آشپزی!!!

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیاید غذایی که دوست دارین و طریقه پختشو نمیدونید بگید تا هرکسی بلد بود بزاره.خیلی خوب میشه....;)
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
من عاشق آشپزیم و بیشتر غذاهارو بلدم و دوست دارم هرغذایی رو بلد نیستم یاد بگیرم.بیاید به هم آشپزی یاد بدیم.:smile:
 

neegahin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بیشتر غذاهارو بلدم اگه کسی خواست بگه تا بگم طرز تهیشو.................;)
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه نمیدونستم کجا باید بزارم.
بیا غذایی رو که دوست داری و بلد نیستی درستش کنی و بگو من بهت بگم.
 

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
غذا زیاد بلد نیستم درست کنم .. ولی توی این کار یه جورایی استعداد ذاتی دارم :redface:

من مرغ آلو رو پیشنهاد میکنم درست کنید



  • مواد لازم :
سینه و ران خورد کرده نیم کیلو
پیاز ساطوری شده ۱عدد
آلو بخارا خیسانده و هسته گرفته شده به مقدار کافی
زعفران وزردچوبه به میزان کافی
روغن، نمک و فلفل به میزان کافی
کشمش (به مقدار کافی)


  • درست کردن
خب اول مرغ رو توی ماهی تابه گذاشته و بگذارید آرام با آب خودش بپزه (فکر کنم بهش میگن تفت دادن :D) ..بعد از مدتی که مرغ کمی طلایی رنگ شد برش دارین و درون ماهی تاپه روغن و کمی پیاز رنده شده بریزید آلو ها را اضافه کنید و ۵-۶ دقیقه بچرخانید . زردچوبه یا زعفران ( حل شده در اندکی آب داغ) را با اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و یک چرخ بدهید . یک پیمانه آب بریزید و به جوش بیاورید . مرغ را به قابلمه برگردانید ،شعله را کم کنید ، در قابلمه را ببندید و مرغ را ۳۰-۳۵ دقیقه بپزید تا به روغن بنشیند .

این خورش باید کم آب و روغن دار باشد ؛ اگر در پایان پخت آب دار بود ، در قابلمه را باز بگذارید و شعله ر ا اندکی زیاد کنید تا مرغ به روغن بنشیند .
البته جدا هم یکمی کشمش تفت بدین (فقط کشمش نباید باد کند چون حرام میشود ) و در اخر کار به مرغمون اضافه میکنیم







امتحانش کنید .. مطمئنم هم از درست کردنش لذت میبرین و هم از خوردنش کنار خانواده تون .. :redface:
 

behnam.95

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تخم مرغ بهترين غذا .مخصوصا براي پسرها

روش درست كردن تخم مرغ.

1-يه قابلمه ميگيري دستت به اندازه ربع يه ليوان روغن اضافه ميكني بعد 2 تا يا 4 تا تخم مرغ ميزني تو ديوار وقتي شكست ميندازي تو قابلمه وقتي خوب شنا كردن گاز رو خاموش ميكني.البته نمك هم فراموش نشه

با تشكر=behnam.95
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای عکسشم گذاشته دلم آب شد.من عاشق مرغ و آلو هستم.;)
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
بفرمایید. مهمون حبیب خداست.چی میل دارید براتون درست کنم حبیب خدا؟؟؟:D
 

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
املت اسپانیایی بخاطر داداش بهنام

املت اسپانیایی بخاطر داداش بهنام

تخم مرغ بهترين غذا .مخصوصا براي پسرها

با تشكر=behnam.95

مرسی داداش بهنام ..

این هم بخاطر تو .. :redface:

املت اسپانیایی

  • مواد لازم:
ژامبون 2برش نازک-فلفل دلمه ای قرمز یک نوار-نخود فرنگی 1 قاشق غذاخوری
چیپس50 گرم-روغن 1 قاشق غذاخوری-تخم مرغ 1 عدد-نمک و فلفل به میزان کافی-چند برش
گوجه فرنگی برای سرو

  • طرز تهیه:
فلفل و ژامبون را نگینی خرد و با نخود فرنگی مخلوط کنید.به مخلوط مقداری چیپس اضافه کنید و روی حرارت ملایم برای 5 دقیقه قرار دهید تا کمی ترد شود.تخم مرغ را کمی هم بزنید با نمک و فلفل مخلوط کنید.روغن را در ماهیتابه داغ کنید و مخلوط را توی آن بریزید.

وقتی کمی تفت خورد تخم مرغ را رویش بریزید و حرارت را کم کنید. وقتی زیر املت کمی طلایی شد لبه های املت را از ماهیتابه جدا کنید و طرف دوم را داخل ماهیتابه برگردانید تا طلایی شود. املت را به 4 قسمت بریده و هر دو برش را در یک بشقاب مجزا و با گوجه فرنگی برش خورده سرو کنید.
:redface:


 

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
قبول دارم .اما شما که فقط نیمرو بلدی

همین که ساده از کنار هر چیز میگذرید آشپز نمیشین ..

پست بالاییم رو بخون تا قدرت درست کردن همین تخم مرغ معنا پیدا کنه .. :redface:
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی داداش بهنام ..

این هم بخاطر تو .. :redface:

املت اسپانیایی
  • مواد لازم:
ژامبون 2برش نازک-فلفل دلمه ای قرمز یک نوار-نخود فرنگی 1 قاشق غذاخوری
چیپس50 گرم-روغن 1 قاشق غذاخوری-تخم مرغ 1 عدد-نمک و فلفل به میزان کافی-چند برش
گوجه فرنگی برای سرو
  • طرز تهیه:
فلفل و ژامبون را نگینی خرد و با نخود فرنگی مخلوط کنید.به مخلوط مقداری چیپس اضافه کنید و روی حرارت ملایم برای 5 دقیقه قرار دهید تا کمی ترد شود.تخم مرغ را کمی هم بزنید با نمک و فلفل مخلوط کنید.روغن را در ماهیتابه داغ کنید و مخلوط را توی آن بریزید.

وقتی کمی تفت خورد تخم مرغ را رویش بریزید و حرارت را کم کنید. وقتی زیر املت کمی طلایی شد لبه های املت را از ماهیتابه جدا کنید و طرف دوم را داخل ماهیتابه برگردانید تا طلایی شود. املت را به 4 قسمت بریده و هر دو برش را در یک بشقاب مجزا و با گوجه فرنگی برش خورده سرو کنید.
:redface:


مرسی عالی بود.حالا عکسشم گذاشتی من غش کردما.
 

behnam.95

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قربون داداش امير گلم بشم...بابا هورا .بابا تخم مرغ درست كن.بابا آشپز.بابا كار بلد.بابا ايول.:redface:

من رفتم درست كنم.باي:D
 

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
پاستا با مرغ و سس آلفردو

پاستا با مرغ و سس آلفردو

یكی از رایج‌ترین سس‌های پاستا سس آلفردو است كه طرفداران زیادی هم دارد.
مهم نیست كه از چه نوع پاستایی استفاده می‌كنید اما برای پاستا با مرغ معمولا پاستاهای فنری مناسب‌تر هستند.

مواد لازم:
پاستا 500 گرم
كره نیم پیمانه
سینه مرغ 300 گرم (پخته و تكه تكه شده)
جعفری اندكی برای تزئین
نمك و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:
در یك ظرف آب 5 پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمك اضافه كنید. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه كنید.
در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر می‌شوند. بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یكی دو بار مخلوط را هم بزنید.[عجله نكنید باید هنوز طرز تهیه سس آلفردو را هم برایتان بگوئیم]
همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابه‌ای دیگر كره را آب كنید و مرغ را به آن اضافه كنید و كمی تفت دهید. سپس نمك و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ‌ها طعم بگیرند.
پاستاها كه پخت؛ آنها را آبكشی كنید و در ظرفی كه از قبل كمی گرم كرده‌اید بكشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه كنید.


سس آلفردو:

درست كردن سس آلفردو بسیار راحت است و زمان زیادی نمی‌برد. حداكثر زمان پخت آن 10 دقیقه است.
مواد لازم:
كره یك چهارم پیمانه
خامه یك پیمانه
سیر یك حبه (خرد شده)
پنیر پارمزان رنده شده یك پیمانه و نیم
جعفری تازه یك چهارم پیمانه (ریز شده)

طرز تهیه:
كره را در تابه متوسط آب كنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به كره اضافه كنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه كنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.


 

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
قربون داداش امير گلم بشم...بابا هورا .بابا تخم مرغ درست كن.بابا آشپز.بابا كار بلد.بابا ايول.:redface:

من رفتم درست كنم.باي:D

قربونت .. ;)
کجا .. واستا یه چندتا از اون غذا تایلندی ها که بلدی بهمون یاد بده ..
این همه هزینه کردم فرستادمت تایلند که در بری !!:D
 

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
عخش ماکارونی ها

عخش ماکارونی ها

این هم واسه اونایی که مثل من عخش (ببخشید همون عشق:D) ماکارونی هستن

ماکارونی کانلونی:redface:

مواد لازم:

ماکارونی کانِلونی= ١ بسته
سینه مرغ= ١ عدد
پیاز =2 عدد
سیر= ٢ حبه
رب گوجه= ٣ قاشق
عصاره مرغ= ١ عدد
خامه= ١٠٠ گرم
پنیر چیدار + پنیر موزاریلا + نمک و فلفل سیاه= به مقدار لازم

طرز تهیه:
اول ماکارونی رو توی آب میپزیم! به آب روغن و نمک هم اضافه کنید!) و نذارید ماکارونی زیاد نرم شه
پیاز رو خرد کرده و سیر رو هم رنده کنید و توی کمی روغن سرخش کنید، بعد عصاره مرغ و فلفل سیاه و ٢ قاشق رب گوجه و مرغی که از قبل پخته و ریش ریش شده رو هم اضافه کنید و نصف لیوان آب هم بریزید روش و در ظرف رو بذارید تا ۵ دقیقه روی حرارت کم بمونه و مرغ مزه دار شه، اینجا نمکش رو بچشید و اگه کم بود اضافه کنید و ماکارونی ها رو از مخلوط مرغ پر کنید و توی ظرفتون بچینید:و الان خامه و ١ قاشق رب گوجه رو بذارید روی حرارت ملایم و همش بزنید تا به غلیان(اینو حرفه ایی ها میدونن
:D) بیاد
و بعد سس رو بریزید روی ماکارونی .. پنیر چیدر رو رنده کرده و به طور مساوی بریزید روی ماکارونی و بعد هم مقداری پنیر موزاریلا و بذاریدش توی فر ١٨٠ درجه ١۵ تا ٢٠ دقیقه بمونه تا روی اون سرخ شه.
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید شما برشتوک با آرد نخودچی بلدید. خیلی دوست دارم موادشم میدنم اما دقیق نیستن. آرد نخودچی.کره.پودرقند.پودرپسته.پودرگردو.گلاب:(
 

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
ببخشید شما برشتوک با آرد نخودچی بلدید. خیلی دوست دارم موادشم میدنم اما دقیق نیستن. آرد نخودچی.کره.پودرقند.پودرپسته.پودرگردو.گلاب:(

قرار بود شما آشپزی یادمون بدین .. نه ما :smile:

مواد لازم :


روغن جامد: 150 گرم
آرد نخودچي: 250 گرم
پودر قند: 125 گرم
هل ساييده شده: يك دوم قاشق مربا خوري پر
پودر پسته (براي تزئين): به ميزان دلخواه
طرز تهيه :

روغن را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم تاداغ شود بعد آرد را در آن می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم و مرتب بهم می زنیم تا آرد نخودچی کاملاً سرخ شود و رنگ آن تغییر کند و طلائی شود بعد مایه را از روی آتش بر میداریم و خاک قند و هل را در آن میریزیم و خوب مخلوط میکنیم سپس مایه را در قوطی های کوچک مخصوص باقلوا یا سینی میریزیم و روی آنرا با پشت قاشق صاف میکنیم بعد از سرد شدن چهار گوش کوچک می بریم و روی آنرا با کمی پسته چرخ کرده تزئین میکنیم و در ظرف می چینیم . با آرد گندم نیز بهمین طریق می توان برشتوک تهیه کرد .
در اینصورت برای یک کیلو آرد 600 گرم روغن کافی است .
 

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم آشپزی خیلی دوسسسسسسسسسسسسسس دارم...
ولی بیشتر خودم غذا برا خودم اختراع میکنم!!!!

یه روش برای اینکه سیب زمینی سرخ شده بدون سرخ کردن داشته باشین!!!!!(اختراع خودمه)
اول بذارین سیب زمینی ها تون یکم آب پز بشه...به قدری که زیاد سفت نباشه کافیه...بعد پوست سیب زمینی ها رو بگیرین ...بعد خلالی کنین بعدش نمک و فلفل (اگه دوس داشتین..من تند دوس دارم)اضافه کنین بهش...سینیه فر رو چرب کنین...سیب زمینی های خلالی رو بچینین توش...مرتب هاااااا...نه بل بشو...بعد بذارین تو فر تا روشون طلایی شه...خیلی خوشمزه اس...سیب زمینی ها رو زیاد درشت خلالی نکنین که مغز پخت شه...
پی نوشت:همونجوری داغ داغ بخورین...سرد که شد سفت میشه از دهم میوفته...
با مرغی که اونم تو فر گذاشتین بخورین خیلی میچسبه!!!!!!!!!!!!!!
اینم از تجربه من تو غذای رژیمی...اگر مثل من سیب زمینی سرخ کرده دوس دارین و تو رژیمین این جوری بخورین زیاد روغن نداره سیر هم میشین...
 

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه مزه جدید هم بد نیست امتحان کنین...
واسه اونایی که هم بادمجون دوس دارن هم ماکارانی...یه بار این دوتا رو با هم تجربه کنین...من که خیلی دوس داشتم!!!
 

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
منم آشپزی خیلی دوسسسسسسسسسسسسسس دارم...
ولی بیشتر خودم غذا برا خودم اختراع میکنم!!!!

یه روش برای اینکه سیب زمینی سرخ شده بدون سرخ کردن داشته باشین!!!!!(اختراع خودمه)
اول بذارین سیب زمینی ها تون یکم آب پز بشه...به قدری که زیاد سفت نباشه کافیه...بعد پوست سیب زمینی ها رو بگیرین ...بعد خلالی کنین بعدش نمک و فلفل (اگه دوس داشتین..من تند دوس دارم)اضافه کنین بهش...سینیه فر رو چرب کنین...سیب زمینی های خلالی رو بچینین توش...مرتب هاااااا...نه بل بشو...بعد بذارین تو فر تا روشون طلایی شه...خیلی خوشمزه اس...سیب زمینی ها رو زیاد درشت خلالی نکنین که مغز پخت شه...
پی نوشت:همونجوری داغ داغ بخورین...سرد که شد سفت میشه از دهم میوفته...
با مرغی که اونم تو فر گذاشتین بخورین خیلی میچسبه!!!!!!!!!!!!!!
اینم از تجربه من تو غذای رژیمی...اگر مثل من سیب زمینی سرخ کرده دوس دارین و تو رژیمین این جوری بخورین زیاد روغن نداره سیر هم میشین...

وایییییییی سیب زمینی سرخ کرده .. :redface:
انصافا میگم که هیچ چیز خوراکی رو با سیب سرخ کرده عوض نمیکنم (مخصوصا زمانی که یکی داره درست میکنه و شما غایمکی میرین آشپز خونه و پاتک به سیبا میزنید .. من عاشق اینجور حرکتام ...:D)

پیشنهادتون باحاله .. میشه همین سیب های نیمه آماده که بیرون میفروشن ..
بنظر من اگر هنگام درست کردن سیب زمینی (زمانی که داره سرخ میشه) بهش یکمی زعفران اضافه کنید عالی میشه .. :smile:
 

Similar threads

بالا