودم
  5. ehsan1212

    بحث و گفتگو- صنایع غذایی (برنامه ریزی،ادامه تحصیل،... )

    سلام خیلی نگران نباشید یکی از بچه های سال بالای ما پارسال 22 بود تربیت مدرس قبول شده امشال ظرفیتش تربیت مدرسم 1 2 تا اضاف شده دیگه احتمالش بالا میشه دوست من شده 27 امیدش واسه تربیت مدرس هس دیگه شما جای خود دارد
  6. ehsan1212

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    کمک(سرخانه و انبار) کمک(سرخانه و انبار) سلام بچه ها خوبید!؟ . . من نیاز به یه تحقیق آماده یا مقاله ای در مورد درس سردخانه و انبار هسم!! لطفا اگر کسی مطلب یا دمقاله ای در این مورد داره منو راهنمایی کنه!! ممنون میشم ازتون :gol::gol:
  7. ehsan1212

    خب یه سری سوال جدید واسم پیش اومده گفتی که واسه تهیه سس اول تو یه دی 2جداره تهیه میشه خب اونجا...

    خب یه سری سوال جدید واسم پیش اومده گفتی که واسه تهیه سس اول تو یه دی 2جداره تهیه میشه خب اونجا مثلا سبزی و پیاز خرد شده دسی اضاف میشه یا نه اونام با دستگاه هست!! بعد این دیگ سس رو خط تولید یا وقتی اماده شد بعد میره واسه خط منظور اینه که این دیگه 2جداره که روخط نیست !؟ گفتی گوشتو لوبیارو با هم...
  8. ehsan1212

    salam sara khanom khobid!? taze ozv shodid!?

    salam sara khanom khobid!? taze ozv shodid!?
  9. ehsan1212

    اصول كنسرو سازي

    این pe2 چی هست!؟ مرسی ممنون سروش اگه بازام سوالی بود ازت میپرسم!!
  10. ehsan1212

    اومدم اینجا ازت چندتا سوال کنم!! سروش خان شما کجا درس خوندید!؟ الان فوقم جایی هستید یا سر کارید!!؟

    اومدم اینجا ازت چندتا سوال کنم!! سروش خان شما کجا درس خوندید!؟ الان فوقم جایی هستید یا سر کارید!!؟
  11. ehsan1212

    اصول كنسرو سازي

    آهان!!;) از آزمایشگاه میکروبی و شیمیایش هم چیزی میدونی یعنی چه تست های روش انجام میدن!؟ البته من استانداردهارو از ISIRI گرفتم ولی خوب میخواسم بدونم!! . . راسی هانی چه محصولاتی میزنه!؟ بعد کارخونه کجا هستش!؟ ممنون
  12. ehsan1212

    اصول كنسرو سازي

    خیلی ممنون دوست عزیز اخه مام خودمون درس کردیم تو دانشگاه فقط میخواسم ببینم تو صنعت فرق میکنه که زیاد نبود انگار از دستگاه پر کمن استفاده میشه واسه لوبیاش چه نوع پر کنی بود!؟ حجمی یا از اون ریزشیا!؟ پس واسه گوشت فقط دسی کار میکنند!!( وزنی کار میکنن یا نه همینطور به صورت حسی!؟) راسی مگه گوشتم...
  13. ehsan1212

    اره خب!! یادمه عیدم یه سر اومدم پستینا گذاشتم خبری نبود!! ایشالا ایندفعه بیشتر میام مرسی ممنون!!

    اره خب!! یادمه عیدم یه سر اومدم پستینا گذاشتم خبری نبود!! ایشالا ایندفعه بیشتر میام مرسی ممنون!!
  14. ehsan1212

    اساتید برتر رشته صنایع غذایی

    دانشگاه صنعتی اصفهان دانشگاه صنعتی اصفهان ما 3 تا دکتر خیلی خوب داشتیم که همشون رفتن 1- دکتر دخانی که رفت کانادا( کنسرو لبنیات) 2- دکتر شاهدی که امسال بازنشسته شد( اصول مهندیسی) 3- دکتر شکرانی که دیگه عضو هیئت علمی نیست فقط قندو درس میده . از کسای که موندن و خوب هست 1-کرامت ( شیمی مواد)...
  15. ehsan1212

    مرسی ممنون ایول خوب پیشرفت کردیا شدی مدیر تالار راسش من کمک لازم داشتم اومدم فک کنم تاپیکمو دیدی...

    مرسی ممنون ایول خوب پیشرفت کردیا شدی مدیر تالار راسش من کمک لازم داشتم اومدم فک کنم تاپیکمو دیدی نه !؟ خب خوبی!؟ اینجا چه تغییراتی کرده ها!!!
بالا