Recent content by حامد upm

  1. حامد upm

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    پروتئین پروتئین بچه ها یه مقاله فارسی در مورد پروتئین وی میخواستم میخوام در مورد منابعش و ارتباطش با لبنیات بدونم ممنون میشم اگه کمک کنید
  2. حامد upm

    تولید ساندیس

    دوست خوبم شرایط مکانی و محیطی خیلی مهمه مثلا تو جنگل های شمال و یا اردبیل زنبور داری و بسته بندی عسل جواب میده تو مازندران بسته بندی برنج جایی که جو و گندم باشه میشه مالت سازی راه انداخت و ...
  3. حامد upm

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    سلام دوستان با مشورت با استادم تونستم به جواب این سوال دست پیدا کنم در دمای فریزر رشد میکروب متوقف نمیشه و فقط از سرعت رشد چندین برابر کم میشه و حتی میکروب بسته به نوعش میتونه سوخت و ساز هم داشته باشه حالا با سرعت های متفاوت یعنی میتونه سم هم ترشح کنه و سبب فساد بشه اما چون سرعت سوخت و ساز و...
  4. حامد upm

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    روشی است که در آن مواد غذایی را در یک محلول غلیظی از شکر یا نمک فرو میبرند تا به وسیله ی اختلاف فشار اسمزی آب در ماده ی غذایی جدا شود. در روش اسمزی برای تولید میوه جات خشک شیرین و یا در بعضی از کشور ها از محلول نمک به عنوان یک پیش فرآیند برای تولید ماهی خشک قبل از خشک کردن اصلی ممکن است به کار رود.
  5. حامد upm

    سلام دوست عزیز هزینه ها بستگی به خودت داره که کجا بخوای زندگی کنی تو چه خونه ای باشی چی بخوری و...

    سلام دوست عزیز هزینه ها بستگی به خودت داره که کجا بخوای زندگی کنی تو چه خونه ای باشی چی بخوری و خیلی چیزهای دیگه و تحصیل در دکترا هم به معدل و رشته و انجام کارهای دانشجویی و تحقیقی مربوط میشه اطلاعات کامل رو از این سایت بگیر http://www.irantomalezi.com اما به هیچ عنوان بهشون پول نده ولی اطلاعاتش...
  6. حامد upm

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    درخواست کمک(سوال مهم) درخواست کمک(سوال مهم) به نظر شما در دمای فریزر یعنی دمای 18- با اینکه رشد میکروارگانیسم ها متوقف میشه پس چرا مدت نگهداری در دمای فریزر محدود است؟؟
  7. حامد upm

    یه سوال مهم؟؟؟ فساد های شیمیایی و میکروبی آبمیوه

    خیلی کمکی بخدا دارم یه مقاله مینویسم که به یه سری از اطلاعات دسترسی ندارم واقعا ممنونم
  8. حامد upm

    یه سوال مهم؟؟؟ فساد های شیمیایی و میکروبی آبمیوه

    البته ساکارومایسس ملیس هم قابلیت رشد داره
  9. حامد upm

    یه سوال مهم؟؟؟ فساد های شیمیایی و میکروبی آبمیوه

    ممنونم دوستان من اینجا به کتابهای فارسی دسترسی نداشتم جزوات دوران کارشناسی رو هم با خودم نیاوردم هیچی هم تو ذهنم نبود که جواب بدم جوابهاتون واقعا کمک بزرگی برام بود واقعا ممنونم از همتون
  10. حامد upm

    یه سوال مهم؟؟؟ فساد های شیمیایی و میکروبی آبمیوه

    سلام ممنونم مهندس یک نمونه مخمر و یک نمونه کپک رو میشناسی که بتونه تو aw=0.65 رشد کنه؟
  11. حامد upm

    یه سوال مهم؟؟؟ فساد های شیمیایی و میکروبی آبمیوه

    سلام دوستان یه سوال مهم برام پیش اومده که جوابش خیلی میتونه بهم کمک کنه کسی میدونه مهم ترین فساد های شیمیایی آبیموه چی میتونه باشه؟؟
  12. حامد upm

    سوال های بی جواب صنایع غذایی!!

    سلام تنها بسته بندی که من ازش دیدم بسته بندی تو یه کاسه پلاستیکی و کشیدن نایلون روی کاسه بود اگه بسته بندی دیگه ای داره برام جالبه که بدونم
  13. حامد upm

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    مصطفی جان خشک کردن انجمادی بهترین روش برای خشک کردت مواد غذایی که دارای بافت ظریفی هستند هست. مثلا توت فرنگی یا برای اون دسته از موادی که دارای مولد عطر و بو بوده و این مواد مولد حساس به حرارات باشه. مثل زعفران اما برای جگر مطمئن نیستم
  14. حامد upm

    همه چیز در مورد چیپس

    همه چیز در مورد چیپس
  15. حامد upm

    ماكاروني

    مرسی.خیلی به دردم خورد
بالا