دوست خوبم شرایط مکانی و محیطی خیلی مهمه مثلا تو جنگل های شمال و یا اردبیل زنبور داری و بسته بندی عسل جواب میده
تو مازندران بسته بندی برنج
جایی که جو و گندم باشه میشه مالت سازی راه انداخت و ...
سلام دوستان
با مشورت با استادم تونستم به جواب این سوال دست پیدا کنم
در دمای فریزر رشد میکروب متوقف نمیشه و فقط از سرعت رشد چندین برابر کم میشه
و حتی میکروب بسته به نوعش میتونه سوخت و ساز هم داشته باشه حالا با سرعت های متفاوت یعنی میتونه سم هم ترشح کنه و سبب فساد بشه اما چون سرعت سوخت و ساز و...
روشی است که در آن مواد غذایی را در یک محلول غلیظی از شکر یا نمک فرو میبرند تا به وسیله ی اختلاف فشار اسمزی آب در ماده ی غذایی جدا شود.
در روش اسمزی برای تولید میوه جات خشک شیرین و یا در بعضی از کشور ها از محلول نمک به عنوان یک پیش فرآیند برای تولید ماهی خشک قبل از خشک کردن اصلی ممکن است به کار رود.
سلام
دوست عزیز هزینه ها بستگی به خودت داره
که کجا بخوای زندگی کنی
تو چه خونه ای باشی
چی بخوری و خیلی چیزهای دیگه
و تحصیل در دکترا هم به معدل و رشته و انجام کارهای دانشجویی و تحقیقی مربوط میشه
اطلاعات کامل رو از این سایت بگیر
http://www.irantomalezi.com
اما به هیچ عنوان بهشون پول نده
ولی اطلاعاتش...
درخواست کمک(سوال مهم)
درخواست کمک(سوال مهم)
به نظر شما در دمای فریزر یعنی دمای 18- با اینکه رشد میکروارگانیسم ها متوقف میشه پس چرا مدت نگهداری در دمای فریزر محدود است؟؟
ممنونم دوستان
من اینجا به کتابهای فارسی دسترسی نداشتم
جزوات دوران کارشناسی رو هم با خودم نیاوردم
هیچی هم تو ذهنم نبود که جواب بدم
جوابهاتون واقعا کمک بزرگی برام بود
واقعا ممنونم از همتون
مصطفی جان خشک کردن انجمادی بهترین روش برای خشک کردت مواد غذایی که دارای بافت ظریفی هستند هست.
مثلا توت فرنگی
یا برای اون دسته از موادی که دارای مولد عطر و بو بوده و این مواد مولد حساس به حرارات باشه.
مثل زعفران
اما برای جگر مطمئن نیستم